>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

US Open '11 - turniej główny kobiet

Status
Zamknięty.
y3ti 137

y3ti

Użytkownik
Tenis US Open 1.09.2011 19:00
Ivanovic- Cetkovska
typ: 2
2,13
Właśnie miałem napisać o tym spotkaniu. Zgadzam się z twoją analizą w 100% i pospisuję się rękoma i nogami. Cetkowska jest według mnie tutaj faworytem i jej porażka będzie dla mnie co najmniej niespodzianką! DO tego kurs jest SUPER atrakcyjny. Jak piszesz, Ivanović jest ostatnio co najmniej pod nogą, a Czeszka leci przed siebie!
U mnie kurs 2.12 na Betfair więc w sumie to samo.
Dla niektórych powiem, że nie jest tak, że sam sobie ręce uciąć za to, że wygra... ale ma jak na mój gust jakieś 70%, a przy tym kursie? Miodzio!
Osobiście jestem też za stawianiem na Petković. Bardzo lubię tą rozrywkową osóbkę i chętnie zobaczę kolejny taniec w jej wykonaniu ;)

jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
Właśnie miałem napisać o tym spotkaniu. Zgadzam się z twoją analizą w 100% i pospisuję się rękoma i nogami. Cetkowska jest według mnie tutaj faworytem i jej porażka będzie dla mnie co najmniej niespodzianką! DO tego kurs jest SUPER atrakcyjny. Jak piszesz, Ivanović jest ostatnio co najmniej pod nogą, a Czeszka leci przed siebie!

U mnie kurs 2.12 na Betfair więc w sumie to samo.
Dla niektórych powiem, że nie jest tak, że sam sobie ręce uciąć za to, że wygra... ale ma jak na mój gust jakieś 70%, a przy tym kursie? Miodzio!

Osobiście jestem też za stawianiem na Petković. Bardzo lubię tą rozrywkową osóbkę i chętnie zobaczę kolejny taniec w jej wykonaniu ;)
Podpisuję się pod Cetkovską, ale uważałbym ze stawką ???? Ivanovic ma jednak talent i umiejętności większe od Cetki i kto wie, kiedy to wybuchnie. U takich zawodniczek jak Anaa może być tak, że nagle wygrają z powiedzmy Petkovic, a w kolejnej rundzie ulegną Foretz czy Uli R. ???? Mimo to tak, lekkie value jest i sam dziś to postawiłem ????

Co do Petkovic mam taką samą sytuację jak kolega sprzed kilku postów. Sam chciałem na nią dziś dość mocno stawiać, ale odstraszył mnie ten nagły wzrost kursu, zwłaszcza, że nigdzie nie mogę znaleźć wyjaśnienia tego faktu, uczulam więc, żeby uważać.

D 18

darkk7

Użytkownik
Serena nie wygra tego turnieju, to ze dobrze zagrala w Toronto to nie znaczy, ze teraz bedzie wszystko wygyrwala. Obstawilem na nia pewna sume po kursie 1.75 , ze nie wygra i wierze w to ze tak bedzie. Wydaje mi sie, ze moze teraz zaskoczyc Azarenka.. daleko dochodzi ale nie ma niestety szczescia.. Licze, ze jej sie uda. Sharapova tez moze daleko zajsc, ale nie sadze zeby wygrala turniej.

duo 303

duo

Użytkownik
Shahar Peer - Sloane Stephens DW 2-0 @1.95⛔⛔⛔

Shahar Peer po pokonaniu w pierwszej rundzie Sani Mirzy (swoją drogą nie postawiłem, gdyż H2H do tej pory wynosił 0:4 dla Mirzy), trafia na słabszą rywalkę jaką będzie Amerykanka Sloane Stephens. Sloane w USA formą nie powala. Porażki z Lepchenko i Dusheviną (zawodniczki o wiele słabsze od Peer) oraz dość gładka przegrana z Errani (zawodniczka pokroju Peer), nie zwiastowały jej sukcesu w US Open. I rzeczywiście, w pierwszej rundzie trafiła na słabiutką Reka-Luca Jani gdzie dopiero po tie-breaku w 3 secie odniosła zwycięstwo. Peer za to jak już wspominałem w pierwszej rundzie trafiła na Mirzę czyli rywalkę, za którą raczej nie przepadała. Przegrała tam co prawda pierwszego seta 6:7 jednak potem już pokazała kto zasługuje na 2 rundę ogrywając rywalkę 6:3 i 6:1. Dziś raczej powinna od początku zacząć od mocnego uderzania także 2:0 jak najbardziej możliwe.

To co Peer zrobiła w pierwszym secie to poprostu dno...

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Victoria Azarenka - Serena Williams
tak wyglądają w tej chwili kursy w Bet365:
1 - kurs 4,33
2 - kurs 1,20
Prawdę mówiąc myślałem, że będzie jeszcze mniej na Williams, ale na 100% jeszcze spadnie, bo dużo ludzi będzie grać jej win do podbicia kuponu albo jakieś handi/dokładny wynik za grube pieniądze. To co gra Amerykanka to po prostu pogrom i tak jak pisałem na pierwszej stronie tego tematu przed turniejem - szanse, że ktoś ją zatrzyma są bliskie zeru. Ubolewam strasznie, że moja ulubienica spotyka się z mistrzynią na tak wczesnym etapie. To spotkanie można spokojnie uznać za finał, bo jak przejdzie Azę to później tytuł będzie jedyną opcją. Niestety taki jest obecnie poziom WTA, że nie ma nikogo kto może zagrozić Serenie będącej w gazie i tak głodnej zwycięstwa.
Chciałbym, żeby Victoria wygrała i sam na pewno na to zagram, ale dopiero później, tuż przed meczem i na live też będę coś działał (różne kombinacje). Liczę po prostu na świetny mecz i że Vici ugra przynajmniej seta, bo później już nikt tego nie zrobi.
Azarenka - 37%
Williams - 63%
Nie pytajcie jak to wyliczyłem.
Powtórka z tego meczu by się przydała:
http://www.youtube.com/watch?v=fy5VcF52oxE

oldhand 266

oldhand

Użytkownik
M. Niculescu - L. Safarova
L. Safarova (-1.5 Sets) @ 2.380
Pinnacle
⛔ 60 61 Niculescu WSTYD, bywa.
Spotkanie leworęcznej, ofensywnie grającej Czeszki z defensorką z Rumunii. Zawodniczki nie grały jeszcze ze sobą, ale porównując ich style widzę przewagę Safarovej. Czeszka co prawda popełnia sporo błędów, źle wybiera uderzenia lub traci cierpliwość, ale dzieje się to w meczach w których przeciwniczka wywiera na niej presję. Niculescu gra raczej defensywnie, próbując zmian tempa, slajsów i innych tego typu uderzeń. Typowy styl na korty ziemne i to właśnie na tych kortach Rumunka ma największe sukcesy. W US Open pierwszy raz dotarła do trzeciej rundy. Czeszka generalnie lepiej serwuje i ma ten swój mocny forehand którym spycha rywalki do obrony. Jakoś nie wierzę żeby Niculescu mogła coś w tym meczu zdziałać.

wojas 11

wojas

Użytkownik
M. Niculescu - L. Safarova
L. Safarova (-1.5 Sets) @ 2.380
Pinnacle
⛔ 60 61 Niculescu WSTYD, bywa.
Spotkanie leworęcznej, ofensywnie grającej Czeszki z defensorką z Rumunii. Zawodniczki nie grały jeszcze ze sobą, ale porównując ich style widzę przewagę Safarovej. Czeszka co prawda popełnia sporo błędów, źle wybiera uderzenia lub traci cierpliwość, ale dzieje się to w meczach w których przeciwniczka wywiera na niej presję. Niculescu gra raczej defensywnie, próbując zmian tempa, slajsów i innych tego typu uderzeń. Typowy styl na korty ziemne i to właśnie na tych kortach Rumunka ma największe sukcesy. W US Open pierwszy raz dotarła do trzeciej rundy. Czeszka generalnie lepiej serwuje i ma ten swój mocny forehand którym spycha rywalki do obrony. Jakoś nie wierzę żeby Niculescu mogła coś w tym meczu zdziałać.
Następnym raze polecam oglądnąć wczesniejsze mecze. To co Safarova grała z tą całą 16-latką Keys to był dramat.... Brak własnego serwisu, błędy własne, ogólnie bardzo słaba gra, ledwo to wygrała, gdyby ta młodzianka miała więcej doświadczenia to by Safarova odpadła. Szkoda ze wczesniej nie moglem wejsc, bo akurat ogladalem ten mecz to bym wybił z głowy ten typ ???? . Niculescu ograła mocną Dulgheru ???? .

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Szarapowa-Penetta 2@5,00✅✅brawo Flavia,Serena wygra ten turniej
Sportingbet
Wiem,wiem-Maryśka ostatnio wygrała turniej,wraca do wielkiej formy itp. Penetta z kolei w tym sezonie słabiej niż poprzednio. Ale-kto widział finał Szarapowa-Jankovic ten zrozumie mój typ. Flavia to zawodniczka o określonym poziomie i doświadczeniu. Nie mówię,że ma wielkie szanse na wygraną-ale taki kurs to przesada według mnie i za drobne można zagrać. Nie raz już widziałem Marię jak się posypała nagle i przegrywała z o wiele słabszymi rywalkami niż Penetta.

Otrzymane punkty reputacji: +2
oldhand 266

oldhand

Użytkownik
N. Petrova - S. Stosur
N. Petrova @ 2.740
Pinnacle
⛔ 76 67 75 Stosur
Ostatni mecz na Louis Armstrong Stadium, więc powinien zacząć się już po północy. Petrova jest formie od dłuższego czasu, podobnie sytuacja wygląda u Australijki, więc zapowiada się dobry mecz. Największy atut Stosur to podanie, ale Nadia pokazuje, że wcale nie radzi sobie gorzej w swoich gemach serwisowych. Obie to uznane deblistki. Przewaga Nadii jest w grze z głębi kortu, myślę, że da sobie radę z forehandem Australijki. Backhand Rosjanka ma o klasę lepszy od Stosur i jeśli poradzi sobie z kick serwisem w czym pomoże jej wzrost będzie dobrze. H2H 4-1 dla Petrovej, więc Nadia powinna czuć się dzisiaj pewnie. Stosur potrafi grać genialnie, ale są zawodniczki z którymi nie radzi sobie za dobrze i myślę, że Rosjanka jest jedną z nich.

blads 187

blads

Użytkownik
Szarapowa-Penetta 2@5,00✅✅brawo Flavia,Serena wygra ten turniej
Sportingbet
Wiem,wiem-Maryśka ostatnio wygrała turniej,wraca do wielkiej formy itp. Penetta z kolei w tym sezonie słabiej niż poprzednio. Ale-kto widział finał Szarapowa-Jankovic ten zrozumie mój typ. Flavia to zawodniczka o określonym poziomie i doświadczeniu. Nie mówię,że ma wielkie szanse na wygraną-ale taki kurs to przesada według mnie i za drobne można zagrać. Nie raz już widziałem Marię jak się posypała nagle i przegrywała z o wiele słabszymi rywalkami niż Penetta.
nie oglądałem ostatniego seta bo byłem w drodze do pracy, ale z tego co widziałem w poprzednich to zakładam że Maria ten mecz sama przegrała a nie Włoszka wygrała. I to chyba głównie przez słaby serwis, bo łamała Flavie jak chciała

Otrzymane punkty reputacji: +1
M 15

maciekgks

Użytkownik
No bez przesady z tym łamaniem jak chciała. ???? W ostatnim gemie meczu otworzyła dwoma podwójnymi, do tego żaden pierwszy serwis nie wszedł (w najlepszym razie net), także można uznać, że Maria przegrała mecz w głowie.
Ogólnie b. dobry mecz jak na damski tenis. Szkoda Marii bo popsuła mi kupon tym wynikiem. Trudno.

