>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Uporządkowana gra, stałe zyski - lukbor10

Status
Zamknięty.
L 209

lukbor10

Użytkownik
1000 zł zysku w połowie stycznia po 10 kuponach to jest słabiutko ?? To jest tak napisane specjalnie ??
wg mnie nie jest najlepiej, taki zysk średnio mnie zadowala, poza tym na 10 kuponów tylko 6 trafionych, co jest mocno przeciętnym wynikiem.
Kupon 11 - styczeń
Ajax - Alkmaar / Alkmaar strzeli 1.33
Valencia - Levante / under 3,5 1.36
kurs: 1,80

stawka: 500zł

⛔ 500zł

Ajax - Alkmaar
Za 20minut powtórzony mecz po słynnym wbiegnięciu na murawę kibica Ajaxu i starciu z bramkarzem AZ. 1,33 to wg mnie dość dobry kurs na gola dla gości. Dlaczego?
- Goście mają coś do udowodnienia po tym całym zamieszaniu. Na pewno wyjdą zmobilizowani, trener AZ wypowiadał się, iż zależy im bardzo na awansie.
- Przy pełnych trybunach na pewno kibice Ajaxu wywierali by olbrzymia presję na zawodnikach Alkmaar, ale dzisiaj decyzja związku na mecz wejdą jedynie...dzieci do lat 12. I to nie cały stadion, bo ledwo 20tys, więc można powiedzieć, że mecz będzie grany w lekko piknikowym klimacie
- Ajax jest osłabiony
Ajax do tego spotkania przystąpi mocno osłabiony. Prawdopodobnie do końca sezonu już nie zagra Kolbeinn Sightorsson, z powodu lekkich urazów nie zagrają również Ebecillio i van der Wiel a Boerrigter wciąż ma problemy z plecami i nie może grać. Nie w pełni sił jest jeszcze również Boilesen , który wraca do zdrowia , po urazie ścięgna udowego doznanym w meczu z PSV.
- Alkmaar to lider Eredivise, więc drużynę, która przewodzi w krajowych rozgrywkach na pewno stać na gola w tym meczu.
- Rozgrywki w Holandii jak każdy wie słyną z overowych meczów, często faworyci tracą bramki, gra skupia się głównie na ataku.
Podsumowując: Liczę na ambicję chłopaków z AZ, zeszli wtedy przy 0-1, teraz dostają drugą szansę, powinni udowodnić swoja wartość sportową. Na trybunach piknikowo, rywal dość mocno osłabiony, więc jest duża szansa na awans.
Valencia - Levante
analiza później

Otrzymane punkty reputacji: +7
L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 12 - Styczeń.
Everton - Blackburn / Everton over 1,5 1.65
Brugge - Mechelen / Brugge over 1,5 1.50
ako: 2,47
stawka: 800zł.
Leci taki grubas na sobotę. Gram już teraz, nie powinno być niespodzianek w składach, a chyba będa małe spadki. Analizy dopiszę jutro wieczorem.

L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 13 - Styczeń.
Everton - Blackburn
typ: 1
kurs: 1,67
stawka: 500zł
Kursy na Everton rosną :eek:
Nie mam pojęcia dlaczego tak jest. Ale to dobrze, ze buki chcą dać nam zarobić.
W Evertonie duże problemy w pomocy powoli się rozwiązują. Do składu został ściągnięty Gibson, który na pewno dodaje wartości w środku pola, potrafi przytrzymać piłkę, uderzyć z dystansu, czy dograć dobrą piłkę na skrzydło do Drenthe albo Donovana. Po kontuzji wrócił Fellaini, który jest na pewno waznym ogniwem w Evertonie. Właśnie ta czwórka zawodników będzie kluczowa w tym meczu, wg mnie Amerykanin powinien już na nowo wejść w drużynę, Drenthe trzyma bardzo dobry poziom jak nie ma kontuzji. Ta linia pomocy jest spokojnie w stanie zapewnić 3 punkty The Toffes. W ataku mamy Sahe. Gra żałośnie, ale obrona Blackburn jest jedną z najgorszych w lidze. Stracili 44 gole na 21 meczów (więcej bo 45 ma tylko Bolton). Jeśli chodzi o wyjazdy stracili 22 bramki (więcej ma tylko Arsenal). Na tle takiej obrony może się w końcu odblokować. Everton od 3 meczy nie wygrał, dzisiaj super okazja na przełamanie serii i naprawdę dziwią mnie te kursy, buki chyba sugerują się wynikami z Fulham i United..fakt wyniki b.dobre, ale takie mecze przeplatają z przegranymi z drużynami z dołu tabeli, więc Blackburn jest drużyną grającą bardzo nierówno.
Jakby tego było mało Blackburn jedzie na mecz z Evertonem bez najlepszego strzelca ostatnio - Yakubu, który pauzuje za czerwoną kartkę. Wg mnie to spore osłabienie. Zawodnik potrafiący zagrac plecami do bramki, odwrócić się, oddać strzał, silny fizycznie, idealny do gry w kontrze. Na pewno jego brak będzie odczuwalny.
h2h czy statystyk nie będę tu przytaczał bo każdy może sobie sprawdzić. Goście do tej pory wygrali na wyjeździe 1 mecz i to z United, jakby nie ten wypadek przy pracy Czerwonych Diabłów to Blackburn byliby w tej chwili jedyna drużyna bez zwycięstwa w PL.
Cmone Toffes!!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom