No niestety ale macie racje Panowie. Ogolnie buk jest ok, i żadnych większych przekrętów nie było (przynajmniej u mnie). Po zmianach
Unibet stracil wiele, szczególnie od strony technicznej. Teraz zrobić zakład last minute to nie wykonalna sprawa. Po pierwsze, nie wiadomo czego zrobili bardziej flashowy interfejs strony... I od razu zaczęły się kłopoty. Nie mam tak nowego i szybkiego laptopa i teraz już to odczuwam. Przy wczytywaniu strony po prostu się muli, dochodzi ten poziomy zielony pasek informujacy o wcczytywaniu, następnie wybranie kategorii, dyscypliny, ligi krajowej to też walka z flashem i zamula. Teraz w minute czy nawet dwie nie jestem w stanie wykonać zakładu... Zal, mialo być szybciej i lepiej a jest gorzej.
No i to co piszecie, już umieściliśmy nasze zdarzenia w kuponie, wpisaliśmy stawkę i wyskakuje jakiś bład w połączeniu. Jeszcze ten bezczelny komentarz: "Spróbuj za minute" można sobie wsadzić miedzy pachy
Zaobserwowałem jeszcze coś takiego iż mimo poprawnego zalogowania czasami podczas zatwierdzenia zakladu wyskakuje komunikat ze wraz nie jestem zalogowany...
Przed ich super reformą korzystałem z serwisu komórkowego na m.
unibet.pl. Obecnie to w ogóle nie działa, jest tylko jakiś komentarz ze dokonuja aktualizacji. Już drugi tydzień ją wykonują i skończyć nie mogą.
Lubie ten
Unibet, nigdy z nimi problemów nie mialem, ale teraz po tych ich zmianach, jakakolwiek gra kosztuje mnie więcej czasu i nerwów, nie raz już nie udało mi się wykonać tego co chciałem