>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Uporządkowana gra, stałe zyski - lukbor10

Status
Zamknięty.
L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 4
Ponferradina - Real typ: Real-Real 1.40

San Roque - Sevilla 2 1.44
ako: 2,01

stawka: 300zł

✅ 303zł

Sevilla poważnie traktuje puchar, Real z Ronaldo , Higuianem i Kaką. Nawet bez szczególnej motywacji powinni na spokojnie ten mecz wygrać. Po pierwsze muszą to zrobić po GD, po drugie licze na południowoamerykański temperament Higuaina i Kaki. Nie powinni podejść olewająco, raczej na tle słabego przeciwnika będa próbowali pograc efektownie, a to często równa sie w ich przypadku z efektywnością. liczę na gładkie 3,4-0.

Otrzymane punkty reputacji: +12
L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 5
M. Haifa - Schalke

obie drużyny strzela gola
kurs: 1,72

stawka: 500zł

⛔ 500zł

U wszystkich buków kursy na over idą w górę, bo Schalke jedzie rezerwami i bez trenera (został w domu z chorą matką). No więc mamy drużynę z drugim trenerem i zawodnikami, którzy praktycznie wszyscy są zmiennikami i muszą się w takich sytuacjach pokazywać. Dla mnie jest sprawa oczywista, że zagrają z zaangażowaniem i meczu nie oleją. Awans mają pewny, spotkanie gdzieś na &quot;dzikim zachodzie&quot; za siedmioma górami i siedmioma lasami, więc zagraja bez presji. Idealny mecz na pokazanie swoich umiejętności, a jak najlepiej to zrobić? Strzelając bramki. Gospodarze wiadomo - wygrana daje im pewny awans, więc cała naprzód i do ataku. Nie wyobrażam sobie innego obrazu gry, jak otwartego meczu z dużą ilością sytuacji podbramkowych z jednej i drugiej strony. Żadna kalkulacja nie wchodzi w grę. To musi zaowocować po golu dla każdej z drużyn.

komentarz:

1. Maccabi nie strzeliło karnego + 2-3 naprawdę świetne okazje
2. Rozkminka z Schalke dobra, trzeba było grac czyste 2
3. Przeceniłem umiejętności Maccabi jednak troche.
4. Takie bety jednak mnie osobiście nie bolą, bo wiem, że był dobry i zabrakło szczęścia aby wszedł, więc nie załamujemy sie i jazda dalej.
PS Dinamo zepsuło taśmę na 3tys zł w stsie. Frajerzy

L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 6
Czwartkowe mecze LE

over 2,5 remisów
kurs: 1,727

stawka: 400zł

✅ 290 zł
Wydaje mi się, że 3 remisy mogą spokojnie paść w dzisiejszych meczach. Jest spore prawdopodobieństwo, że w Salonikach i Bruggi się ułożą na remis, bo obydwu zespołom daje to pewny awans bez oglądania się na pozostałe 2 drużyny w grupie. Ponadto jest sporo meczów &quot;stykowych&quot;. Kopenhaga, Legia, Udine. A na pewno nie obejdzie się bez wpadki któregoś z faworytów.
komentarz:
Elegancko zgodnie z planem. W Grecji i Belgii sie poukładali na remis, ze &quot;stykowych&quot; remisuje Udine, a zawodzi pewniak z Holandii.

Otrzymane punkty reputacji: +9
L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 8
Atletico - Rennes

typ: Atletico over 1,5
kurs: 1,50

✅ 250zł
Jeszcze zdecydowałem się na ten typ, bo Atletico dobrym składem, nie powinno być problemów z dwoma golami.

L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 9
Polska - Bośnia Hercegowina

1poł - 1
kurs: 2,45

stawka: 250zł

✅ 362,50 zł

&quot;Gram grubo&quot; jak to ma zapisane w tytule tematu jeden z forumowiczów, ale myślę, że warto. Naprzeciw ligowym Polakom wychodzą młodzieńcy z Bośni. Co jak co, ale ich ograć powinni. Kurs z Tobetu ogromne value i będzie lecieć, więc stawiam już teraz. 6,5 stówki włożone w Polaków. Niech ich Orzeł na koszulce niesie po wygraną i kasiorę dla mnie ;)

L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 10
Zwolle - Sittard

goście strzelą gola
kurs 1,72

stawka: 200zł

✅ 144zł

Jak dla mnie value, chyba najbardziej overowa liga, gdzie faworyci lubią wygrywać z BTS-ami i często gęsto tracą bramki ze słabszymi drużynami. Goście w ostatnich 5 meczach wyjazdowych strzelili 6 goli, liczę że dzisiaj pokonaja bramkarza rywali, a kurs zachęcający.

komentarz:

lubię tę ligę. izzy.

