arturro100
Użytkownik
Ten gość Piotr . chyba długo już tam pracuję, ale nie ma się co dziwić , z tego co pamiętam zawsze starał się rozwiązać sprawę. Kumaty jest...
I tak za każdym razem. Jak zdarzy mi się coś sporadycznie zagrać - to robię to przez telefon gdzie problemu nie ma. - Jednak tutaj koniecznie chcę "odblokować" sobie możliwość obsługi strony internetowej za pomocą komputera.Wystąpił błąd techniczny. Spróbuj później.
usuń całkowicie flasha z pluginami. zrestartuj kompa i na nowo zainstaluj. może pomożePanowie - sprawa pilna i chciałbym rozwiązać mój problem w przeciągu 48 godzin.
Od kilku miesięcy nie mogę korzystać ze strony wyżej wymienionego bukmachera - czyli Ónibet. Loguje się elegancko na stronę - ale kolejna plansza po zalogowaniu to już komunikat pod tytułem:
I tak za każdym razem. Jak zdarzy mi się coś sporadycznie zagrać - to robię to przez telefon gdzie problemu nie ma. - Jednak tutaj koniecznie chcę "odblokować" sobie możliwość obsługi strony internetowej za pomocą komputera.
Ktoś miał może taki problem? Wszystkie sterowniki aktualizowane raczej na bieżąco - zmiana przeglądarki z Google Chrome na inną nie pomaga.
Pomożecie? :?
Pomogło usunięcie COOKIES od samego Unibetu. - Dziękuję Panowie za szybką reakcję ????usuń całkowicie flasha z pluginami. zrestartuj kompa i na nowo zainstaluj. może pomoże
A próbowałeś skorzystać z wersji beta zakładki "bukmacher"? Pamiętam, że gdy miałem problemy aby postawić coś z zakładki bukmacher wchodziłem przez wersję beta i dawało radę.Panowie - sprawa pilna i chciałbym rozwiązać mój problem w przeciągu 48 godzin.
Od kilku miesięcy nie mogę korzystać ze strony wyżej wymienionego bukmachera - czyli Ónibet. Loguje się elegancko na stronę - ale kolejna plansza po zalogowaniu to już komunikat pod tytułem:
I tak za każdym razem. Jak zdarzy mi się coś sporadycznie zagrać - to robię to przez telefon gdzie problemu nie ma. - Jednak tutaj koniecznie chcę "odblokować" sobie możliwość obsługi strony internetowej za pomocą komputera.
Ktoś miał może taki problem? Wszystkie sterowniki aktualizowane raczej na bieżąco - zmiana przeglądarki z Google Chrome na inną nie pomaga.
Pomożecie? :?
Nie będzie żadnych problemów. Zweryfikuj tylko konto przed wypłatą dla spokoju.36 dni temu dokładnie zacząłem grać praktycznie codziennie duble z AKO nie większym niż 1,20. Zacząłem od 100 złotych i cały czas All-In. Uzbierało mi się 1460 zł. Czy będzie problem z wypłatą ? Nie dowalą się, że były caly czas małe kursy ? Gdzieś czytałem, że w którymś buku robili problemy z taką sprawą