wg mnie nie jest najlepiej, taki zysk średnio mnie zadowala, poza tym na 10 kuponów tylko 6 trafionych, co jest mocno przeciętnym wynikiem.1000 zł zysku w połowie stycznia po 10 kuponach to jest słabiutko ?? To jest tak napisane specjalnie ??
Kupon 11 - styczeń
Ajax - Alkmaar / Alkmaar strzeli 1.33
Valencia - Levante / under 3,5 1.36
kurs: 1,80
stawka: 500zł
500zł
Ajax - Alkmaar
Za 20minut powtórzony mecz po słynnym wbiegnięciu na murawę kibica Ajaxu i starciu z bramkarzem AZ. 1,33 to wg mnie dość dobry kurs na gola dla gości. Dlaczego?
- Goście mają coś do udowodnienia po tym całym zamieszaniu. Na pewno wyjdą zmobilizowani, trener AZ wypowiadał się, iż zależy im bardzo na awansie.
- Przy pełnych trybunach na pewno kibice Ajaxu wywierali by olbrzymia presję na zawodnikach Alkmaar, ale dzisiaj decyzja związku na mecz wejdą jedynie...dzieci do lat 12. I to nie cały stadion, bo ledwo 20tys, więc można powiedzieć, że mecz będzie grany w lekko piknikowym klimacie
- Ajax jest osłabiony
- Alkmaar to lider Eredivise, więc drużynę, która przewodzi w krajowych rozgrywkach na pewno stać na gola w tym meczu.Ajax do tego spotkania przystąpi mocno osłabiony. Prawdopodobnie do końca sezonu już nie zagra Kolbeinn Sightorsson, z powodu lekkich urazów nie zagrają również Ebecillio i van der Wiel a Boerrigter wciąż ma problemy z plecami i nie może grać. Nie w pełni sił jest jeszcze również Boilesen , który wraca do zdrowia , po urazie ścięgna udowego doznanym w meczu z PSV.
- Rozgrywki w Holandii jak każdy wie słyną z overowych meczów, często faworyci tracą bramki, gra skupia się głównie na ataku.
Podsumowując: Liczę na ambicję chłopaków z AZ, zeszli wtedy przy 0-1, teraz dostają drugą szansę, powinni udowodnić swoja wartość sportową. Na trybunach piknikowo, rywal dość mocno osłabiony, więc jest duża szansa na awans.
Valencia - Levante
analiza później