verno
Znawca - Hokej
0;1 mowilem zapowiada się ze goście wygrają :/ dobrze ze zamknalemRyzykuje, z wielkimi nadziejami ????
0;1 mowilem zapowiada się ze goście wygrają :/ dobrze ze zamknalemRyzykuje, z wielkimi nadziejami ????
do końca jeszcze 40 minut, a jak się nie uda no to trudno, innym razem ????0;1 mowilem zapowiada się ze goście wygrają :/ dobrze ze zamknalem
300SonderjyskE - FC Midtjylland typ: 1/1 kurs 5 stawka 300 /
200Atlético Los Andes - Independiente Rivadavia typ x2 kurs 1.95
Mafra - Olhanense typ x2 kurs 1.7
info z ostatniej chwili : O davis nie zagra wypadl do konca sezonu hahahaha ale jestem nub bylo wiadomo przed meczem ze nie zagrapelicans - clippers - typ; 1 kurs 4.25 - davis tam wszyskitch poustawia, mam na mysli jordana, nie wiem czy zagra griffin czy nie bo on tam jakas kontuzje mial jak sie pobil z jakims chlopcem od podawania recznikow ( nie interesuje sie juz tak bardzo nba jak dwa- trzy lata temu) a nawet jakby wrocil to nie bedzie w rytmie meczowym - mimo to gram win pelicans
Widać, że dla nędznych Clippers to nic nie znaczy. Oby nie weszli do PO, bo ich gra jest godna pożałowania.info z ostatniej chwili : O davis nie zagra wypadl do konca sezonu hahahaha ale jestem nub bylo wiadomo przed meczem ze nie zagra
nie mam zalu do magikow, to sa mlodzi chlopcy za pare lat beda walczyli o miska. co z tego ze w 4 kwarcie wygrywali chyba 10pkt, ale nie uwierzyli w to ze moga wygrac ????tez musze ostrozniej podawac te typy bo to ze ja przegrywam to spoko ja sobie to odrobie na live bo wiem co jak gdzie i ile stawiac, ale nie chce brac odpowiedzialnosci za to jezeli ktos chce grac moje typy w szczegolnosci jak sa przegrane. tak jak pisalem w ktoryms poscie, ja ten temat zalozylem glownie dla siebie aby miec lepsza mobilizacje... ale srednio to narazie wychodzi
dobra na mila noc taki fajny kuponik
dallas - portland - typ; 1 kurs 1.95 - no prosze 5 porazek z rzedu u siebie?????? dzisiaj bedzie przelamanie!! GO DALLAS
toronto - orlando typ; 2 kurs 5 - co tu duzo moge napisac... BE MAGIC <3
phila - boston - typ; 2 -12,5 kurs 2 - boston 4 porazki z rzedu to dzisiaj wygraja pewnie, trzeba rozladowac napiecie a najlepszym przeciwnikiem do tego sa 76
pelicans - clippers - typ; 1 kurs 4.25 - davis tam wszyskitch poustawia, mam na mysli jordana, nie wiem czy zagra griffin czy nie bo on tam jakas kontuzje mial jak sie pobil z jakims chlopcem od podawania recznikow ( nie interesuje sie juz tak bardzo nba jak dwa- trzy lata temu) a nawet jakby wrocil to nie bedzie w rytmie meczowym - mimo to gram win pelicans
milwauke - utah jazz - typ; 2 kurs 1,86 - utah ostatnio pokazali swoj prawdziwy potencjal mimo ze przegrali ostatnio z bykami. hayward wrocil wiec rozwala dzisiaj osiolkow ???? ???? ????
calkowity kurs 155 stawka 50 do wygrania 7750 buk bet 3.65 (odblokowali mi wkoncu dzisiaj konto :S) s: