>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Uporządkowana gra, stałe zyski - lukbor10

Status
Zamknięty.
L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 21
Chelsea - Fulham / Chelsea over 1,5 1.40

Bolton - Newcastle / Newcastle strzeli gola 1.25

ako: 1,75

stawka: 650zł

⛔ 650 zł
Chwila spokoju od &quot;świątecznej zadymy&quot;, więc można usiąść do bukmacherki i zarabiać. Na poniedziałek ode mnie taki oto dubel z PL.
Chelsea - Fulham.
Moim zdaniem bardzo przyzwoity kurs na over 1,5 gospodarzy, w sam raz do dubla. Chelsea ostatnimi czasy była mocno krytykowana, co niektórzy przypisywali jej już miejsce w środku tabeli, ale ja mam inne zdanie. Miejsce dream-teamu Abramowicza zajęło City, i Chelsea w tym sezonie nie dysponuje najmocniejszym na papierze zespołem, baa można powiedzieć, że na pierwszy rzut oka jest on dość słaby w porównaniu do reszty &#39;wielkich&quot;. Ja jednak uważam, że coś w tej drużynie zaczyna się dziać dobrego i Villas-Boas zaczyna składać to wszystko do kupy.
W poniedziałek podejmą Fulham - jeśli chodzi o wyjazdy jest to ligowy przeciętniak, który co sezon w tabeli wyjazdowej plasuje się na miejscach 10-15. Groźni są na swoim kameralnym Craven Cottage, ale na wyjazdach ciężko przychodzi im zdobywanie punktów.
Dwie sprawy, które skłoniły mnie do tego typu:
1.Motywacja. Tutaj nie ma co się martwić. Dwa remisy na wyjazdach: z Wigan (b. duży zawód) i Tottenhamem (rozczarowanie mimo wszystko). Te dwa mecze pozwoliły odjechać w tabeli Manchesterom. Gospodarze chcąc liczyć się jeszcze w walce muszą wygrać. Oprócz tego ciekawie jest w ataku. Dwa dziadki (jak uważają niektórzy, ja mam inne zdanie - jeszcze pokażą, że są świetnymi piłkarzami) Torres i Drogba rywalizują o miejsce w 1 składzie. Drugi wyjeżdża niedługo na PNA, może być to kluczowy moment w wywalczeniu sobie miejsca, więc obaj muszą pokazać na co ich stać.
2. Statystyki. Te bardzo mocno przemawiają za tym typem. Chelsea w tym sezonie grała 11 meczów u siebie (liga + LM). 2 bramki strzeliła w 10 meczach. Tylko w jednym (Liverpool 1-2) nie udało im się pokryć tego overa. Jednak skoro wbijała min. 2 gole takim zespołom jak City, Arsenal, Valencia, Leverkusen to dlaczego mają nie strzelić ich rzemieślnikom z Craven Cottage? Zespołom pokroju Fulham strzelała nawet więcej, bo Norwich i Everton dostały po 3 gole, Swansea 4 a Genk 5.
Jeśli chodzi o sytuację kadrową to z Fulham bez osłabień, aczkolwiek Zamora pierwszy raz od kontuzji zagra prawdopodobnie od pierwszej minuty, nie wiadomo ile wytrzyma. Do Chelsea wraca Luiz do obrony, jest kilka absencji, ale szeroka łatwa je załata.

Bolton - Newcastle

Sroki od 6 meczów bez wygranej. Nie wiem czy tę serie w końcu przełamią, ale stawiam na wg mnie dość pewny typ, mianowicie na gola Srok.
Bolton gra katastrofalnie, raczej od zawsze kojarzył się z drużyną u której dość ciężko o punkty, a tymczasem na tę chwilę notuje bilans 1-0-7. 3punkty u siebie prawie na półmetku ligi to wynik bardzo bardzo słaby. Co więcej stracili na 17 spotkań aż 39 goli, co daje grubo ponad 2 na mecz. Wygrali ostatnio z równie słabym Blackburn na wyjeździe, co poprawiło trochę ich sytuacje w tabeli.
Generalnie dość ciężko wytypować rozstrzygnięcie tego meczu, ale wg mnie będzie to otwarta piłka, co kilkoma golami zaowocuje (co zresztą potwierdzają kursy wystawione przez oddsmakerów, którzy na to zdarzenie dają 1,65-1,70).
Statystyki również popchały mnie do zagrania tego typu. W tym sezonie Bolton tylko raz nie stracił, a Newcastle tylko raz nie strzelił.
W Newcastle zmotywowany będzie na pewno Ba, który niedługo wyjeżdża na PNA i na pewno chciałby przed wyjazdem zapewnić Srokom przełamanie, bo bez niego w ofensywie może być sporo ciężej i jeśli do jego wyjazdu nie wygrają meczu, to po powrocie może zastać drużynę w kryzysie, zajmującą 12-14 miejsce w tabeli.
Podsumowując: uważam, że gol dla Srok w tym meczu jest bardzo prawdopodobny, strzelali City, strzelali United, dlaczego w meczu z przedostatnia drużyną, w którym będą bardzo zmotywowani mają tego nie zrobić?

Stawka mocna, ale budżet od początku się fajnie powiększył, a dubel wg mnie jest git i zdziwię się jak będzie inaczej. Oby na plus ????

komentarz:
Brzydko rozpocząłem kolejna dziesiątkę typów. Newcastle zgodnie z planem, za to Chelsea zrobiło psikusa. Liczyłem, że te 2 bramki sa spokojnie w stanie strzelić, bardzo dużo na to wskazywało, jednak niespodzianka stała się faktem, szkoda, że przy tak dużej stawce. No trudno, robimy konsekwentnie swoje i te 6,5 stówki odrobimy porzadnymi betami.

L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 22
Gent - Westerlo

Gent over 1,5 gola
kurs: 1,40

stawka: 500zł

✅ 200zł
Na dzisiaj jeszcze taki singiel. Nie mam czasu na analizę, więc króciutko: Gent aby skończyć te część sezonu na 2 miejscu musi dzisiaj zgarnąć 3 punkty w starciu ze słabym Westerlo. Brugge wygrało swój mecz więc wyprzedziło ich o oczko w tabeli. Dodatkowo 4 i 5 drużyna grają ze sobą mecz, jaki by wynik tam nie padł, to jest szansa na odskoczenie na kilka punktów więcej czy to obu drużynom, czy chociażby jednej z nich. Westerlo katastroficzny bilans na wyjazdach, gdzie tracą średnio 2 gole na mecz. Kursy na over bardzo szybko spadały, dużo ludzi chyba gra na przełamanie Gent bo od 4 meczy bez overa, jeśli ktoś ma tutaj go zrobić to na pewno nie goście, bo wątpliwe aby strzelili 2 bramki. Ostatni mecz przed przerwa, więc mobilizacja u gospodarzy, aby w dobrych nastrojach spędzić sylwestra i przypieczętować dobre pół sezonu pewną wygraną przy swoich kibicach. Kibicach, którzy ostatnie zwycięstwo zobaczyli równo miesiąc temu, więc &#39;wypadałoby&quot; nie zaliczyć wtopy dzisiaj. 1.40 na 2 gole gospodarzy, którzy graja u siebie, grają o 2 miejsce w tabeli, są drużyną zdecydowanie lepszą od rywala jest kursem dość dobrym i wg mnie warto to zagrać. uciekam do rodzinki.

L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 23
Norwich - Tottenham

Norwich nie strzeli gola
kurs: 2.75

stawka: 300zł

✅ 525 zł
Dzisiaj próbuje typu po większym kursie. Początkowo chciałem grać under 1,5 ale jednak 1,36 mnie nie zadowala i zagram mniejsza stawką na bet o sporym ryzyku, aczkolwiek uważam , że po 2.75 można spróbować.
Gospodarze ostatni nie raz nie strzelili gola w lidze 01.10.2011r., a więc od prawie 3 miesięcy zawsze co najmniej raz pokonywali bramkarza rywali. na pierwszy rzut oka mogłoby się wydawać, że zdobywanie goli przychodzi im z łatwością, jednak jak sie głębiej przyjrzeć to wygląda to moim zdaniem troszkę inaczej. Przez te 3 miesiące grali 10 meczów. 4 z tych meczów mieli z zespołami , które zajmuję teraz odpowiednio 15,16,17 i 20 miejsce. Wszystkie grają słabo i będą walczyć o utrzymanie. Kolejni rywale to m.in. Liverpool (który w tym sezonie gra nierówno), City (które przy 3-0 dało sobie wbić bramkę w 81min, pewnie efekt rozluźnienia) czy Everton, który gra totalny piach na tę chwilę, a Norwich stworzyło tam tak naprawdę jedną sytuację i resztę meczu się broniło.
Warto wziąć pod analizę wyniki Norwich z najlepszymi w lidze.A więc po kolei:
City 1-5, United 0-2, Chelsea 1-3, Arsenal 1-2. Bilans 0-0-4, bramki 3-12.
Udało im się urwać punkt z Liverpoolem i wygrali wysoko ze Srokami, ale wtedy Newcastle zagrało chyba swój najsłabszy mecz od początku sezonu.
Gołym okiem widać, że raczej mieli mało do powiedzenia w tych meczach, biorąc pod uwagę to, że graja u siebie, że mecz będzie w miarę wyrównany, z lekkim wskazaniem na gości, którzy będą musieli zagrac bardzo uwaznie w obronie. Nie powinno dojść do scenariusza, w którym Koguty będą prowadzić wysoko i na luzie dogrywać mecz, co może spowodować strate gola.

Co do Tottenhamu to na 17 meczy, w tym sezonie już 5 razy nie dali sobie strzelić gola. Jeśli utrzymają ten trend to sezon powinni skończyć z 12-13 meczami bez straty gola. Taki wynik notują przeważnie na koniec sezonu drużyny z miejsc 2-3 i o te miejsca Tottenham w tym sezonie walczy, bo mistrzostwa imho jednak nie zdobędą.
Ostatnie 3 mecze zagrali dość słabo, wygrana 2-1 ze Stoke, czy remis w derbach to na pewno nie szczyt marzeń kibiców Kogutów. W dodatku stracili VdV, co trochę ich silę rażenia osłabia. Myślę, że mimo wszystko w tym meczu powinni zadbać przede wszystkim o tyły. Norwich już nie raz pokazało, że &quot;lubią&quot; strzelić na 1-0 i schować się za podwójną gardą broniąc wyniku. Taki scenariusz nie pasuje na pewno Kogutom, którzy preferują szybką piłkę, &quot;wymianę ciosów&quot;, a w ataku pozycyjnym najlepiej się nie czują. Więc strata bramki na 0-1 może stworzyć duże problemu z wywiezieniem 3punktów.
Większość ludzi szuka w tym meczu overa i bts-u. Ja zagram na przekór, ten typ chodzi mi po głowie od rana. W dobrych wynikach u buka oprócz wiedzy i umiejętności potrzeba na pewno też szczyptę szczęścia i intuicji. A ta mi mocno podpowiada za brakiem gola Norwich. Dodając do tego, że jest to na pewno typ na przełamanie, to zagrać to muszę, bo tak jak wspominałem lubię czasem postawić coś w ten sposób. Kolejną sprawa jest to, że Norwich to beniaminek. Nie raz i nie dwa potwierdziła się teza, że beniaminki dobrze graja jesień, z wiosną jednak idzie im coraz słabiej. Myślę, że powoli zaczną notować coraz słabsze wyniki i w efekcie będą się bronic przed spadkiem do ostatniej kolejki.
Próbujemy!

