Dziękuję ,ale nie będe się przejmował ,co kto pisze ,już widziałem jak stawiają namnie zakłady ,niech sobie stawiają ja już się Pożegnałem i nie ma odwrotu .Wszedłem tylko uzupełnić wyniki i widziałem ,dyskusje na mój temat ,że nc negram co podaje ,nikt niewie co robie ,czy gram czy nie ,to jest moja sprawa czy zagram czy nie .A jak pisałem experyment to był experyment ,chciałem zobaczyć ile się ugrać by dało od 100 i tak grając za wszystko ,poto był experymencik nato żeby jechać za wszystko do bólu
Dziękuję Wam Wszystkim za dobre słowa i Dobre rady
I już niema szans na mój powrót ,poprostu lepiej odejść w spokoju ,a nie żeby patrzeć jak ktoś pisze ,że ta osoba niegra ,albo że buk jakiś nie taki ,niema sensu już .Wszystko przemyślałem sobie że za długo tu spędzałem czas
Jak komuś pomagałem to mnie cieszyło ,czytać w reputkach miłe słowa ,że mogłem pomóc
A jak nie szło to się denerwowałem ,bo chciałm jak najlepiej dla Wszystkich i nie tylko ,bo chciałem też pisać wszystko co się dzieje wokól mnie ,Nie tylko typki tu podawałem ,jak i moje załamania nie związane typami .Chciałem wywalic to z siebie
Dziękuję że Moderator mi przypomniał o regulaminie żeby w jednostkach Podawać ,a ja złamałem go przez kilka dni ,przez mój experyment
Trzymajcie się i DZIKUJĘ ZA DOBRE SŁOWA OTUCHY
Ale musze być silny i to co postanowiłem tak zrobić ,chociaż dla siebie
Trzymajcie się i dacie rade z tym co robocie
Dobrze że mam jeszcze feysa tam będe sobie pisał Wszystko i wywalał to co mnie męczy i jak się czuje
Tutaj nie można
DZIĘKI ADAMO I KOKOSEK I GY GY CRAVEL
Trzymajcie się z mojej strony to wszystko
Było by głupio nie odpisać mi więc odpisałem w swoim temacie ,bo winnym Szkoda pisać i się denerwować na innych co robią ,poprostu nie reaguje niech sobie piszą dalej na mój temat czy gram czy nie i w jakim buku ,nie moja sprawa ,szkoda się przekamażać .Ważne że były typy podawane przez zemnie i rozliczane nie tylko dobre jak i złe ,a że w takim buku bo mi się on podoba i dlatego były typy z niego podawane ,a kto miał te typki w swoim buku to mógł grać ,albo nie ,do każdego należy decyzja gdzie gra i co i za ile może zagrać nawet za 1zł jak ktoś gra i wygrywa ,nie ważne ile ,wazne żeby wchodziło i zawsze było coś
Ja tam wolałem ryzykować nie ważne jaki kurs ,nieraz się przejechałem na małych kursach ,ale jechałem dalej
Dziękuję jak coś zawsze odpisze czy w temacie czy na poczcie
Jeszcze raz Dziękuję za dobre słowa otuchy ,aż mi sie wzieło na wzruszenie jak to czytałem wasze komętarze
Dziękuję że jeszcze mam fajnych Użytkowników co są zemną i nic im nie przeszkadza tylko podarują dobrym słowem i to sie ceni
Dziękuję Bardzo i Nie martwcie się omnie że już nie będzie typów ,ale można pogadać zemną na każdy temat
Dzisiaj tylko znajomym podałem troche hokeja ,bez rewelacji ,ale nie okrzanili mnie że nie weszło
Dziękuję i zdrowia to najważniejsze Użytkownicy
Niema co trza isć dalej w tych ciezkich czasach i nie załamywać się jak sie jest zdrowym i można wszystko zrobić kolo siebie
Dziękuję dlatego zdrowie jest najwazniejsze i trzeba dbać o nie , anie same stresy jak umnie .Ja chce jeszcze pożyć troszkę choć już mam dużo lat i muszę na siebie uważać
Dziękuję i Życze miłego wieczorku i Tygodnia Użytkownikom forum
Dziękuje za wsparcie ,bardzo mi pomogło jak czytałem wasze wypowiedzi ,dziękuje z całego Serca