Baqu
Forum VIP
"This is the end of the World!!!" co 3cia obecnie hollywódzka produkcja
i to jest ten Twój ulubiony cytat ? ????
"This is the end of the World!!!" co 3cia obecnie hollywódzka produkcja
jedyny, który dobrze utkwił mi w pamieci ????i to jest ten Twój ulubiony cytat ? ????
Co to ma wspolnego z tematem watku? Od filmow jest osobny topic a w tym mialy byc cytaty.Paranormal Activity
FIlm twórców BLAIR WITH PROJECT ......
Nakręcony za 15 tysiecy dolarów....Zarobił już około 60 mln ????
Opowiada o małżeństwie które mieszka w domu jednorodzinnym.
Kobieta uważa, że coś widzi i słyszy mąż postanawia zamontować kamery...
No i tyle więcej nie zdradze ???? ...
POlecam wszystkim co lubią strach itp...
Film wymiata.
Polecam oglądac w nocy bo naprawdę jest strrach w oczach ????
Powiem tylko, że ci co mają słabą psyche niech sobie film odpuszczą...żeby potem po kątach w nocy nie patrzyli :jezora:
Ale tak na poważnie...BARDZO DOBRY FILM bo po prostu można się w niektórych momentach naprawdę wystraszyć.
Polecam gorąco !!!!!!!
Przeglądałem sobie właśnie ten wątek i trafiłem na wpis kolegi... Akurat byłem na tym filmie w kinie. Niestety okazał się on dla mnie (dla moich znajomych, których namówiłem na wyjście także) strasznym niewypałem... Horror, w którym straszne są tylko dwie ostatnie sceny, to nie horror... w pewnym momencie ludzie w kinie się śmiali, a cel przyjścia na ten film był chyba inny... :?Paranormal Activity
FIlm twórców BLAIR WITH PROJECT ......
Nakręcony za 15 tysiecy dolarów....Zarobił już około 60 mln ????
Opowiada o małżeństwie które mieszka w domu jednorodzinnym.
Kobieta uważa, że coś widzi i słyszy mąż postanawia zamontować kamery...
No i tyle więcej nie zdradze ???? ...
POlecam wszystkim co lubią strach itp...
Film wymiata.
Polecam oglądac w nocy bo naprawdę jest strrach w oczach ????
Powiem tylko, że ci co mają słabą psyche niech sobie film odpuszczą...żeby potem po kątach w nocy nie patrzyli :jezora:
Ale tak na poważnie...BARDZO DOBRY FILM bo po prostu można się w niektórych momentach naprawdę wystraszyć.
Polecam gorąco !!!!!!!
Rozumiem, że popcorn i cola oczywiście zakupiona?Przeglądałem sobie właśnie ten wątek i trafiłem na wpis kolegi... Akurat byłem na tym filmie w kinie. Niestety okazał się on dla mnie (dla moich znajomych, których namówiłem na wyjście także) strasznym niewypałem... Horror, w którym straszne są tylko dwie ostatnie sceny, to nie horror... w pewnym momencie ludzie w kinie się śmiali, a cel przyjścia na ten film był chyba inny... :?