eWallets for a few countries were disabled by Unibet. This is because we've had a lot of fraud via that channel.
Nie wiem, gdzie by to mieli niby napisać, ale to jakaś bzdura. Jak się ma do tego fakt, że nie wszystkim jednak poblokowali możliwość korzystania ze
Skrilla? A ja akurat miałem w historii dobre kilkadziesiąt wypłat na konto bankowe. Przez pierwsze kilka lat, kiedy jeszcze do Moneybookers nie było kart płatniczych, praktycznie wszystkie wypłaty na konto bankowe przepuszczałem przez
Unibet właśnie. Tak wtedy było dla mnie najtaniej i najszybciej. I jakim cudem niby po latach miałbym się nagle stać podejrzany o jakieś nadużycia.. ze Skrillem? Z tożsamością.. O to że ja.. ???? to może nie ja jednak.. rzekomo? ????
Jedyne co mi jeszcze przychodzi do głowy to to, że soft pokerowy często odpalałem ostatnio z laptopa z mobilnym netem z Orange. I zmiennym ip tym samym. No ale czy to mógłby być powód? W Polsce Neostrady? Tym bardziej, że zawsze konsekwentnie przestrzegałem zasady, żeby na konto zakładów logować się wyłącznie z komputera stacjonarnego ze stałym ip. Ze starego przyzwyczajenia w sumie.. żeby nikt mi niczego.. zarzucić nie mógł.. (laptop oczywiście, jak i komputer, w moim wyłącznie użytkowaniu).
No a tak w ogóle to się przyznam, że problem mam już z głowy. Część środków przegrałem z sensem jeszcze, część potem.. ???? już bez.. i
KONTO ZAMKNĄŁEM.
Szkoda mi trochę możliwości grania tam, ale co miałem zrobić.. Nie będę się użerał i tracił zdrowia przez takich ludzi.
I nie będę się tutaj wyzłaszczał teraz i nazywał tego wszystkiego po imieniu, ale
sposób, w jaki zostałem potraktowany bez wątpienia urąga wszelkim standardom.
Czytam na forum żale, jak to niepoważni albo nieuczciwi userzy z zemsty robią potem biednym firmom bukmacherskim czarny pijar.. Zapewne tak jest, a przynajmniej bywa, nie wątpię, ale widać są też firmy, które same jak nikt inny zadbać potrafią o swoją "reklamę". Ja nawet nie dalej jak roku temu tutaj na forum udział brałem w swojego rodzaju akcji promocyjnej - lidze pokerowej rozgrywanej na platformie Unibetu i jakoś tam przez nich sponsorowanej. Nawet na nagrodę udało mi się załapać - nic tylko wychwalać i propagować. A tu teraz ni stąd ni zowąd
Unibet sam w parę dni z wiernego, lojalnego użytkownika robi ze mnie swojego.. zapiekłego wroga. Pogratulować marketingu tylko...