stan james to kanapowe pionki
stan james to kanapowe pionki
dla mnie live u nich jest smieszne przez limity na nba overy po max 100 zł to kpinaJak oceniacie obsługę zakładów live? Ja wczoraj miałem taką sytuację w meczu Icelandic cup, że tuż przed ostatnim gwizdkiem sędziego pokazała się zmiana wyniku, w zdarzeniach pozostała bramka dla jednej drużyn, a wynik meczu szybko wrócił do stanu sprzed bramki. Sprawdzałem potem wyniki na innych stronach i rzeczywiście skończyło się 2:1, czyli tej bramki w doliczonym czasie nie było, a w zdarzeniach na unibecie o korekcie nie ma mowy.
Unibet całkiem spoko. U mnie jest dość wysoko w hierarchii. Wypłaty bardzo szybkie. Na konto w ciągu 24h (dni robocze) miałem hajs, a na Skrill po 3-4h. Oferta LIVE jest okej. Wiadomo, że zawsze może być lepsza, ale nie narzekam. Dużo piłki, tenisa czy hokeja. Z innych dyscyplin również nie brakuje zakładów na żywo.
Mam to samo. Rano było wszystko w porządku, a teraz komunikat - "Dostęp do twojego konta jest obecnie niemożliwy"Ja nie mogę się zalogować wyskakuje komunikat Twoje konto jest teraz nie dostępne a gram tam ciągle od paru lat tez a w czacie angielskim jestem w kokejce 50 ty hehe