tez musze ostrozniej podawac te typy bo to ze ja przegrywam to spoko ja sobie to odrobie na
live bo wiem co jak gdzie i ile stawiac, ale nie chce brac odpowiedzialnosci za to jezeli ktos chce grac moje typy w szczegolnosci jak sa przegrane. tak jak pisalem w ktoryms poscie, ja ten temat zalozylem glownie dla siebie aby miec lepsza mobilizacje... ale srednio to narazie wychodzi
dobra na mila noc taki fajny kuponik
dallas - portland - typ; 1 kurs 1.95 - no prosze 5 porazek z rzedu u siebie?????? dzisiaj bedzie przelamanie!! GO DALLAS

toronto - orlando typ; 2 kurs 5 - co tu duzo moge napisac... BE MAGIC <3

phila - boston - typ; 2 -12,5 kurs 2 - boston 4 porazki z rzedu to dzisiaj wygraja pewnie, trzeba rozladowac napiecie a najlepszym przeciwnikiem do tego sa 76

pelicans - clippers - typ; 1 kurs 4.25 - davis tam wszyskitch poustawia, mam na mysli jordana, nie wiem czy zagra griffin czy nie bo on tam jakas kontuzje mial jak sie pobil z jakims chlopcem od podawania recznikow ( nie interesuje sie juz tak bardzo nba jak dwa- trzy lata temu) a nawet jakby wrocil to nie bedzie w rytmie meczowym - mimo to gram win pelicans

milwauke - utah jazz - typ; 2 kurs 1,86 - utah ostatnio pokazali swoj prawdziwy potencjal mimo ze przegrali ostatnio z bykami. hayward wrocil wiec rozwala dzisiaj osiolkow ???? ???? ????

calkowity kurs 155 stawka 50 do wygrania 7750 buk bet 3.65 (odblokowali mi wkoncu dzisiaj konto :S) s: