hellraiser
Forum VIP
zawodniczki z dzikimi kartami na turniej główny:
Jill Craybas
Lauren Davis
Casey Dellacqua
Jamie Hampton
Aravane Rezaï
Alison Riske
Sloane Stephens
tbd
Turniej rozpoczyna się 29tego sierpnia.
Jesteś "mocno przekonany" ze wygra Serena ale szukasz innej kandydatki.? Nie mogę tego zrozumieć.. Jeśli nawet kurs na jej wygraną nie jest za duży, wiadomo zakład długoterminowy to jednak szukanie na siłę innej kandydatki do wygrania wydaje mi się trochę naciągane..Jestem mocno przekonany, że wygra Serena, jednak kurs 2,69 w Pinnacle (większego nie widzę, ale nie szukałem dokładnie) na nią to kpina nie z tej ziemi. W życiu bym nie zagrał. Już wolę szukać innej kandydatki na tytuł..
W finale grała z Sam Stosur, z Azarienką w półfinale.S. Williams po roku przerwy wygrała po zaciętej walce z Pironkovą, potem odpadła 1-2 ze Zvonarevą, moim zdaniem ugrany set wtedy to już był sukces. Ostatnio w Toronto wygrała, w finale nie dając większych szans Victorii, wcześniej miała parę 'wpadek' typu stracony set niepotrzebnie, ale ogólnie wszystko pod kontrolą. Nie widzę nikogo kto mógłby ją zatrzymać.
Także tego...
zapominasz koleżko o Marii Sharapovej która jest także w bardzo dobrej formie, Sabina teraz wygrała turniej w Dallas więc w końcowej fazie turnieju zwłaszcza w meczach z takimi zawodniczkami jak Serena, Sharapova bądź Kvitova będzie mieć duże znaczenie. Nie twierdzę, że Sabina nie wygra USO, bo stać ją na to na pewno zwłaszcza, że to jest WTA, ale dla mnie faworytkami są Maria i Serena, zwłaszcza, że te dwie panie odpoczywały przez ostatni tydzień. Swoją drogą, ciekawy jestem jak zaprezentuje się Agnieszka, wg mnie ćwierćfinał jest tutaj bardzo prawdopodobny, bo w 1/8 spotka się zapewne z Kvitovą, potem będzie gorzej bo pewnie Sharapova. wszystkim życzę jak najmniej niespodzianek i wtop na bezsensownych kursach ????UO wygra Sabine Lisicki [29.00]
bo jest mega dobrą zawodniczka na hard, nie pęka i sadzi przepotężne bomby. Tylko Serena może jej przeszkodzić z zdobyciu pierwszego wielkiego szlema.