Otrzymane punkty reputacji: +6
L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 24
Aris - Dramas

1poł over 0,5 gola
kurs: 1,44

stawka:500zł

✅ 220zł

Nie mam czasu na analizę, może jutro przed samym meczem coś dopiszę, więc na tę chwilę taki suchar.Miałem grać w stronę Arisu, ale nie raz się przejechałem na ligach południowoeuropejskich czy bałkańskich, które są przesiąknięte korupcją i czasem można się nieźle sparzyć. Z tego powodu niejako trochę się zabezpieczam ewentualnym dziwnym wynikiem, gdyż 1,44 tez mnie zadowala. Chociaż oczywiście głównie liczę na pokrycie tego overa przez gospodarzy. Powinno być dobrze.

Otrzymane punkty reputacji: +2
L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 25
L&#39;pool - Newcastle

Remis &quot;DNB&quot;* (zwrot w przypadku wygranej L&#39;poolu)
kurs: 1,50

ZWROT - kupon nie liczony do yieldu.
Tym razem bez analizy. Nie mam czasu do meczu. Typ zagrany w bwin.
* moje nazewnictwo

L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 26
Bolton - Wolves

X
kurs: 3.30

stawka: 100zł

✅ 230zł

--------------------------

Kupon nr 27
Swansea - Tottenham

2
kurs: 1,70

⛔ 300zł

Koguty tracą w końcówce na 1-1...Szkoda ogromna.

L 209

lukbor10

Użytkownik
Statystyki z kuponów 21-27

Zainwestowane: 2350 zł
Zwroty: 2575 zł

Wynik:
225 zł
Yield
: 9,57 %

Podanych kuponów: 7
Trafionych: 4
Nietrafionych: 2
Zwroty: 1

komentarz:

Bardzo przeciętny wynik, ale ważne chociaż, że ostatni okres grudniowy można również zapisać na plus.Grubą lipę odstawiła Chelsea, która nie potrafiła strzelić drugiej bramki, przeliczyłem się co do tego typu, stawka może troszkę za wysoka, ale generalnie nie mam pretensji do siebie. Swoje dołożyły Koguty dzisiaj tracąc gola w końcówce, szkoda, bo jakby dowieźli to wynik z tego okresu gry byłby spoko. Yield na poziomie 10% nie jest zbytnio zadowalający....

L 209

lukbor10

Użytkownik
STATYSTYKI GRUDZIEŃ
Zainwestowane: 9 400 zł
Zwroty: 13 680 zł

Wynik:
4 280 zł
Yield
: 45,53%
Podanych kuponów: 27
Trafionych: 20
Nietrafionych: 6
Zwroty: 1

L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 2 - Styczeń
Fulham - Arsenal

Pierwszy strzeli Arsenal (brak goli = zwrot)
kurs: 1,65

✅
195 zł

Otrzymane punkty reputacji: +8
L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 3 - Styczeń
Rio Ave - Sporting

1poł./koniec - Sporting/Sporting
kurs: 2.60

stawka: 250zł

⛔ 250zł Bardzo słabe pierwsze 20minut Sportingu. Grali rozluźnieni, bez większego zaangażowania, w dodatku typ nie trafił na pustą bramkę z 4metrów, typ nietrafiony, co tu dużo mówić.

Na dzisiaj jeszcze taki typ z portugalskiego pucharu ligi.
Dlaczego tak?
Na livesports.pl i jeszcze jakimś livescorze jest błąd. Pokazują tam, że z grupy w tym pucharze wychodzą 2 drużyny. Nie jest to prawda - wychodzi jedna drużyna i zwycięzcy grają ze sobą półfinały. Dlatego też w tym przypadku każdy mecz może tutaj decydować o wyjściu do 1/2. nie można sobie pozwolić na wpadkę. Sporting chcąc zaistnieć w tym pucharze musi wygrać mecz z drużyną, która w tym momencie jest chyba najsłabsza w tej grupie. Wpadka z Rio Ave może być bardzo kosztowna dla dalszych losów rywalizacji, bo mają jeszcze w grupie przyzwoicie grające Gil Vicente i zajmujące 4 miejsce w 2 lidze Moreirense, które się zapewne mocno zepnie, więc jeśli tracić gdzieś punkty to na pewno nie w Rio Ave.
Podstawowe pytanie jak Sporting traktuje ten mecz i ten puchar. I tutaj dwie ciekawostki:
1. Ten puchar powstał 5lat temu z inicjatywy dwóch klubów, Boavisty i ... Sportingu. &quot;Głupio&quot; by było proponować stworzenie takiego pucharu i późniejsze nie angażowanie się w niego i odpuszczaniu go.
2. dzisiaj urodziny obchodzi trener Sportingu.
3. Trener ten powołał na ten mecz najmocniejszy skład. http://www.sportingpoland.com/news/Nowy-rok-zaczyna-sie-od-Pucharu-Ligi-Rio-Ave-Sporting-poniedzialek-godzina-2145-914
Biorąc pod uwagę to, iż Sporting w lidze raczej o mistrzostwo nie powalczy, to zostają mu puchary. Puchar LE, Puchar Portugalii, Puchar Ligii. Na pewno będą chcieli w każdym z nich dojść jak najdalej, aby zrekompensować fanom postawe w lidze.
Dlaczego gram na 2/2...ponieważ:
1. Kurs naprawdę bardzo fajny.
2. Sporting gra 07.01 prestiżowy mecz z Porto i na pewno będzie chciało jak najszybciej przejąć kontrole nad tym meczem. Strzelić gola, pograć potem piłka, nie forsować tempa, a jak się nadarzy okazja to skontrować rywala. Zależy im na zwycięstwie, więc nie mogą grać spokojnie i wyczekiwać, bo skończy się to nerwówką i niepotrzebną stratą sił.

Sportowo są dużo lepsi, Rio Ave gra bardzo przeciętnie w lidzę, wprawdzie ostatnio wygrali 3 ważne mecze u siebie z drużynami z końca tabeli i trochę się odbili od dna, jednak w potyczkach z czołówką ligi widoczna jest różnica poziomów.
Grali ze sobą 19 września tego roku. Sporting po 4 minutach wygrywał 2-0, dali się dojść na 2-2 aby ostatecznie wygrać ten mecz 3-2. To jednak przemawia jeszcze bardziej za typem 2/2 , bo mając to w pamięci nie powinien się taki scenariusz powtórzyć.
Moim zdaniem mecz skończy się wynikiem 0-2. Sporting powinien strzelić bramkę w 1połowie, gospodarze z biegiem czasu odważniej zaatakują co poskutkuje drugim golem.
Stawka niezawysoka, ale z &quot;urzędu&quot; puchary staram się grać mimo wszystko bezpieczniej.

L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 4 - Styczeń
Everton - Bolton

Saha nie strzeli gola
kurs: 1,53

stawka: 600zł

✅ 318 zł
komentarz: planowo, Cahill swietny w obronie i jeszcze brame walnał, Saha jedna okazja po bledzie obroncy ale strzelił z 5metrów 1m obok bramki ???? obawy co do rezerwowego bramkarza uzasadnione (gola strzelił mu ... bramkarz) - na szczescie słabiak Saha nie dał mu okazji to drugiego babola, Donovan dużo walczył, ale musi wejsc w zespol, nie ma drenthe - nie ma gry. elegancko ????

Miało iść jeszcze grubiej, ale w Boltonie kontuzja podstawowego bramkarza, trochę mnie to przyhamowało z typem.
Typ z expektu. Dlaczego tak?
- Saha gra bardzo słabo w tym sezonie. Wychodzi w tym sezonie non stop w pierwszym składzie, a strzelił na 14 meczów...1 gola. Trzeba dodać, że bramka ta padła w 90min z Fulham, gdzie dostał piłkę sam na sam, której nie mógł nie wykorzystać. Ten wynik dla drużyny aspirującej do TOP8 jest żenujący. Oprócz tego strzelił jeszcze gola w sparingu i pucharze. To wszystko.
- Dlatego też włodarze Evertonu sprowadzili z powrotem Donovana. Wychodzi on od 1 minuty. W wywiadach wypowiadał się w sposób, po którym można wywnioskować, że jest bardzo głodny gry. Mówił, że czuje się jak małe dziecko i jest niesamowicie podekscytowany powrotem &#39;do domu&quot;. Wydaje mi się, że obraz gry może wyglądać następująco: Donovan bardzo będzie chciał, szarpał, ambitnie walczył, jednak brak mu będzie partnera bo ofensywa Evertonu prezentuje się bardzo słabo. jeśli będzie się utrzymywał wynik 0-0, to trener prawdopodobnie może ściągnąć Sahe przesuwając na szpic Donovana.
- Saha naprzeciw siebie będzie miał dzisiaj Cahilla, o którego walczy m.in. Chelsea, więc na pewno będzie chciał rozegrać świetne zawody, aby podbić cenę. Zadanie ma ułatwione, dostaje na talerzu słabiutkiego Sahe, któremu nie powinien dać dzisiaj zbytnio pograć. Stoper Cahill jest najlepszym graczem gości i wątpię, aby Saha w tak słabej formie czymś go zaskoczył. W bezpośrednich starciach ma małe szanse ze świetnym Cahillem.
- nie ma dzisiaj Drenthe, który robi połowę gry gospodarzy ostatnio, potrafi zagrać 1 na 1, dośrodkować, zagrać klepę na małej przestrzeni. Forma Donovana jest lekką niewiadomą, naprawdę zagra z wielką ambicją, ale czy będzie w stanie obsłużyć Sahe i wykładać mu piły takie jak Drenthe? Chyba nie.
- Saha ostatnio jest zmieniany coraz częściej i w coraz szybszych fazach meczu. trener widać, że traci cierpliwość do niego i jak już wspomniałem wyżej, może dzisiaj szybko go ściagnąć z murawy, przesuwając w jego miejsce Donovana, który dzisiaj zostawi na boisku 150%.

Otrzymane punkty reputacji: +3
L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 5 - Styczeń
Liverpool - Oldham

gol Liverpoolu do 30min
kurs: 1,66

stawka: 250zł
✅ 165 zł
trochę szczęścia też potrzebne, nie miałem jak wrzucić typu szybciej, bo dosłownie 10minut przed meczem wszedłem do domu.

L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 6 - Styczeń
Everton - Tamworth

Bilyaledinov strzeli gola
kurs: 5.0

stawka: 150zł

⛔ 150zł nie udało się, ale nie żałuję, warto było spróbować. 3 strzały oddał na bramkę, nic nie wpadło. trudno.
Ten kurs z WH to niezłe value i nie mogę nie spróbować tego typu. Moyes ma przed tym spotkaniem nie lada bół głowy. Nie dość, że przegrali z Boltonem w bardzo słabym stylu to jeszcze ze składu wypadło mu 3 zawodników, co powoduje, iż Everton jest w niemałej rozsypce kadrowej.
Linia pomocy na tę chwilę wygląda katastroficzne. Kontuzje mają:
- Osman (19 meczy, 3 gole)
- Rodwell (15 meczy, 2 gole)
- Cahill (20 meczy)
- Barkley (6meczy)
Pod znakiem zapytania i to dużym stoją występy:
- Fellainiego (18meczy, 2gole)
- Drenthe (13 meczy, 2gole)
Jakby tego było mało, grający ostatnio z przymusu w środku pomocy - Heitinga raczej będzie musiał wrócić na nominalną pozycję stopera, gdyż Jagielka odniósł kontuzję.
Jak widać linia pomocy w Evertonie się całkowicie posypała. Dzisiaj graja z 5-ligowym zespołem. Moyes raczej nie przepada za rosyjskim zawodnikiem, rzadko ostatnio na niego stawiając, ale w tym meczu nie widzę innej możliwości, niż wpuszczenia go na murawę, bo ma bardzo wąską możliwość wyboru i praktycznie żadnej możliwości rotacji składem. Musi wystawić to co ma. A ma niewiele. W kadrze na ten mecz zostało mu 2,3 nominalnych pomocników, w tym właśnie Bilialedinov.
Bilyaledinov został ściągnięty z Lokomotivu za 9mln funtów. To , jak na Everton bardzo duża kwota. Rosjanin jednak ostatnio nie otrzymuje w ogóle szans na grę. Osobiście uważam, że to naprawdę niezły zawodnik. niezrozumiałe dla mnie jest zepchnięcie go do roli rezerwowego, który dostaje 20minut raz na 5meczy. Ma na pewno sporo do udowodnienia. Donovan wypożyczony, Drenthe bardzo kontuzjogenny, więc pokazując Moyes&#39;owi na co go stać powinien prędzej czy później dostać szansę. Ale aby tak się stało musi wykorzystywać takie mecze jak dzisiaj. Na tle zespołu z 5 ligi jest w stanie zdobyć gola na pewno. Kurs 5.0 na to zdarzenie to śmiech na sali. Gdzie na innych zawodników nie dochodzi do 2.0 (np. na żenującego Sahe w tym sezonie 1.73).
Podsumowując: uważam, że zmotywowany Bilyaledinov, który w końcu dostanie szansę na udowodnienie swojej przydatności, na tle 5-ligowego rywala jest w stanie zagrać dobry mecz, w którym będzie miał swoją okazję na gola. Ja liczę, że ją wykorzysta.

L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 7 - Styczeń
Real - Granada

under 6,5 kartek
kurs: 1,75

✅ 450zł nie było czasu na analizę, ale ta linia była wzięta z kosmosu. siadło na luzie.

Otrzymane punkty reputacji: +7
L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 8 - Styczeń
Espanyol - Barcelona

Barca wygra obie połowy
kurs: 2.65

stawka: 400zł

⛔ 400 zł słaby mecz Barcelony, nie zagrali swojej piłki, powinni dobic na 2-0, swoje dołożył pan sedzia, ojj szkodaa.

Dzisiaj spróbujemy wykorzystać gapiostwo Expekta i ich oddsmakerów. Podczas gdy na to samo zdarzenie w innych bukach kurs waha się od 1,9 do 2,1 maksymalnie, Expekt uraczył nas pięknym kursem 2.65 i wg mnie jest to bardzo duże value, które trzeba spróbować zagrać.
Wiadomo, derby, więc pojawią się zawsze małe &quot;ale&quot; w głowie typera i chwila zastanowienia przed postawieniem pieniędzy na Barcelonę. Jednak ja nie mam takich obaw. Można się rozpisywać godzinami na temat ich gry, lecz nie ma sensu.
To drużyna grająca najlepszy futbol w historii i koniec kropka. Jeśli się zmobilizują i grają z pełnym zaangażowaniem to są w stanie zdominować każdego. Jest to pojedynek derbowy, o prawie takiej randze jak potyczki z Realem. W dodatku Real odskoczył znowu na 6punktów, każdy kolejny mecz trzeba wygrywać. Messi traci kilka bramek w wyścigu o króla strzelców. Te wszystkie argumenty świadczą o tym, iż Barcelona ten mecz zagra w pełnym gazie.
Część osób się doszukuje na siłę minusów w Barcelonie i plusów w Espanyolu. Najczęściej powtarzanym &quot;argumentem&quot; jest to, że to Derby. Ale wg mnie to tylko następny czynnik, który przychyla mnie w stronę tego typu. Za duża różnica klas. W pełni zaangażowana Barcelona jest dream-teamem nie do zatrzymania. Strzelają 3 bramki w Madrycie, więc dlaczego mają się potknąć na Espanyolu?
W zasadzie nie ma co się rozpisywać na temat przeciwników, z którymi grają. I tak w każdym meczu dominują, więc przytaczanie tu jakichkolwiek statystyk czy h2h jest bezsensowne.

L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 9 - Styczeń
Espanyol - Cordoba

Czerwona kartka w meczu? tak
kurs: 3.0

stawka: 400zł

⛔ 400zł

Analiza: brak czasu, ale będzie izzy :]
aha kurs z betssona. nigdzie indziej chyba nie ma takiego zakładu.

L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 10 - Styczeń
Mallorca - Real 2 1.30

Celtic - Dundee 1 1.25
Granada - Vallecano / goście strzelą 1.40
ako: 2.27

✅ 762 zł
1.
José Mourinho na przedmeczowej konferencji wyraźnie podkreślał, że nie myśli o Barcelonie i na dzisiaj priorytetem Królewskich jest jedynie Mallorca. Dlatego w składzie nie będzie żadnych eksperymentów przed starciem z Barceloną, a na Iberostar Estadio wybiegnie jedenastka nastawiona na zwycięstwo w Lidze.
Real zagrał z Malagą bez jakiejkolwiek ambicji, grali wolno, przewidywalnie, tak jakby nie chcieli się zmęczyć. Kompletny brak zaangażowania u Ronaldo. Dzisiaj musi być inaczej, wprawdzie graja w środę z Barceloną, ale cytat wyżej pokazuje, że eksperymentów i roszad w kadrze nie będzie. Skoro nie dali sobie strzelić bramki Maladze, która zagrała bardzo ambitnie i walczyła do końca, to słabszej Mallorce, podczas gdy sami będę grać lepiej nie powinni dać urwać punktów.
2. Celtowie nakręceni zwycięstwem w derbach zmierzają po mistrzostwo kraju, aby to zrobić każdy kolejny mecz muszą wygrywać. Teoretycznie jeśli to zrobią to nie muszą się ogladać na rywali. Jest jeden czynnik, który dobrze zadziała na Celtic. Rangersi zagrają mecz o 13:30, czyli 2,5h wcześniej. Jakim by się rezultatem nie zakończył to gospodarze wyjdą zmotywowani i skupieni tylko na wygraniu meczu z Dundee. Gdy mecze odbywają się równocześnie zawsze gdzieś daleko w głowie siedzi myśl z wynikiem rywala z Glasgow. Sytuacja kadrowa jest dobra, atmosfera w drużynie również, do składu wraca Commons, bardzo dobry zawodnik, reprezentant Szkocji, wyleczył uraz, powinien wejść z ławki. Dundee bywa groźne, ale h2h z Celticiem jest bardzo niekorzystne, wyniki na stadionie Celticu również. nie wydaje mi się, aby rozpędzeni gospodarze mieli potknąć się w tym meczu. Fakt, seria imponująca - 10 wygranych z rzędu, w końcu się zapewne skończy, ale jeszcze nie teraz.
3. bez analizy.

Otrzymane punkty reputacji: +5
L 209

lukbor10

Użytkownik
Statystyki Styczeń 1-10

Zainwestowane:3 950
Zwroty: 5 020 zł

Wynik: 1 070

Yield
: 27,08%

Podanych kuponów: 10
Trafionych: 6
Nietrafionych: 4
komentarz: słabiutko, ale ważne, że na plus.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom