Jeszcze raz .... ja nie napisałem, że Abanda wygra US OPEN, przedstawiłem Wam jej sylwetkę, jak może wyglądać ten mecz. Zastosowałem skrót myślowy przy tym, że Lepszy
tenis prezentuje dla mnie F. Abanda niż S. Lisicka i oczywiście nikt nie pomysłał, że chodzi mi o to że jeśli porównany obie Panie w tym samym wieku Abanda jest lepsza.
Ktoś mnie cytuje po części wypowiedzi, wyrywa z kontekstu i wychodzą później głupoty.
Chcę dodać, że NIE napisałem że w 100% ten mecz wygra Abanda, może go wygrać tylko w dwoch setach. Według mnie to jest moja opinia.
"Nie ma tu co sie bardzo rozpisywac. Mecz moze potoczyc sie roznie - Sa dwie opcje - albo Lisicki dobrze wejdzie w mecz i szybko zmiazdzy Abande oddajac jej zaledwie pare gemow, albo wygra 2:1. "
ten Pan niżej napisał coś takiego, to przecież oznacza to, że moje typy wejdą w tym meczu np. over czy to ze Abanda wygra seta minimum
OOO a to bardzo ciekawe -
"Nie, Abanda nie wygra tego meczu.
Dlaczego? Bo Lisicki jest zawodniczka lepsza i bardziej doswiadczona."
Tak napisał ten Pan niżej. To że jest bardziej doswiadczona to miało by znaczenie jakby to był ćwierćfinał Wielkiego Szlema. Lepsza, hmm bo gra 200km/h i psuje często a Abanda 175km/h i trafia ? W tym jest lepsza? A może w returnie jest lepsza? Czy ogółnie ktoś śledzi karierę Abandy? Czy tylko pisze, Lisicka lepsza wyżej w rankingu to wygra i koniec. ? Czy to ma być poważna analiza. Jeszcze raz Abanda dla mnie jest jako 17 latka niż Lisicka, może jej zagrozić, prezentują podobny
tenis. Nie mówię, że Abanda wygra, a powalczy na pewno o tym jest przekonany. Widzę podobieństwo Abandy do Bouchard.
HAHA KABARET USUWACIE POST, W KTÓRYM JEDEN Z TYPÓW JEST ZŁY A DRUGI DOBRY HAHA,A POSt ZWIĄZANY Z UNDEREM MECZU Halep użytykownika hektor 1 nie haha PRZYPOMNĘ TEN DOBRY TYP Halep S.(-8.5g)-Collins D.R. typ 2 kurs 1,99 (!)
efortuna
Czy Simona Halep zmiażdży w pierwszym meczu rywalkę, czy rywalka sama się zmiażdży?
Przepraszam od razu, że umieszczam ten post osobno ( a nie z Radwańską), mam nadzieję, że mi wybaczycie. Ale chcę to uczynić, ponieważ chciałbym podkreślić jak interesujący jest to typ.
Przechodzę zatem do sprawy. Kto to jest Collins. Czy ktokolwiek ją zna? Postaram się zatem trochę przytoczyć tą osobe. D.R. Collins jest Amerykanką, która rozgrywa mecze tenisowe w turniejach krajowych, na szczeblu państwa. Ona gra w US OPEN 2014 ponieważ: wygrała!, turniej NCAA (akademicki, są to rozgrywki uczelni wyższych) zatem w tym gronie "studentek" była najlepsza. Jej ranking światowy w 2011 rok - pod koniec - sięgał 608 miejsca. Amerykanka zagra w poniedziałek pierwszy mecz na Centralnym korcie. Na to spotkanie być może wyjdzie lekko speszona. Ale kiedy jak nie teraz ma się pokazać. Dla niej to szansa.
Jak będzie grała? Widziałem urywek jej meczu z NCAA na internecie. Przewiduję , zatem, że będzie grała mocno, długie piłki pod linię, zagrywając je oburęcznym bekhendem. Tu raczej nie będzie kończących uderzeń, ze strony Amerykanki. A co zrobi Rumunka? - zlekceważy rywalkę, tak przewiduje. Typ zostanie pokryty, jeżeli Halep wygra w dwóch setach a jej rywalka zdobędzie 4 gemy. Realne? Tak realne? Bo Amerykanka znikąd to się nie wzięła. Gra u siebie. Halep potraktuje ten mecz treningowo, bedzie przebijała piłki na drugą stronę, nie będzie ryzykowała to jet I mecz - trzeba spokojnie wejść w turniej.
Wierzę w młodą Amerykankę. Proszę, nie patrzeć na head to head, oczywiscie jest to pierwszy i oczywiście w tym roku jako oficjalny mecz Collins grała z Tajką Tshieh, a wcześniej tylko w 2012 mecze. W tym czasie rozgrywała mecze NCAA i w nagrodę dostała white card.
USTA w nią wierzy. Ja także.
Transmisja: Eurosport 2
Data: 25 sierpnia 2014 r.
Godzina: 17:00
Kort: Centralny
Wynik: 6:7, 6:1, 6:2 (18g-10g handicap wszedł)
po kursie 1,99! pewnie mało kto skorzystał, bo każdy zna się najlepiej na tenisie.
"Kim jest przeciwniczka Halep, dobre pytanie, sam nie wiem" mysle ze to nie wymaga komentarza ???? Ja mówiłem, że Collins będzie grała długie piłki pod linie na linie i mocno. Chciała się pokazać z dobrej strony tak też uczyniła.
Fichman zagrała fatalnie i tutaj nie ma dwóch zdań typ nie wszedł,
JAK NIE WIEM KIM JEST PRZECIWNICZKA DANEJ ZAWODNICZKI i jaki może prezentować styl TO NIE GRAM!!!, ale niektórzy wiedzą rzecz jasna lepiej