L 209

lukbor10

Użytkownik
Czas na pierwsze podsumowanie, które będzie się ukazywało co 10 typów, bo całego miesiąca podliczać mi się nie będzie chciało, wolę robić to na bieżąco.

Statystyki z kuponów 1-10.
Zainwestowane: 3700 zł
Zwroty: 6359 zł
Wynik:
+2659 zł
Yield:
71,86 %

Podanych kuponów: 10
Trafionych: 9
Nietrafionych: 1

Komentarz:
1. Jakby Maccabi strzeliło karnego zysk wyniósłby ok. 3500zł, yield ok 95%, a trafionych kuponów byłoby 10/10.
2. Stan na koncie realnie się niestety troszkę różni, bo Tobet sobie w kulki poleciał. Ale podliczam to co podałem, bo uważam, że typ jest typ, a to że na koncie się troszkę nie zgadza to już inna (moja) sprawa.
3. Jest bardzo dobrze ale mogło być lepiej ;)
4. Mam nadzieje, że ktoś z typów korzysta. Narazie nie brakuje ambicji do prowadzenia tematu, wręcz przeciwnie, zobaczymy co czas przyniesie.

Otrzymane punkty reputacji: +8
L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 11
Everton - Norwich

obie drużyny strzelą gola
kurs: 1,80

✅ 240 zł
Gospodarze grają ostatnio niedobrze, ale wiele wskazuje na to, że w końcu zagrają w miarę optymalnym składem. Drenthe na 99% wraca do składu. Od gości więcej strzelonych goli w tym sezonie ma tylko pierwsza piątka. Pewnie drugą część sezonu zagrają słabiej jak to beniaminek, ale na razie jest OK, co pokazują 4 gole wbite Newcastle. Liczę na otwarty mecz, bo gospodarze muszą, a goście są groźni jak &quot;mogą&quot;. Czas trochę postrzelać na Goodison Park.
komentarz:
Jakby nie Drenthe to nic by z tego nie było, nie ukrywam, że jego powrót na boisko był jednym z czynników dzięki którym zdecydowałem się na ten typ. Także można napisać &quot;zgodnie z planem&quot;.

L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 12
Bilbao - Zaragoza
over 2,5
kurs: 1,8
✅ 240zł

Goście to taka niezła zagadka. Mają ogromne problemy finansowe, a kupują bramkarza za 8mln euro (!). Wymieniają pół składu, ale wychodzi to zaskakująco dobrze i na papierze wygląda to na pewno nie na ostatnie miejsce w PD. Ich tragiczna gra to moim zdaniem wina trenera, który nie potrafi ustawić drużyny, myślę, że 2-3 dobre mecze i są w stanie odbić się od dna. Dzisiaj jednak jadą z ogromnymi problemami w obronie, co powinno pomóc Bilbao w zdobywaniu goli. W ofensywie jednak liczę, iż są spokojnie w stanie zdobyć gola. W kontrze często liczą się umiejętności indywidualne, a tutaj &quot;mają czym strzelić&quot;
Gospodarze ostatnio mały maraton 7 meczy bodajże w 24dni, Bielsa sporo rotował składem, aby nie zajechać podopiecznych. Wciąż kontuzjowany jest Llorente i tutaj liczę, że w końcu odblokuje się Toquero, bo już powoli tracą do niego cierpliwość. Ostatnio nienajlepsze mecze gospodarzy, więc w końcu czas postrzelać na swoim stadionie, a z kim to zrobić jak nie z ostatnia drużyną PD w dodatku z przetrzebioną obroną?

Podsumowując:
Wydaje mi się, że over spokojnie do pokrycia, goście są na pewno w stanie strzelić gola, a gospodarze będą prowadzić grę atakiem pozycyjnym i stwarzać sobie sytuacje, wszystko zależy od skuteczności, ale 2-3 gole pewnie wpadną, więc nawet jak goście znowu zawiodą to Bilbao może pokusić się o pokrycie overa samemu.
Stawiam 3-1.

L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 13
Perth - Melbourne Heart

typ: 1
kurs: 2,30

stawka: 150zł

⛔ 150zł

Raczej ostatni typ na dziś, bez analizy, bo zaraz zaczynają.
komentarz:
może i niepotrzebny typ, ale oglądałem 2 wcześniejsze mecze gospodarzy i prezentowali się bardzo fajnie. stawka nie az tak duża, więc nic się nie dzieje i gramy dalej ????

L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 14
Schalke - Werder
under 3,5
kurs: 1,55
stawka: 400 zł
⛔ 400 zł

I ostatni typ. Czasem lubię zagrać na przekór i na małe przełamanie bez zbędnych analiz i wgłębianiu się w analizę i tak tez robię teraz. Na ostatnich 5 meczy Schalke 3razy pokrywało, a Werder aż 4razy. Dzisiaj nie postrzelają i czuje ten typ dość dobrze.
komentarz:
źle, głupio, niedobrze! najgorszy z podstawowych błędów. zagrane bez sensu. muszę takie błędy eliminować koniecznie. zła dobrana stawka, zupełnie nieadekwatna do typu, nie ma co więcej pisać, po prostu jeśli chcę dążyć do bycia coraz lepszym to takie bety powtarzać się nie mogą, podstawowe dwa typy siedzą jak w masło, a to psuje cały zarobek.
Odrobimy !

L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 15
Granada - Levante / Levante gol 1.44

Anderlecht - Lokeren 1 1.30
ako: 1,87

✅ 435 zł :spokodfhgfh: Schalke odrobione.

Otrzymane punkty reputacji: +5
L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 16
Barcelona - Santos
gol po 78:59
kurs: 1,83
stawka: 200zł
✅ 166 zł

Obie drużyny potrafią grac z kontry. Santos bardzo lubi dużymi fragmentami meczu grać właśnie w ten sposób, Barcelona zazwyczaj nie ma okazji, ale kontrze jest równie piekielnia mocna co w ataku pozycyjnym. Tutaj widzę szanse w tym typie. Obraz meczu może być różny, ale raczej to Barcelona do tego momentu powinna prowadzić jednym, dwoma golami. Wtedy Santos musi się odkryć i ruszyć do ataku, co da szansę Barcelonie. Kontuzja Villi, więc zwolniło się miejsce w ofensywie, rezerwowi musza wykorzystywać każda okazję do pokazania swojej wartości, bo trafiła im się ogromną szansa na zagoszczenie w pierwszym składzie. Myślę, że typ ma sporą szanse powodzenia.

L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 17
Academica - Sporting

typ: 2
kurs: 1,65

stawka: 300 zł

⛔ 300 zł

Academica to taki porządny zespól na miejsca 5-8 w lidze. Ale nic więcej. Pokazują to mecze z rywalami z TOP5, w których zanotowała bilans 0-1-4 i bilans bramek 2-10. W ostatnich 6 meczach wygrali 1raz, ale ich rywal grał pół meczu w 10-tke.
Sporting awansował do LE a ostatni mecz zagrał drugim garniturem, więc nie może być mowy o zmęczeniu. Po słabym początku sezonu wzięli się w garść i na ostatnich 9 meczów w lidze wygrali 8 a przegrali 1 (na wyjeździe z Benficą), więc pomijając derbową porażkę passa naprawdę imponująca. Kolejnym faktem , który zmobilizuje gości jet to, iż Porto i Benfica wygrały swoje mecze i odskoczyli Sportingowi na 7 oczek, więc jest to ważny mecz i muszą dzisiaj dojść ich z powrotem na 4 punkty.
Goście bez większych osłabień, prócz kilku zawodników, którzy nie grają już jakiś czas.
Ostatni mecz przed przerwą, więc nie ma żadnych powodów na oszczędzanie się, ważny mecz z ligowym (porządnym bo porządnym) ale średniakiem, który ostatnio nie zachwyca...Innego wyniku niż wygrana gości nie przewiduję.

komentarz:
bardzo słaba, dużo poniżej możliwości 1 połowa w wykonaniu Sportingu. nie potrafili narzucić swojego stylu gry, nie radzili sobie z atakiem pozycyjnym, gra była bardzo rwana, w dodatku stracili bramkę. W 2 połowie z każda minuta grali coraz lepiej, po bramce wydawało się, że są spore szanse na strzelenie drugiej, ale głupi faul obrońcy i druga żółta kartka, to podcięło skrzydła. Szkoda, ale typ był przemyślany i uważam, że dobry, o ile za under Schalke i Perth mogę mieć do siebie pretensje, to tutaj jest to wliczone w ta &quot;zabawę&quot;. Gramy dalej

Otrzymane punkty reputacji: +1
L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 18
Hoffenheim - Augsburg

Hoffenheim over 1,5 gola
kurs: 1,75

stawka: 450zł

✅ 337,50 zł

Bardzo dobry kurs na expekcie, z którego dzisiaj skorzystam.
Gospodarze radzą sobie całkiem przyzwoicie w BL, 9miejsce i 4pkt straty do miejsca gwarantującego udział w el. LE to wynik, który odzwierciedla ich poziom. Natomiast warto zwrócić uwagę na kilka ostatnich meczów Hoffenheim u siebie. Z Herthą, Norymbergą i Kaiserslautern. W każdym z tych meczów popularne Wiesniaki strzelali na 1-0 i mecz kończył się wynikiem 1-1. W pierwszych dwóch meczach tracili gole w doliczonym czasie gry, z Kaiserslautern stracili gola na 15min przed końcem.
Trener Hoffenheim po ostatnim meczu z Herthą bardzo mocno akcentował ten fakt w swojej wypowiedzi. Zawodnicy ze spuszczonymi głowami nie chcieli udzielać wywiadów. Powoli staje się to koszmarem Hoffenheim, bo jakby nie te 6 oczek, które w tak głupi sposób uciekło im sprzed nosa to dzisiaj byliby kilka miejsc wyżej w tabeli na miejscu gwarantującym LE.
Jest to ostatni mecz przed przerwą zimową, trener gospodarzy wystawi najmocniejszy skład z Ibisevicem na czele. Powiedział w wywiadzie, że bardzo im zależy na awansie i chcą ten mecz wygrać w 90minutach.
W lidze jak już wspomniałem zajmują 9 miejsce, jest to dobra podstawa do podjęcia walki o puchary, ale przy okazji na pewno warto pokazać się w Pucharze krajowym. Drabinka jest ułożoną tak, że w 1/4 trafiają na kogoś z pary Stuttgart/Hamburg, a z tymi drużynami na pewno są w stanie podjąć walkę. Na pewno gospodarzom zależy na dobrym wyniku w tych rozgrywkach i nie ma mowy o jakimkolwiek odpuszczaniu.
Jeśli chodzi o gości to mają całkowicie inne priorytety. Wszystkie siły skupiają na lidzę, do końca będą walczyć o utrzymanie. Nie ma ogromnego ciśnienia na Puchar Krajowy, jeżeli uda się awansować to fajnie, ale jeżeli odpadną to nikt nie będzie miał wielkich pretensji do zawodników Augsburga, bo oni maja jeden cel, który muszą zrealizować - pozostać w BL. Z tych powodów liczę na dość otwarty futbol w ich wykonaniu.
Podsumowując:
Hoffenheim, któremu bardzo zależy na awansie, który zagra w najmocniejszym składzie, który gra u siebie oraz który chce przełamać niemoc jeśli chodzi o strzelenie 2 goli u siebie versus słaba drużyna z końca ligowej tabeli, której niespecjalnie zależy na wyniku w tym pucharze...
Innej opcji nie ma. 2 gole dla gospodarzy izzy.
Polecam!
komentarz:
50 minuta i po sprawie. izzy ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 19
Mons - Boom

