makemoney89
Użytkownik
Polecam aplikację Puffin na telefon. Można śmiało się logować, bynajmniej mnie działa.
Musisz wyczyścić cache DNS, ponieważ stare mogą być zapisane na komputerze i one są odczytywane jako pierwsze.Miał ktoś problem, że pomimo zmienienia DNSów na googlowskie dalej mu nie chodził Unibet czy też BaH? Bo ja pomimo zmiany dalej nie mam dostępu
jak nie idzie wypłacić, przecież gadałem z nimi wczoraj na chacie i ostatnie pieniadze jakie jeszcze wpłacałem przez p24 pare dni temu rano dzisiaj normalnie poszły na kontoJa wpłacałem przez przelewy 24 i nie idzie wypłacić
a na poo to bedziemy bic sie miedzy soba ...kazdy rozsadny rzad predzej czy pozniej zrobilby podobnie , usczelniajac uciekajace wplywyGlosujcie dalej na pisiory a niedlugo bryczkami bedziemy jezdzic w dobie rozwoju
Tutaj poradnik: https://forum.bukmacherskie.com/f98/poradnik-jak-ominac-blokowanie-stron-146655.htmlDrodzy Państwo mam ogromna prośbę , czy będzie ktoś w stanie podać mi instruujcie co mam zrobić abym miała dostępna stronę , może być na pw nie na otwartym . Dzieki za pomoc z góry, bo nie mam zielonego pojecia co i jak