vito-corleone
Użytkownik
ZAPRASZAM !!!! pierwszy turniej MMA na forum.
http://forum.bukmacherskie.com/f77/turniej-znawcow-mma-54519.html
http://forum.bukmacherskie.com/f77/turniej-znawcow-mma-54519.html
To była jedna z jego pierwszych walk jak pamiętam.Tu masz jego highlight na pewno po jego obejrzeniu zmienisz zdanie o nim.Jak już mówiłem nie znam zbytnio Jonesa.Znalazłem taka oto walkę na youtube z jego udziałem i śmiech mnie ogarnął.Po pierwsze co to za przeciwnik po drugie z Verą końcówka walki była podobna kiedy to wygrał w parterze.Nie zachwycał bym się tak tym Jonesem i raczej bym nie stawiał po takim kursie na niego.Łatwo miał nie będzie i coś grosza pójdzie na Badera który swoimi walkami na mnie zrobił lepsze wrażenie.
Śmiech na sali ...... i wstyd za takiego przeciwnika skoro ten Jones jest jakiś kozak
Nasza przygoda z oglądaniem gali na żywo zaczyna się oczywiście na stronie mma-tv, oto link: mma-tv . Naciskamy przycisk “register” i wybieramy sobie nicka oraz hasło. Zarejestrowany ? Goood job sir !
Teraz wchodzimy na przykład na stronę instalki.pl i ściągamy sobie program, na którym tą galę będziemy oglądać. Do wyboru mamy sopcast – link oraz tvu player – link . Po ściągnięciu instalujemy program na swoim komputerze i logujemy się na mma-tv. Tam, w górnym panelu klikamy na zakładkę “tv“ i w zależności od posiadanego playera klikamy “load channel 24267” (dla sopcasta ) lub “load channel 79482” ( dla tvu ). Jeśli bo załadowaniu programu nic wam się nie wyświetla, kanał jest “offline” , czyli nieaktywny. Jeśli będzie aktywny, możecie już oglądać galę.
Jeśli program wam nawala, możecie za drobną opłatą ( w lewym górnym rogu jest opcja “pay pal donate” , tylko uwaga ! Jak sama nazwa wskazuje, trzeba mieć paypala ) zmienić status swojego konta, dzięki czemu będziecie mogli obejrzeć galę na winampie, w lepszej jakości i ze spokojniejszym sercem.
Aha, nie wiesz o której zaczynają się walki ? Na głównej stronie “mma-tv” jest zegar odliczający czas do każdej gali, a tuż pod zegarem napis “click for local time“. Klikając na ten napis dowiecie się, o której zaczyna się gala według czasu warszawskiego.
KOLEJNY DUZY PLUS TORRES JONSSILVA kolejna gala która wchodzi jak po sznureczku,za tydzień Strikforce i już teraz polecam wszystkim granie na ANDREIA ''THE PIT BULLA'' ARLOVSKIEGOKrótko i na temat Gala już za tydzień Anderson Silva - Vitor Belfort 1 1,34 ,Miguel Torres - Antonio Banuelos 1 1,27,Jon Jones - Ryan Bader 1 1,29 ,,,Buk Expekt ,według mnie nie będzie tu żadnej niespodzianki i wygrają wszyscy trzej faworyci ,zacznie Torres później Jons i zakończy Silva ,zawodnicy o wiele lepsi od swoich przeciwników ,zagram to dopiero w dniu walki wiadomo może jakieś kontuzje mogą się przydarzyć,w tygodniu będzie można obejrzeć Countdown UFC 126 fajna lektura ,zastanawiam się aby jeszcze zagrać za drobne Franklina ,zbyt długa przerwa Foresta (tak samo co Belforta)powinna mieć tu chyba duży wpływ na walkę,ale te 3 główne walki to podstawa,a z reszta to zobaczymy ,obejrzałem właśnie walkę Banuelosa ,Torres nie będzie miał żadnych problemów z pokonaniem go ,przewiduje jakieś poddanie albo Ko ,to by było na tyle zapewne walki będą jeszcze opisywane przez kolegów wyżej