>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy: Zarzi

Z 21

zarzi

Użytkownik
16.07.2013, 15:00

37)
Świat: Uniwersjada

Spotkanie: Japonia vs Ukraina ⛔
Typ: powyżej 180.5 punktu
Bukmacher: bet365
Kurs: 1.85

Stawka: 80
EWK: 148

Analiza:
W meczu o 3. miejsce siatkarskiej Uniwersjady reprezentacja Japonii zmierzy się z zawodnikami pochodzącymi z Ukrainy. Mój typ - ponad 180.5 punktu.
Japończycy grają całkiem dobrze na tym turnieju, ale bez żadnej rewelacji. W swojej grupie potrafili wygrać z Łotwą, ale po ciężkich bojach, w tie-break&#39;u przegrali z Ukrainą i Tajlandią. Po zwycięstwie z Czechami, przyszła kolejna porażka z Rosją.
Ukraińcy rozgrywają świetny turniej. Fazę grupową i ćwierćfinał przeszli jak burza, bez porażki. Dopiero w półfinale zatrzymali się na naszych rodakach.
Jak już wspomniałem, w fazie grupowej doszło do spotkania między Japonią i Ukrainą. W tym spotkaniu po niezwykle emocjonującym meczu, Ukraińcy wygrali w tie-break&#39;u.
Mecz był wyrównany, gra na boisku ciągle się zmieniała. To pokazuje, że te zespoły graja na podobnym poziomie.
Sądzę, że jutro oba zespoły stoczą kolejny ciężki bój. Nie zdziwię się, jeżeli spotkanie zakończy się dopiero po 5. secie. Na pewno te ekipy nie odpuszczą spotkaniu, bo jest o co walczyć. Szykuje się niesamowicie ciekawy mecz.

Rozliczenie:
⛔ 80

Z 21

zarzi

Użytkownik
17.07.2013, 19:00

38)
Świat: Towarzyski

Spotkanie: AZ Alkmaar vs Maastricht ✅
Typ: HT/FT: 1/1
Kurs: 1.67

Stawka: 50
EWK: 83.5

Analiza:
Po fatalnej passie nie trafionych typów liczę, że dzisiaj będzie 100% skuteczność. Ciekawą ofertę mamy w spotkaniu AZ Alkmaar vs Maastricht. Moim zdaniem zespół z Eredivisie zwycięży w obu połowach.
AZ Alkmaar to zespół, który na co dzień występuje w najwyższej klasie rozgrywkowej w Holandii - Eredivisie. Natomiast klub z Maastricht gra w Eerste Divisie (II liga). Możliwości obu zespołów widać gołym okiem.
Piłkarze z Alkmaar w ostatnich 7 meczach (nie licząc towarzyskich) ponieśli porażkę tylko 1 raz. W tym sezonie radzili sobie dosyć przeciętnie w lidze, ale potrafili zanotować kilka dobrych serii.
Maastricht w kolejnych 9 meczach, odniosła porażkę aż 7 razy. Jak widać piłkarze tego klubu nie radzą sobie zbyt dobrze nawet w swojej lidze. W niedawno rozegranym towarzyskim spotkaniu ulegli FC Porto - 6:0.
Mecze bezpośrednie między tymi klubami także zdecydowanie wskazują na AZ Alkmaar.
Ostatni raz Maastricht wygrało z wyżej notowanym zespołem z Alkmaar w 1998.
Wystarczy spojrzeć. 20.07.12 - Alkmaar vs Maastricht - 2 : 0
16.07.11 - Alkmaar vs Maastricht - 4 : 0
23.01.07 - Alkmaar vs Maastricht - 5 : 0
31.01.06 - Alkmaar vs Maastricht - 4 : 0
21.04.00 - Alkmaar vs Maastricht - 2 : 0
06.11.99 - Maastricht vs Alkmaar - 3 : 4
Mimo, że jest to spotkanie towarzyskie, to piłkarze AZ Alkmaar wygrają to spotkanie. Na własnym boisku będą chcieli zaprezentować się z dobrej strony, szczególnie zawodnicy, którzy zazwyczaj są graczami rezerwowymi. Nie mam wątpliwości, że padnie w tym meczu kilka bramek do siatki drużyny Maastricht.

Rozliczenie:
✅ 83.5

Z 21

zarzi

Użytkownik
17.07.2013, 18:00

39)
Europa: EURO Kobiet

Spotkanie: Niemcy vs Norwegia ⛔
Typ: powyżej 2.5 gola
Bukmacher: William Hill
Kurs: 1.57

Stawka: 60
EWK: 94.2

Analiza:
W kolejnym meczu na Mistrzostwach Europy faworyzowane Niemki zmierzą się z Norweżkami. Moim zdaniem w spotkaniu Islandii z Niemcami padnie więcej niż 2 bramki. Już wyjaśniam moją opinię.

Jak wspomniałem zdecydowanym faworytem są reprezentantki Niemiec. Nie ma wątpliwości - żeńska kadra Niemiec jest futbolową potęgą, jedną z najsilniejszych zespołów na świecie. Dzisiaj bez wątpienia pokażą swoją duże umiejętności.

Od 17.09.2011 Niemki przegrały tylko 1 raz! W ubiegłym roku nie przegrały żadnego meczu, miały nawet wspaniałą serię 9 zwycięstw z rzędu. W eliminacjach do trwających mistrzostw w 5 spotkaniach zdobyły 33 bramki.
W ich 9 ostatnich meczach tylko 2 razy zdarzyło się, aby w meczu nie padły co najmniej 2 bramki.
Norwegia pod każdym względem jest drużyną słabszą od Niemiec. Na trwające mistrzostwa dostały się poprzez kwalifikacje, z których z dużymi problemami udało im się awansować.
Do tego, w ostatnich 9 meczach wygrały tylko 1 raz. Kilka dni temu, właśnie na EURO z Holenderkami.
Warto jednak zwrócić uwagę, że w ich pojedynkach również pada wiele bramek. W 10 kolejnych meczach 2 razy nie padło więcej niż 2 gole.
Ciekawe jest także H2H pomiędzy tymi zespołami. Jak widać z poniższej rozpiski, te pojedynki od 6 lat są obfitujące w gole.
11.03.13 - Niemcy vs Norwegia - 2 : 0
16.06.11 - Niemcy vs Norwegia - 3 : 0
07.09.09 - Niemcy vs Norwegia - 3 : 1
24.08.09 - Niemcy vs Norwegia - 4 : 0
12.03.08 - Niemcy vs Norwegia - 0 : 2
26.09.07 - Niemcy vs Norwegia - 3 : 0
07.03.07 - Niemcy vs Norwegia - 1 : 2
Uważam, że w dzisiejszym meczu Niemki po zwycięstwie nad Islandią - 3:0, będą chciały dzisiaj zapewnić sobie awans z 1. miejsca. Wszystko wskazuje na to, że zobaczymy ciekawy pojedynek, z wieloma bramkami.

Rozliczenie:
⛔ 60

Z 21

zarzi

Użytkownik
17.07.2013, 20:15

40)
Europa: LM - Kwalifikacje

Spotkanie: TNS vs Legia Warszawa ✅
Bukmacher: William Hill
Kurs: 1.80

Stawka: 90
EWK: 162

Analiza:
Po raz kolejny polskie zespoły walczą o awans europejskich pucharów. Czy tak jak zawsze ta magiczna chwila potrwa krótko? Czy znów będziemy się wstydzić przed całą Europą? Oby nie. Dzisiaj walkę o LM rozpoczyna Legia. Myślę, że w jej pojedynku warto zagrać typ, że padnie więcej niż 2 bramki.

W analizie skupie się bardziej na bramkowych poczynaniach obu zespołów.
W meczach warszawskiej Legii zawsze wiele się dzieje. W ostatnich 10 meczach z ich udziałem padły aż 23 gole. W drużynie ze stolicy Polski występuje pewien paradoks - świetna ofensywa zdobywająca wiele bramek i słaba defensywa nie radząca sobie z przeciwnikami.
Przedsezonowe mecze wypadły średnio, ale nie to najbardziej mnie interesuje. W każdym z tych spotkań Legia traciła bramkę, a z SV Ried aż 3. Dosyć przeciętna linia obrony została jeszcze osłabiona przed dzisiejszym meczem, przez kontuzje. Ze składu wypadł m.in. Astiz. Tutaj swoich szans może upatrywać walijski klub, który potrafi strzelać bramki.
TNS w swojej lidze gra bardzo dobrze, każdej drużynie strzela wiele bramek. W dwóch ostatnich kolejkach wpakowali piłkę do siatki swoim rywalom aż 11 razy.
Legia również posiada porządnych napastników: Dwaliszwili, Saganowski czy Radović - oni stanowią główną siłę.
Oczekuję dzisiaj wieczorem interesującego meczu. Na przeciwko siebie staną dwa ofensywnie grające zespoły. Faworytem jest drużyna z naszej Ekstraklasy, ale TNS na pewno będzie chciał pokazać się z dobrej strony na własnym boisku. Myślę, że zobaczymy co najmniej 3 gole.
Rozliczenie:
✅ 162

Z 21

zarzi

Użytkownik
18.07.2013, 18:00

41)
Europa: LE - Kwalifikacje

Spotkanie: Karabakh vs Piast Gliwice ✅
Typ: 1
Kurs: 2.10

Stawka: 50
EWK: 105

Analiza:
Dzisiaj polskie zespoły zagrają w eliminacjach do Ligi Europejskiej. Jedną z tych drużyn jest Piast Gliwice, który na wyjeździe zagra z Karabakhem. Moim zdanie, w tym pojedynku zwyciężą gospodarze.
Nasza krajowa Ekstraklasa wydaje się być o wiele silniejsza od egzotycznej azerskiej. Niestety w ostatnich latach co raz częściej musimy wstydzić się za naszych piłkarzy i ich poczynania na europejskim froncie.
Klub z Gliwic był niespodzianką poprzedniego sezonu. W lidze, po solidnej i równej grze, udało im się zająć premiowane grą o LE - 4. miejsce. Jednak wydaje się, że ci piłkarze nie wiele zdziałają w eliminacjach. U nas nawet większe kluby mają problemy w meczach z niżej notowanymi zespołami (wczoraj Legia w 1. połowie). Do tego dochodzi brak doświadczenia w pojedynkach o taką stawkę.
Karabakh walczy o grę w europejskich pucharach regularnie. Prawie co roku przebijają się przez różne szczeble. Często trafiają na polskie zespoły. Na pewno każdy pamiętam (choć lepiej zapomnieć) o tym, iż wyeliminowali parę lat temu Wisłę Kraków.
Azerska drużyna gra całkiem dobrze. Na własnym &#39;podwórku&#39; od 04.11.2012 przegrali tylko 1 mecz.
W I rundzie tegorocznych eliminacji pokonała bez problemu macedoński Metalurg Skopje - 1:0, 1:0.
Myślę, że będzie to ciekawy pojedynek. Jednak ciężko będzie Piastowi wywalczyć dobry wynik. Grają na trudnym, gorącym (dosłownie i w przenośni) terenie i z solidnym zespołem, który na własnym boisku rzadko przegrywa. Uważam, że do Polski - Karabakh przyjedzie z małą zaliczką.

Rozliczenie:
✅ 105

Z 21

zarzi

Użytkownik
19.07.2013, 20:15

42)
Chorwacja: 1.HNL

Spotkanie: Dinamo Zagreb vs Zadar ✅
Bukmacher: Bet365
Kurs: 1.40

Stawka: 70
EWK: 98

Analiza:
Dinamo Zagreb vs Zadar - interesujący mecz dla bukmacherów. Uważam, że warto w tym pojedynku zagrać over&#39;owy typ. Nie mam wątpliwości, że w tym spotkaniu padnie kilka bramek.
Dinamo, jak powszechnie wiadomo, to najbardziej utytułowany klub w Chorwacji, który co roku walczy o awans do Ligi Mistrzów. Na krajowym &#39;podwórku&#39; nie mają sobie równych. Wystarczy zwrócić uwagę na fakt, że ostatni mecz przegrali - 17.02.2013.

Zadar to zespół, który gra bardzo przeciętnie, jest typowym, ligowym średniakiem. Grają bardzo nierówno, po zwycięstwie zazwyczaj przychodzi porażka.
Co do meczy pomiędzy tymi zespołami - widać wyraźnie, kto jest europejską marką. W ostatnich 4 meczach padło aż 17 bramek. U siebie Dinamo dwukrotnie zdemolowało Zadar. 30.03.13 - Din. Zagreb vs Zadar - 5 : 0
17.11.12 - Din. Zagreb vs Zadar - 5 : 0
30.10.12 - Din. Zagreb vs Zadar - 2 : 3 (2 : 2)
18.08.12 - Zadar vs Din. Zagreb - 1 : 3
Do tego, warto dodać, że w 6 kolejnych meczach klubu z Zagrzebia, tylko w 1 nie padły co najmniej 3 bramki. W meczach Zadaru również pada wiele goli. Z ich udziałem w 7 z 8 pojedynków były min. 3 strzelone gole.
Myślę, że dzisiaj Dinamo nie będzie miało problemu w pokonaniu znacznie słabszego rywala. Na własnym boisku piłkarze z Zagrzebia będą chcieli dobrze wejść w sezon, udowodnić swoją wyższość, wbijając kilka bramek.
Rozliczenie:
✅ 98

Z 21

zarzi

Użytkownik
19.07.2013, 14:30

43)
Świat: Towarzyski

Spotkanie: Ajax vs Osasuna ✅
Typ: 1
Bukmacher: Sportingbet
Kurs: 1.67

Stawka: 60
EWK: 100.2

Analiza:
Kolejny dzień, kolejne mecze towarzyskie. W dniu dzisiejszym, m.in. Ajax zagra z hiszpańską Osasuną. Myślę, że warto postawić na gospodarzy tego pojedynku.
Jak wiadomo, Ajax Amsterdam to zespół należący do ścisłej elity europejskiego futbolu. Jest to najbardziej utytułowany klub w Holandii, który spore sukcesy odnosi również w Lidze Mistrzów.
W Eredivisie nie wiele zespołów może konkurować z tak silnym klubem. Ajax nie przegrał meczu od 02.03.2013 . Aktualnie kontynuuje passę 7 zwycięstw.

Osasuna zazwyczaj w La Liga zajmuje lokaty w środku tabeli. Nie ma szans na walkę o grę w europejskich pucharach, ale również nie dotyczy ich strefa spadkowa.
Dzisiaj grają swój pierwszy mecz przedsezonowy. Nikt nie wie, jak się zaprezentują. W lidze, w kończących sezon 9 spotkaniach, wygrali tylko dwukrotnie. Nie prezentują zatem zbyt dobrej formy.
Uważam, że nawet występujący w dosyć eksperymentalnym składzie Ajax bez problemu poradzi sobie z bardzo przeciętną Osasuną. Spodziewam się jednostronnego pojedynku i kilku strzelonych goli.

Rozliczenie:
✅ 100.2

Z 21

zarzi

Użytkownik
W sumie nie gram żadnych tasiemców, ale już przy okazji, że znalazłem się obok Fortuny postanowiłem &#39;puścić&#39; dwa luźne kupony.

23-25.07.2013

44)
Europa: LE i LM - Kwalifikacje

Stawka: 10
EWK: 167.20

25-29.07.2013

45)
Polska: T-Mobile Ekstraklasa + Ameryka: Gold Cup

Stawka: 10
EWK: 143.09

Do góry Bottom