blads 187

blads

Użytkownik
No tak na szybko napisałem, w każdym bądź razie specjalnego problemu z przełamywaniem nie miała Maria :p taki mecz zagrała jak w finale ostatniego turnieju z Jankovic, tyle że tam Serbka tak samo marnowała okazje za okazją

M 0

mierzwa158

Użytkownik
Mam takie pytanie jak byc obstawil ten mecz?(co w tytule) Puszczalem pare wariatow(kuponów) ten typ szybki i nie przemyslany
Samantha Stosur - Wygra 2-0 Jest to moj ostatni mecz i dosc sporo do wygrania&gt; Mozecie przedstawic swoja opinie na ten temat, czy jest to mozliwe do wygrania.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
✅Samantha1.55-Nadia

Od samego rana to za mną chodzi. Mecz wydaje się banalny bo Ozi pewnie wygra. Jednak to spotkanie na bardzo dużym styku. Rosjanka wraca do bardzo dobrej formy. Widac że tenis zaczeła znowu na serio traktować, jak podkresla Nadia, debelki swoją drogą ale gra w singla daje dolary na emeryture...Decyzja jednak zapadła w stronę Ozi. Poza jej czasami dziwactwami na korcie, co mie irytuje dysponuje ona większą siłą ognia. Kurcze mecz bedzie z pewnością super zacięty jednak wierzę w Ozi. Podobny mecz odbył się pare godzin temu miedzy Peng a Julią, zacięty był jednak górą w końcówce chinka, widzę analogiczną sytuację do Stosur, która powinna dojechać rosjanke.

Andre@

@ zacząłem oglądać 1 seta, jednak od razu przyciąłem komara, mega zmęczenie po całym dniu dało znać o sobie, a co do meczu, ale tam była BITWA , po wyniku, takie długie seciska !!!

pozdrawiam!

fat77 11

fat77

Użytkownik
Zastanawia mnie jedna rzecz. Dlaczego nikt nie napisał jeszcze nawet wzmianki o parze Christina McHale vs Maria Kirilenko. Niby szykuje się wyrównane spotkanie, niby nie ma value po żadnej stronie, a jednak po tym co zobaczyłem w poprzednich dwóch spotkaniach młodej Amerykanki kurs 2.10 (w tej chwili na bwin) wydaje mi się być małym prezentem. Rosjanka ostatnimi czasy bez szału, natomiast Christina niesiona dopingiem amerykańskiej publiki powinna dobrze wejść w mecz i rozegrać kolejne spotkanie na bardzo wysokim poziomie. 7/10.
Christina McHale - Maria Kirilenko 2.10 @bwin ⛔ kicha, McHale słabiutko

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Dyscyplina: tenis
Spotkanie: Victoria Azarenka - Serena Williams
Typ: 1
Kurs: 5,70 (i cały czas rośnie)
Pisałem już, że zdecydowaną faworytką jest Serena, a Azarenka może być wielką pregraną turnieju. Jednak spróbować trzeba. Jakby nie patrzeć, Victoria już kiedyś wygrała z Williams na tej nawierzchni i dwukrotnie urwała seta podczas Australian Open. Wiele osób, znawców uważa, że Amerykanka jest poza zasięgiem i być może ma rację, ja również się skłaniam ku tej opinii. Jedzie wszystkich równo. Wróciła po roku przerwy, Wimbledon trochę nie udany, ale potem Stanford i Toronto do niej należały, zwycięstwa m.in. z Lisicki, Sharapovą, Bartoli, właśnie Azarenką, Stosur... Pyka wszystkich jak jej się podoba, ale pokazała też, że seta są w stanie jej urwać (Kirilenko, Zheng i Safarova!). Białorusinka na razie pewnie pokonała Larsson i Dulko, ale prawdziwa lekcja czeka ją dzisiaj. Williams też nie miała najmniejszych trudności z Jovanovski i Krajicek (3 stracone gemy w dwóch spotkaniach). Ogólnie można by się rozpisywać na temat ich talentów, ale to nie ma sensu. Victoria w formie od dawna, gdyby siostry (choć druga nic nie gra) nie wróciły, to wystarczająca by wygrywać szlemy jak zdrowie pozwoli, a często jej staje na drodze. Oczywiście to taka tenisistka ze stylem poniekąd w stylu Sharapovej (która już odpadła) czyli może odpaść z kim słabszym przy gorszym dniu. Williams pełna energii to inna bajka, ciężko będzie ją zatrzymać, ale może mieć gorszy dzień, gorszy gem, gorszy set i wszystko się może zdarzyć. Na to liczę.
P.S.
w pamięci mam też takie akcje Sereny jak ta tutaj:
http://www.youtube.com/watch?v=oGY9qYy56RU
więc na pewno warto spróbować ten typ, tylko nie wiadomo w jakim bukmacherze, bo każda może &#39;kreczować&#39;

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Wozniacki-King over 17,5 gema @2,00✅✅6-2,6-4
Bet365
Karolinka na razie dwa łatwe zwycięstwa,wydaje się że trzecia rywalka też zostanie rozbita. Grały ze sobą w tym roku w AO i było 6-1,6-0 stąd taka linia buków. Ja sądzę,że grającą u siebie Amerykankę stać na urwanie Dunce tych 6 gemów. Forma Karoliny od dłuższego czasu kiepska według mnie,łatwo ją wyprowadzić z równowagi odważną grą. Poza tym widzę,że gra z ogromną opaską na udzie. No i podobno umawia się z jakimś golfistą,więc może będzie rozkojarzona bardziej niż zazwyczaj;)
ps.Serena wygra ten turniej,można jeszcze złapać w Bet365 kurs 1,72

Otrzymane punkty reputacji: +2
jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
Dla wszystkich pragnących mocno i żarliwie zagrać dziś na Petkovic - Podchodząc do meczu z Zheng miała uszkodzenie &quot;łąkotki w kolanie&quot; i jest szansa, że kontuzja dalej się utrzymuje.
Pozdrawiam ????

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Dla wszystkich pragnących mocno i żarliwie zagrać dziś na Petkovic - Podchodząc do meczu z Zheng miała uszkodzenie &quot;łąkotki w kolanie&quot; i jest szansa, że kontuzja dalej się utrzymuje.
Pozdrawiam ????
Oglądałem ostatni mecz Petkovic z Chinką Zheng i bardzo często po dłuższych akcjach Andrea zerkała na swoje kolano (które było obwiązane, otejpowane rozgrzewającymi taśmami) klękała, wykonywała dziwne ruchy nogą - sprawdzające czy z kolanem jest ok. Jak widac nie jest - także wszelkie zakłady w meczu Niemki z Chinką wydają się byc mało rozsądne, a jeżeli już to w bukmacherze, który zwraca zakład w razie kreczu.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Tak , potwierdzam - w półfinale z Janković grała z całą oklejoną nogą, (udo,kolano,łydka), wczoraj z Chinką przegrywałą 6-3 3-0...jednak się podniosła i wygrała. Po meczu była w siódmym niebie...a w wywiadzie udzielonym zaraz po meczu robiła dobrą minę do &quot;kontuzj&quot; niby wszystko jest ok...

Vinci jest w swietnej dyspozycji, gra bardzo różnorodnie, będzie męczyła Niemke skrótami i może coś pęknąć w kolanie Niemki, ale z drugiej strony Petko to twarda Niemka, walczy na korcie wspaniale, ma tyle ambicji że mogłaby ja obdarować takim na przykład &quot;Isiom&quot; &quot;Ulom&quot; itd...poczatkowo podjarałem się Vinci jednak teraz uwazam że mecz raczej nie doruszenia 50?50

Andre@

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom