>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
KUPON-4

GOLD COAST KNIGHTS - CAPALABA GOL POŁOWA TAK 1.10

KUPON-5

VOLGA - DYNAMO-MOSCOW POŁOWA OVER 2,5 1.30

Bet City

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
U 0

Gość
KUPON-6

DINAMO-ALTAI - JUNIOR-KURGAN
DINAMO-ALTAI - OVER 1,5 1.40

Bet City

U 0

Gość
KUPON -7

DAVYDOV (ILY) - MITRAKOV (D1S)
MITRAKOV (D1S)-OVER 1,5 1.60

Bet City

I kończe na dzisiaj bo ten 7 kupon nie pewny bo to virtualne
Ale nie chodzi o mecze tylko ja się słabo czuje zimno mi i muszę wskoczyć do łoża ,a niechce być chory ,bo wPoniedziałek praca mam zamówiony towarek i musze dług oddać jeszcze ,a niechcem zawalić ,wziełem towar na kreche to trza oddać ,a ja zawsze oddaje dlatego mi dają bez kasy

Dali w 3 tercji dalej jestem w grze ,ale te virtuale są bardzo nerwowe jak widze za dużo nerwów mnie kosztują ,już ich nie będe grał
Dziękuje a teraz uciekam do łoża

U 0

Gość
KUPON-8

VANCOUVER CANUCKS (VORMAK244) - BUFFALO SABRES (DIA4790)
BUFFALO SABRES (DIA4790)-OVER 1,5 1.50

U 0

Gość
Miałem niegrać virtuali a dałem i mam nauczkę

Bandy

IFK MOTALA BANDY - IFK VANERSBORG
IFK MOTALA BANDY - over 1,5 1.60

Jedziemy ostro trza przełamać passe kupona -8 ale moja wina ,trudno ,teraz gram co lubie oby skutecznie

U 0

Gość
Bandy i Hokeje 16:00

SPV - ERA VIIKINGIT 1 1.80
HASLE LOREN IL - TONSBERG ELITE 1 tercja over 1,5 1.40
KETTERA - SAPKO 1 1.40
TITAANIT - RAAHEK 1 tercja over 1,5 1.50
IF TROJA LJUNGBY - HANHALS IF 1 tercja over 1,5 1.70
NARVIK ISHOCKEYKLUBB - STORHAMAR 1 tercja over 1,5 1.80
KOOKOO - HPK 1 1.90
SPORT VAASA - ILVES over 4,5 1.60

Virtual 16:30

FLORIDA PANTHERS (AA0912200) - CALGARY FLAMES (MO_TOR77)
FLORIDA PANTHERS (AA0912200) - over 1,5 1.50
FLORIDA PANTHERS (AA0912200) - over 2,5 1.70

Bet City

U 0

Gość
FRILLESAS BK - BROBERG/SODERHAMN IF
BROBERG/SODERHAMN IF-over 1,5 1.50
WELHOT - WESTEND INDIANS over 7,5 1.50
WELHOT - WESTEND INDIANS over 8,5 1.70

Bet City

U 0

Gość
EHC LIWEST LINZ - DORNBIRNER EC 1 1.70
EHC LIWEST LINZ - DORNBIRNER EC over 4,5 1.50
EHC LIWEST LINZ - 1 tercja over 0,5 1.50
EHC LIWEST LINZ - DORNBIRNER EC 1 tercja over 1,5 1.90
HC OLIMPIJA LJUBLJANA - WIPPTAL BRONCOS WEIHENSTEPHAN
HC OLIMPIJA LJUBLJANA - over 1,5 1.50
HC LUGANO - AMBRI-PIOTTA over 4,5 1.70
HC LUGANO - AMBRI-PIOTTA 1 1.70
FARJESTADS BK - DJURGARDENS IF over 4,5 1.40
LILLEHAMMER - STAVANGER OILERS 1 2.30

VIRTUAL

BUFFALO SABRES (DIA4790) - DALLAS STARS (ARTROS27)
BUFFALO SABRES (DIA4790) - OVER 1,5 1.60

Bet City

U 0

Gość
EHC BREGENZERWALD - EC RED BULL SALZBURG JUNIORS 1 tercja over 1,5 1.40
EV ZUG - RAPPERSWIL LAKERS over 4,5 1.50
EC RED BULL SALZBURG JUNIORS-over 2,5 1.70

Bet City

Dziękuję natym skończę ,już wszystko ,bo źle się dzieje ,widze że nie podoba się to co pisze użytkownikom ,że jak oni to mówią skomle ,a ja tylko pisałem wszystko co mi jest ,ale Przepraszam Wszystkich ,nie będe już pisał nic ,szkoda denerwować innych
Dlatego Dziękuje Wam BARDZO ZA TE SPĘDZONE LATA MOJE NA FORUM 4 LATA DOKŁADNIE

Dziękuję i nie gniewajcie się namnie jak już mnie nie będzie ,jest tu dużo ludzi co dobrze typują na forum
Powodzenia Wszystkim i oby wam się udawało dużo wygrać i bądźcie zdrowi ,to najważniejsze ,bo nie kupicie za piniądze zdrowia
DZIĘKUJĘ Wszystkim i Pozdrawiam
wszystkiego dobrego Przyjaciele i Użytkownicy Forum
Miło mi było z wami się dzielić różnymi typami ,były dobre ,slabsze ,nie zawsze sie trafiało co chciało
Dziękuję i Wieże że dacie radę z wygranymi i znajdziecie lepszych Użytkowników co typują o demnie
Miłego Wieczorku Życzę i Niedzieli ,oby wam weekendzik sie udał z typowaniem
Co bede robił niewiem jeszcze ,narazie zajme sie robotą swoją ,a niewiem na jak długo ,Wszystko zależy od tego Świata co się wydarzy i czy nie zamkną wszystkiego
Dziękuję i Wszystkiego dobrego z wygrywaniem jak i w życiu
Dziękuję i nie martwcie się mną ,bo ja jestem jaki jestem ,a że pisałem bo chciałem wywalić to z siebie ,ale nie potrzebnie
Jestem taki trudno ,ma prawo mnie nikt nie lubić
Dziękuje i Trzymajcie się Ciepło
ŻYCZĘ WSZYSTKIM JAK NAJLEPSZEJ WYGRANEJ I ZDROWIA TO NAJWAŻNIEJSZE !!!! (y) 🤗 :cry:

P 100

Pasti88

Użytkownik
EHC BREGENZERWALD - EC RED BULL SALZBURG JUNIORS 1 tercja over 1,5 1.40
EV ZUG - RAPPERSWIL LAKERS over 4,5 1.50
EC RED BULL SALZBURG JUNIORS-over 2,5 1.70

Bet City

Dziękuję natym skończę ,już wszystko ,bo źle się dzieje ,widze że nie podoba się to co pisze użytkownikom ,że jak oni to mówią skomle ,a ja tylko pisałem wszystko co mi jest ,ale Przepraszam Wszystkich ,nie będe już pisał nic ,szkoda denerwować innych
Dlatego Dziękuje Wam BARDZO ZA TE SPĘDZONE LATA MOJE NA FORUM 4 LATA DOKŁADNIE

Dziękuję i nie gniewajcie się namnie jak już mnie nie będzie ,jest tu dużo ludzi co dobrze typują na forum
Powodzenia Wszystkim i oby wam się udawało dużo wygrać i bądźcie zdrowi ,to najważniejsze ,bo nie kupicie za piniądze zdrowia
DZIĘKUJĘ Wszystkim i Pozdrawiam
wszystkiego dobrego Przyjaciele i Użytkownicy Forum
Miło mi było z wami się dzielić różnymi typami ,były dobre ,slabsze ,nie zawsze sie trafiało co chciało
Dziękuję i Wieże że dacie radę z wygranymi i znajdziecie lepszych Użytkowników co typują o demnie
Miłego Wieczorku Życzę i Niedzieli ,oby wam weekendzik sie udał z typowaniem
Co bede robił niewiem jeszcze ,narazie zajme sie robotą swoją ,a niewiem na jak długo ,Wszystko zależy od tego Świata co się wydarzy i czy nie zamkną wszystkiego
Dziękuję i Wszystkiego dobrego z wygrywaniem jak i w życiu
Dziękuję i nie martwcie się mną ,bo ja jestem jaki jestem ,a że pisałem bo chciałem wywalić to z siebie ,ale nie potrzebnie
Jestem taki trudno ,ma prawo mnie nikt nie lubić
Dziękuje i Trzymajcie się Ciepło
ŻYCZĘ WSZYSTKIM JAK NAJLEPSZEJ WYGRANEJ I ZDROWIA TO NAJWAŻNIEJSZE !!!! (y) 🤗 :cry:
Nie przejmuj się Tym rób swoje i udzielaj się na forum. Zawsze się ktoś znajdzie, że nie będzie pasować coś komuś. Pozdro.

Gy_Gy_Craveel 309,1K

Gy_Gy_Craveel

Znawca - US Sports
Tomcio lekki kryzyzs zawsze zdarzyc sie moze, wiec nie ma co sie przejmowac i tak jestes na plusie prawie 6000j :) a karciarz karciarz uratowal tobie bankroll :), wiec uratowane masz 6k , akurat ModTeam nie zauwazyl jak zrobiles ta kase;), wiec luz, graj teraz spokojnie za 100j w puli masz 6k :) -pozdro, milej niedzieli

U 0

Gość
Dziękuję ,ale nie będe się przejmował ,co kto pisze ,już widziałem jak stawiają namnie zakłady ,niech sobie stawiają ja już się Pożegnałem i nie ma odwrotu .Wszedłem tylko uzupełnić wyniki i widziałem ,dyskusje na mój temat ,że nc negram co podaje ,nikt niewie co robie ,czy gram czy nie ,to jest moja sprawa czy zagram czy nie .A jak pisałem experyment to był experyment ,chciałem zobaczyć ile się ugrać by dało od 100 i tak grając za wszystko ,poto był experymencik nato żeby jechać za wszystko do bólu
Dziękuję Wam Wszystkim za dobre słowa i Dobre rady
I już niema szans na mój powrót ,poprostu lepiej odejść w spokoju ,a nie żeby patrzeć jak ktoś pisze ,że ta osoba niegra ,albo że buk jakiś nie taki ,niema sensu już .Wszystko przemyślałem sobie że za długo tu spędzałem czas
Jak komuś pomagałem to mnie cieszyło ,czytać w reputkach miłe słowa ,że mogłem pomóc
A jak nie szło to się denerwowałem ,bo chciałm jak najlepiej dla Wszystkich i nie tylko ,bo chciałem też pisać wszystko co się dzieje wokól mnie ,Nie tylko typki tu podawałem ,jak i moje załamania nie związane typami .Chciałem wywalic to z siebie
Dziękuję że Moderator mi przypomniał o regulaminie żeby w jednostkach Podawać ,a ja złamałem go przez kilka dni ,przez mój experyment
Trzymajcie się i DZIKUJĘ ZA DOBRE SŁOWA OTUCHY
Ale musze być silny i to co postanowiłem tak zrobić ,chociaż dla siebie
Trzymajcie się i dacie rade z tym co robocie
Dobrze że mam jeszcze feysa tam będe sobie pisał Wszystko i wywalał to co mnie męczy i jak się czuje
Tutaj nie można
DZIĘKI ADAMO I KOKOSEK I GY GY CRAVEL
Trzymajcie się z mojej strony to wszystko
Było by głupio nie odpisać mi więc odpisałem w swoim temacie ,bo winnym Szkoda pisać i się denerwować na innych co robią ,poprostu nie reaguje niech sobie piszą dalej na mój temat czy gram czy nie i w jakim buku ,nie moja sprawa ,szkoda się przekamażać .Ważne że były typy podawane przez zemnie i rozliczane nie tylko dobre jak i złe ,a że w takim buku bo mi się on podoba i dlatego były typy z niego podawane ,a kto miał te typki w swoim buku to mógł grać ,albo nie ,do każdego należy decyzja gdzie gra i co i za ile może zagrać nawet za 1zł jak ktoś gra i wygrywa ,nie ważne ile ,wazne żeby wchodziło i zawsze było coś
Ja tam wolałem ryzykować nie ważne jaki kurs ,nieraz się przejechałem na małych kursach ,ale jechałem dalej
Dziękuję jak coś zawsze odpisze czy w temacie czy na poczcie
Jeszcze raz Dziękuję za dobre słowa otuchy ,aż mi sie wzieło na wzruszenie jak to czytałem wasze komętarze
Dziękuję że jeszcze mam fajnych Użytkowników co są zemną i nic im nie przeszkadza tylko podarują dobrym słowem i to sie ceni
Dziękuję Bardzo i Nie martwcie się omnie że już nie będzie typów ,ale można pogadać zemną na każdy temat
Dzisiaj tylko znajomym podałem troche hokeja ,bez rewelacji ,ale nie okrzanili mnie że nie weszło
Dziękuję i zdrowia to najważniejsze Użytkownicy
Niema co trza isć dalej w tych ciezkich czasach i nie załamywać się jak sie jest zdrowym i można wszystko zrobić kolo siebie
Dziękuję dlatego zdrowie jest najwazniejsze i trzeba dbać o nie , anie same stresy jak umnie .Ja chce jeszcze pożyć troszkę choć już mam dużo lat i muszę na siebie uważać
Dziękuję i Życze miłego wieczorku i Tygodnia Użytkownikom forum
Dziękuje za wsparcie ,bardzo mi pomogło jak czytałem wasze wypowiedzi ,dziękuje z całego Serca 🤗 😊 (y):)😉

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Tomcio ja zapamiętam do końca życia Twój tekst: "jadę za wszystko" i jak mam ciężki dzień i pełno pracy, której nie nie chce mi się zrobić mówię sobie "jadę za wszystko", uśmiecham się, wspominam Ciebie i jadę na maxa.... :D z pracą oczywiście... W sumie to nawet nie wiem czy to pasuje... :ROFLMAO: ale tak mam.... ;)

Otrzymane punkty reputacji: +112
U 0

Gość
Tomcio ja zapamiętam do końca życia Twój tekst: "jadę za wszystko" i jak mam ciężki dzień i pełno pracy, której nie nie chce mi się zrobić mówię sobie "jadę za wszystko", uśmiecham się, wspominam Ciebie i jadę na maxa.... :D z pracą oczywiście... W sumie to nawet nie wiem czy to pasuje... :ROFLMAO: ale tak mam.... ;)
Pasuje do każdej Roboty tylko w innym znaczeniu zależy co kto robi ,mi się tak napisało kiedyś bo się wnerwiłem ,ale komuś podpasowało i dobrze Dziękuję
Oby zdrowie było reszta jest nie ważne ,bez zdrowia nic nie zrobisz
Dziękuję i Życze jak najlepiej w życiu i zdróweczka i dobrego samopoczucia
Dziękuję i dużo wygranych życzę jak grasz jeszcze
Pozdrawiam i wszystkiego NAJLEPSZEGO 🤗 (y) :)

Kusi żeby wrócić ,ale nie będe z siebie robił głupka ,co innego pisze a co innego robie ,muszę sie trzymać tego postanowienia i nie dawać nadzieji żadnych bo poszły zakłady namnie

U 0

Gość
IK OSKARSHAMN - LINKOPINGS HC 1 2
IK OSKARSHAMN - LINKOPINGS HC OVER 4,5 1.40
HC VITA HASTEN - MODO HOCKEY OVER 4,5 1.40
HC VITA HASTEN - MODO HOCKEY 1 2.10
KREFELD PINGUINE - GRIZZLY ADAMS WOLFSBURG OVER 4,5 1.50
TWK INNSBRUCK - EC GRAZ 99ERS OVER 4,5 1.40
BOLZANO FOXES - HC BRATISLAVA CAPITALS OVER 4,5 1.40
BOLZANO FOXES - HC BRATISLAVA CAPITALS 1 2.10
HC LUGANO - FRIBOURG GOTTERON OVER 4,5 1.50

Bet City

U 0

Gość
RĘCZNA DANIA 20:00

BJERRINGBRO-SILKEBORG - FREDERICIA HK 1990 połowa 1 1.60
BJERRINGBRO-SILKEBORG - FREDERICIA HK 1990 1 1.40
BJERRINGBRO-SILKEBORG - FREDERICIA HK 1990 polowa -1,5 1.90
BJERRINGBRO-SILKEBORG - FREDERICIA HK 1990 -1,5 1 1.70
BJERRINGBRO-SILKEBORG - FREDERICIA HK 1990 -2,5 1 1.90

HOKEJ

GCK LIONS - WINTERTHUR 1 1.50
GCK LIONS - WINTERTHUR -1 1 1.70

PIŁKA NOŻNA U 21

ENGLAND U21 - ALBANIA U21 POŁOWA OVER 1,5 2
ENGLAND U21 -POŁOWA OVER 1,5 2.50
AUSTRIA U21 - ANDORRA U21 POŁOWA OVER 1,5 1.70
AUSTRIA U21 - POŁOWA OVER 1,5 2.10

Bet City

U 0

Gość
Dobrze jest Piłka weszła Hokeje też szczególnie kursy ponad 2 tylko 2 mecze wybrałem bo Szwajcarska to katastrofa ta 2 liga ,nie dosyć że remis to mało goli ,ale piłeczka mi poprawiła nastrój u 21 wszystko weszło z niej i moge isć spać ,Jak dlamnie udany wieczór ,niema co narzekać ,człowiek po pracy zagrał bez odpoczynku ,i zmęczony ,nieraz trzeba dać sobie przerwe ,albo mało stawiac
bOLZANO NIE ZAWIODŁO ,TYLKO mnie buk oszukał znowu bo u nich grali u siebie a patzre to był wyjazd ,ale wygrali i o to chodzi
Miłej NOCKI ,PIŁKA MI ZACZYNA SIADAĆ OD WCZORAJ I TO NIEZŁE KURSY były po 1.50 ponad i ponad 2 na wygrane
No uciekam spać bo jutro ciężki dzień ,a jeszcze w nocy się będe budził przez głupie sny
Dziękuje za Uwagę i zaglądanie
Dzisiaj szczerze to tak sobie było ,ale jestem zadowolony bo zdrowie mam to najważniejsze ,w tych czasach trza być zadowolony z życia i cieszyc się każdą chwilunią (y) 🤗:)
Dobranoc nie długo bedą typki na spokojnie
Dziękuję !!!!

U 0

Gość
IBF FALUN - PIXBO WALLENSTAM IBK over 7,5 1.40
stawka-100j
e.w-140j
NARVIK ISHOCKEYKLUBB - LILLEHAMMER over 4,5 1.40
stawka-100j
e.w-140j
HC GKS KATOWICE - KH ENERGA TORUN over 3,5 1.30