>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Witam
Jedziemy dalej al in ciekawe ile zrobie z 100 ,i na jakiej sumie polegne ,będą grane różne kursy i takie co mi się wydają dobre mecze ,mały kurs mała wygrana ,ale jak to mówiąc małą łyżeczką a nie dużą chochlą
JEDZIEMY DALEJ OD TAKIEJ KWOTY CO UZBIERAŁEM OD WCZORAJ CEL BYŁ OSIĄGNIĘTY ,NA DZIŚ NIEMAM CELU ,BO JUTRO DO ROBOTY ,A WCZORAJ CAŁY DZIEŃ WOLNEGO TO MIAŁEM CEL ,ALE ZADOWOLI MNIE TAK KOŁO 1700 A MOZ EBYĆ MNIEJ BO TRZA SPAĆ ,A NIE SIĘ MĘCZYĆ PO ROBOCIE

KOMETA BRNO - HC LITVINOV
KOMETA BRNO - ovr 1,5 1.20
stawka-1213zł
e.w-1455.60zł

Bet City
Ale mnie nerwy zjadły ale jest gool i to najważniejsze mogę dalej walczyć .Kometa szybko gool a potem nic nie grali ,ale w 3 tercji dali na początku ,troszke mnie głowa boli z tych przeżyć jak się oglada ,zaraz coś wymyślę następny mecz za wszystko i idę spać ,bo rano praca na dworze a zimno jest ,dziś to zmarzłem
Post automatycznie złączony:

WESTERLO - MOLENBEEK over 1,5 1.20
stawka-1455.60zł
e.w-1746.72zł

Bet City

Ostatni już typ i idę spać

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
U 0

Gość
Nie wliczam ako do zysku tylko te mecze co jest kwota
Ładnie poszło z 1200 ponad zrobiło się 1746
500zł na czysto a mogło być zero jak by Kometa nie dała overa 1,5 jako drużyna ,a mi się udało ,szkoda że szybciej nie dali overka 1,5 bo bym te ako zagrał i miał wiecej ,ale to jest gadanie tylko ,trza cieszyć się że weszło i tak po pracy zagrałem ,a dzień miałem bardzo słaby ,zimno ludzi brak i mało kupują ,a w Środę wolne to się będzie grało do bulu ,ale mam nadzieje że skutecznie ,niema co walić długo ,bo może przyjsć słabsze dni i lipa jak to mówią za dużo to nie zdrowo
Dziękuję Wszystkim i widzimy się jutro po pracy
Proszę zagladać do tematu jak i typy na żywo tam podaje różne mecze i opcje ,a w temacie staramsię wybierać te najpewniejsze ,które przyniosą zysk malutki ,ale zawsze coś ,Pomalutku do przodu :);):cool:(y)🤗😇

U 0

Gość
FERENCVAROS - FEHERVARI TITANOK
FERENCVAROS - over 1,5 1.30
stawka-1746.72zł
e.w-2270.73zł

Bet city

Szybko załatwione po 4 min

U 0

Gość
ATLETICO GO U20 - APARECIDA U20 gol połowa tak 1.20
stawka-2270.73zł
e.w-2724.87zł

Bet City

U 0

Gość
Koszykówka Argentyna ,nic nie mogę znależć a z kosza mało co mi wchodzi zaryzykuje ,najwyżej Experyment przerwe tym typem

GIMNASIA ESGRIMA CR - WEBER BAHIA BLANCA połowa 1 1.20 40-24
stawka-2724.87zł
e.w-3269.84zł

Niewiem czy dobrze zrobiłem ,ale są ciezkie mecze z piłki a siatka mi słabo idzie jak kosz ,zobaczymy co z tego wyjdzie ,bo mam kiepski nastrój przez moj dołek znowu mnie dopadł i dlatego dzisiaj już nie ma co walić ,trza po pracy odpoczywać ,jutro też jest dzień ,wyśpie się i może coś podam ,ale to musi wejść ,żeby dalej experyment trwał ,jak wejdzie to będzie 2 szedł za końcówke czyli 269zł a tamto zabiorę ,albo będe ciągną do bólu

Bet City

U 0

Gość
ZUZIKOV P. - ILYUHIN E. 1 1.50
stawka-3269.84zł
e.w-4904.76zł

Ryzykuje otatni typ na dzisiaj ,wiadomo tenis stołowy tam wszyscy wygrywają ,coś czuje że się skończy już na tym typie ,jak skończe to niewiem czy jeszcze bede coś podawał ,bo będe musiał wszystko przemyśleć
Dziękuję

Bet City

U 0

Gość
Dziękuję na tyle typow dzisiaj z mojj strony ,muszę odpocząć po tym tenisie stołowym ,już więcej tego niegram ,bo naprawde można zawału dostać ,zaryzykowałem dużą sumke i duży zysk sie zrobił ,a mogło być zero
Musze dojsć do siebie jak patrzyłem wynik na live to miałem nerwy straszne ,ale dobrze sie skończyło dlamnie i dalej moge walczyć ,a tak bym się załamał całkowicie i niewiem kiedy wrócił
Dziękuję udaje sie do wyrka ,może usne z tych emocji ,jeszcze mnie ciśnienie nie zeszło
Pozdrawiam i dzięki Wszystkim za zaglądanie do temaciku
Dzisiaj spory zysk był z 1746 na prawie 5 tyś czyli dało 3 tyś Dzisiaj przez kilka godzin ,a ostatni typ dużo dał zysku bo kurs fajny ,ale za dużo stresu było ,a to zdrowia nie zreperuje co się traci
Dziś już kończe za bardzo jestem zmęczony ,i niema co po tych emocjach z tenisem grać dalej ,bo się źle skończy
Jak przeczuwałem że tenis może być cieżki ,ale sie udało 3-2 wynik ,wyciągną z 1-2 na 3-2 1 set przegrany a prowadził ,2 wygrany ,a 3 to różnie było gonił i przegrał pod koniec 4 set wygrał i ostatni został decydujący i w nim było różnie n asamym początku zmieniało się nawet przegrywał w 5 a potem od 5 pk odjechał troche ,i dociągną do 11 i mi się udało strasznie
Dziękuję bardzo jstem wzruszony emocjami :cry:🤗(y)

Gy_Gy_Craveel 309,1K

Gy_Gy_Craveel

Znawca - US Sports
Dzisiaj spory zysk był z 1746 na prawie 5 tyś czyli dało 3 tyś Dzisiaj przez kilka godzin ,a ostatni typ dużo dał zysku bo kurs fajny ,ale za dużo stresu było ,a to zdrowia nie zreperuje co się traci

Dziękuję bardzo jstem wzruszony emocjami :cry:🤗(y)
Ladnie idzie, zarobek jest i na stragan nie musisz isc sprzedawac cebuli (y), zatrudni kogos , kasa jest to mozesz kogos zatrudnic !, a ty jak Kierownik, rece w kieszeni, biala koszula - po co stac w tym zimnie.

Otrzymane punkty reputacji: +55
G 0

gubernator_nh

Gość
Tomcio to teraz z tych 4900 zl odłóż na bok 3000 zl. Na grę zostaw 1900 zl i proponuje teraz przywalic bukowi w ryj za 400 zł albo 900 zl i w razie wtopy masz na grę dalszą oprócz tych 3 tysi to zostanie zależy od opcji która wybrałeś. Albo 1500 zl albo 1000 zl Na dalszą grę. Ja taki eksperyment też sobie zrobię, ale jeszcze chwilę poczekam po reprezentacjach. Mój rekord to 13 trafionych z rzędu typów. Pobawie się ale oczywiście nie ryzykując całego budżetu. Pozdro

U 0

Gość
Ja myślałem o experymencie do końca jechać za wszystko ,ale niema sensu pewnie bo można wtopić sporo ,a tak odłoże sobie 4 koła i będe ciągną za końcówkę ,a chciałem jak w 1 temacie który był dawno kilka lat temu tam waliłem od 100 aż sięmilionek zrobił ,a teraz nie ma co szaleć ,wiadomo nie zawsze bedzie wchodzić ,a tak dalej jest na experyment jak się nie uda

BĘDE DALEJ ROBIŁ OD 904.72ZŁ i z tego mogę ciągnać jak najwięcej ,będą różne typki jak nie będe pewny typu to walne za 50 na samą wygraną ,albo 1 tercje overki
Dziękuję za rade ,Dzisiaj wstałem w dobrym nastroju ,tylko głowa boli ale to od zatok
A co do mojej pracy to lubie te zajęcie handlować ,a nie tylko siedzieć przy meczach cały dzień ,trzeba mieć odpoczynku ,a tak z ludżmi pogadam ,na powietrzu ,a nie ciągle wdomu ,to bym zwarjował i wole jak mma wolne to coś zapodać ,to niejest ważne dlamnie .Ja lubie moją prace i jak mówiłem ludziom ż eostatni raz to się martwili gdzie kupią dobre i tanie owoce ,Cebuli nie sprzedaje tylko Gruszka i Czosnek i od czasu Pore
DZIĘKUJĘ A TERAZ UDAJE SIĘ NA KAWKĘ ZA NIEDŁUGO BĄDĄ TYPKI ,PROSZE CZEKAĆ I DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA RADE I OGLĄDALNOŚĆ 🤗 (y) ;) :):cool:

U 0

Gość
Piłka nożna Australia

CAPALABA - EASTERN SUBURBS SC gol połowa tak 1.20
stawka-904.76zł
e.w-1085.71zł

Jeszcze bym grał takie coś z kobietek ROMUNIA KOBIETY

CARMEN BUCURESTI W - SELENA SN CONSTANTA W gol połowa tak 1.20
UNIVERSITATEA ALEXANDRIA W - FORTUNA BECICHERECU MIC W gol połowa tak 1.10
ako-1.32

Ale to nie wliczamy tych babaczek do experymentu

Bet City

U 0

Gość
DAVYDOV (ILY) - SHABALIN (NBF)
SHABALIN (NBF) -over 1,5 1.60
MITRAKOV (D1S) - PONOMAREV (4M3)
MITRAKOV (D1S) -over 1,5 1.60

Takie mecze z hoka Virtualne ja narazie przerwa ,idę się przejsć ,a potem coś zapodam do experymentu
Pozdrawiam do później

Można zaryyzkować to w ako nawet

U 0

Gość
Ręczna Romunia Kobiet

CS DACIA MIOVENI 2012 W - CS HM BUZAU W 2 1.20
stawka-1085,71zł
e.w-1302.85zł

Bet City

mOŻNA Z hANDI POGRAĆ POŁOWE ,ylko umnie brak kursów na połowe w fortunie linia -2,5 jest po 1.60 ,a n apołowe czysta wygrana 1.20 ,Ja dałem bezpieczną opcje czystą wygraną ,a jak bym miał połowe bym grał 2 i kasa by była szybciej ,a tak trza czekać
Zaglądajcie też do typów na żywo ,tam też podaje typki ,które opcji niemam w buka tylko w Fortunie jak ta ręczna

U 0

Gość
Handi nie weszło ale wygrali do przerwy 10-9

Jak coś to można Sibir zagrać z Minskiem 1.90 podałem te opcje w typach na żywo ,tu tylko podaje experymencik i nie tylko ,więc nie mniejcie mi zazłe ż etu wszystkiego nie daje tylko w typach na żywo ,tu staram się dawać mecze dobre żeby experyment trwał aż do miliona :eek::D:)(y) moż esię uda ,jak będe miał jakieś fajne mecze to zapodam w typach n ażywo jak PiłkęJaponie 2 liga i pięknie weszło 1.80 i 1.50 kursy na wygraną i over 1,5 ,2,5 overek prawie 3 kursik nie zatrybił ,ale ci co grali czystą 1 to wygrali Dziękuję
Oglądam sibirska teraz

U 0

Gość
Kosz Argentyna 15:00

OBRAS SANITARIAS - ARGENTINO JUNIN BUENOS AIRES połowa 1 1.30 33-34
stawka-1302.85zł
e.w-1693.75zł

Bet City

Hokeje na ryyzko 14:30
GORNYAK UCHALY - RUBIN 1 3
GORNYAK UCHALY - over 1,5 1.70
GORNYAK UCHALY - RUBIN over 3,5 1.50
GORNYAK UCHALY - RUBIN 1x 1.70
GORNYAK UCHALY - RUBIN zw meczu 1 2.20

Ręczna Ruska 14:30
AKBUZAT UFA - DYNAMO CHELYABINSK 1 3.90
AKBUZAT UFA - DYNAMO CHELYABINSK +2,5 1 2.20

Ja nie polecam tego grać jedynie za grosze bo to jest nie pewne ,mi sie tylko tak wydaje ,Sibir też miał wygrać u siebie i 1 tercja 0-5 jak widać ,chyba moje szczeście się wyczerpało ,miało prawa bo głowa mnie boli ostro ,dlatego teraz nic nie jestem pewny ,nawet tego kosza ,chyba sobie dam spokój już dzisiaj
Już pokazał Sibirsk i troszkę się zmartwiłem tym ,oby kosz wszedł to będzie dobrze i jakoś będzie trwał experyment a moż esię już zakończyć dzisiaj ,czekam na kosza ,a potem się okaż eczy dam coś jeszcze czy walne się spać bo nic nie pomaga mi tak głowa boli od zatok
Dziękuje i oorka za ten Ruski Hokej Sibirska

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom