Odpowiedź Unibet:ja już 8 dni nie mogę mogę się zalogować. Także podziękuje im za współprace i narka
Odpowiedź Unibet:Witam
A ja mam pytanie z innej beczki. Loguję się na telefonie na unibet mobile i mimo że na koncie mam środki to w telefonie wyświetla mi stan konta 00.00 :/ Wyczyściłem ciasteczka i dalej nic. Czy wy też macie taki problem ? Bardzo bym prosił o odpowiedz czy to wina unibetu ??
Odpowiedź Unibet:
Dzięki za odpowiedz. Nie mniej jednak dzwoniłem parę dni temu na infolinię i szanowna Pani poinformowała mnie, że stawianie zakładów live przez wap jest w tym momencie zawieszone :/ Tylko przez system android i iphone jest możliwe granie.
No dokładnie mam tak samo, straciłem przez to kilkaset zł bo weszłoby gdybym obstawił live. Widzę, że unibet zaczyna lecieć ostro w kulki tak jak inne syfiaste buki internetowe. ????Od godziny nie mogę sprawdzić stanu konta ani postawić zakładu mimo, że mam kilkaset pln na koncie, żal pl
Rzecz jasna czat cały tydzień niedostępny
Jest jeszcze taki problem, że jak obstawisz np. 100 zł a nie zaakceptuje zakładu przez jeden z tych trzech ich "błędów" to i tak Ci odejmuje to z puli tyle, że później rozliczają prawidłowo. No nic ja sobie daruje granie na dziś chybaNo właśnie problem z połączeniem pokazało akurat przy stawianiu zakładu.. Już są na minus z nowego bonusu, że kombinują? hehe ????
edit Teraz mi pokazuje "Nie jesteś zalogowany" No brawo brawo, czekamy na kolejne wpadki techniczne ???? ja nie wiem jak można zabierać się za wprowadzenie czegoś kompletnie nie sprawdzonego i nie sprawdzającego się (nowa strona zakladów)
Moje saldo to teraz NaN,Nan € Mam nadzieję, że to dużo ????
pewnie coś kręciłeś bo bez powodu nie prosząA ja dostałem odpowiedź że konto zostało zablokowane;( ani razu nie zdążyłem się zalogować ????
Proszą mnie o dokumenty. Ile trwa weryfikacja?