typ: Mons (-1,5)
kurs: 1,85

stawka: 250zł

✅ 212,50 zł
Stawiam teraz, bo kurs może wg mnie trochę polecieć w dół, a na Tobecie płacą 1.85 więc całkiem przyjemnie. Kilka słów dopisze jutro, bo za późna pora na rozprawki.
edit:
No więc kilka słów wypada napisać. W dziale tenisowym odbywa sie mała dyskusja na temat największych niespodzianek tenisowych 2011roku. Jeśli mówić o niespodziankach piłkarskich to na pewno na wysokim miejscu w tym rankingu znalazłby się mecz Anderlechtu z gośćmi dzisiejszego meczu w poprzedniej rundzie pucharu.
No właśnie goście sprawili ogromna sensację pokonując na wyjeździe Fiołki 2-1. Mecz był bardzo dziwny. W 4min okropnej kontuzji kolana doznał Vargas. Anderlecht grający 6-7 zawodnikami z rezerwy jakby przestraszony tą sytuacją nie potrafił narzucić swojego stylu gry, w efekcie w 32min dostali bramkę na 0-1. Druga połowę zdominowali, ale goście zamurowali bramkę i skontrowali na 0-2. Nic nie zmienił gol na 1-2 w 89min.
Dzisiaj sprawcy sensacji (grający w 3 lidze) jadą do Mons rozegrać mecz ćwierćfinałowy. Uważam, że taka niespodzianka nie powinna się powtórzyć i wynik dzisiejszego meczu zależy w głównej mierze od dyspozycji i podejścia do tego meczu gospodarzy, bo sportowo są zespołem dużo lepszym.
No więc kilka słów o Mons. Porządna drużyna z środka tabeli, potrafiąca urwać punkty najlepszym. Aktualnie zajmująca 8 miejsce w tabeli z dużą przewagą nad strefa spadkową i tylko 4 punktami straty do pierwszej 6, która walczy w systemie play-off o mistrzostwo.
Trzeba sobie zadać pytanie: Czy im zależy na tych rozgrywkach? Zależy, świadczą o tym powołania na dzisiejszy mecz: http://www.raec-mons.be/html/newsDetails.php?rubr=news&amp;amp;no=3430 - jest to podstawowa i najsilniejsza kadra gospodarzy.
Następny mecz maja ważny, bo z Anderlechtem, ale to dopiero za 6 dni, a więc nie ma podstaw do oszczędzania zawodników. Małym aspektem przemawiającym za tym typem, może być to, iż jeśli Mons dzisiaj wysoko wygra z Boom, to będzie to pewnego rodzaju przewaga psychologiczna nad Fiołkami, którzy z nimi przegrali.
W Belgii w Pucharze gra się jeden mecz - a więc po ewentualnym awansie zostają do rozegrania 2 spotkania - półfinał i ewentualnie finał. Tak więc nie są to duże obciążenia, a Mons oczywiście nie gra w żadnych pucharach europejskich.
Łyk statystyki: Mons u siebie w lidze bilans 5-3-1. Strzelili aż 22 gole (więcej ma tylko Anderlecht).
Podsumowując: uważam, że zespół Mons, któremu zależy na awansie, grający u siebie powinien sobie spokojnie poradzić z 3-ligowymi gośćmi. Ich mecz z Anderlechtem to historia, a dzięki niemu dzisiejsi gospodarze na pewno nie zlekceważą Boom i od pierwszego gwizdka skoncentrowani wyjda po wygraną, po awans i po moje (a może i wasze) pieniążki.
POLECAM

Otrzymane punkty reputacji: +10
L 209

lukbor10

Użytkownik
Kupon nr 20
Mostostal - Trento 2 1.40

Sporting - Maritimo 1 1.45
ako: 2,03

✅ 515 zł
Gram już teraz, bo kursy z siatki lecą na łeb na szyje, więc pewnie jutro zostanie z tego max 1.30.
Analizę meczu Sportingu napiszę jutro.
PS. Co do stawki to jest dość wysoka. normalnie zagrałbym ten dubel za 350zł, bo jednak siatka to nie moja dyscyplina (dlaczego to gram - jutro), ale dzięki użytkownikowi Olo ustrzeliłem surebeta na ok. 300zł, więc połowę zysku z niego inwestuje w ten kupon.
komentarz:
zabrakło czasu na analizy ale 2 x 3:0 = izzy ;)

Otrzymane punkty reputacji: +5
L 209

lukbor10

Użytkownik
Statystyki z kuponów 11-20
Zainwestowane: 3350 zł
Zwroty: 4746 zł

Wynik:
1396 zł
Yield
: 41,67 %

Podanych kuponów: 10
Trafionych: 7
Nietrafionych: 3
----------------------------------------------
Statystyki od początku tematu (kupony 1-20)
Zainwestowane: 7050 zł
Zwroty: 11 105 zł

Wynik:
4055 zł
Yield
: 57,51 %

Podanych kuponów: 20
Trafionych: 16
Nietrafionych: 4
------------------------
komentarz:
Dwa błędy w kuponach 11-20. Po pierwsze całkowicie niepotrzebny typ na ligę australijską. W sumie nie wiem co mnie skusiło na ten typ, pomimo niewielkiej stawki nie powinien się on przytrafić. Po drugie zbyt duża stawka na mecz Schalke z Werderem. Typ był w dużej mierze oparty na wyczuciu i intuicji, w mniejszym na analizie, a takie typy nie powinienem grac taką stawką. Tym bardziej, że jedna z najbardziej overowych lig, a ja położyłem tyle kasy na under. Sporting był dobrym typem, także to pudło jest jak najbardziej wliczone w grę. Reszta, która została trafiona raczej OK. Stawki myślę, że dobrane dobrze. Budżet idzie w górę, więc trzeba pomyśleć powoli o małym podniesieniu stawki. Zobaczymy co czas przyniesie.
Mam nadzieję, że ktoś z typów i analiz korzysta i kilka PLN-ów udało się dzięki temu tematowi zarobić.

Otrzymane punkty reputacji: +15
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom