>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy z dziennika nocnegobelta

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
#13 oby nie pechowy:grin:
Brazylia(-2,5seta)-Korea Południowa 1 @ 1,25 3:2 wtf???????
Niemcy-Serbia 1 @ 1,42 3:2 ✅
Stawka:30zł⛔
Możliwa wygrana:23,25zł
PROMOCJA !!!
Chiny-Dominikana czy w tym meczu będzie tie-break NIE @ 1,10 bwin 3:1 :razz:
Stawka:100zł
Możliwa wygrana:10zł✅
Chiny(-2,5seta)-Dominikana 1 @ 1,48 3:1 ????
Włochy(-2,5seta)-Argentyna 1 @ 1,42 3:0✅
Stawka:15zł⛔
Możliwa wygrana:16,5zł
Dzień pełen niespodzianek nie wiem co powiedzieć szkoda że kupony nie były inaczej połączone, ale cóż to w końcu kobiety Ale to co dzisiaj zrobiła Brazylia przeszło wszystko...

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
UWAGA Bardzo fajne i wysokie kursy w bwin na zdarzenia z pucharu świata kobiet
USA(-1,5seta)-Niemcy 1 @ 1,50⛔ 0:3 pierwszy set przegrany na własne życzenie i mecz się posypał chociaż Niemki zagrały bardzo dobre spotkanie.
Stawka:30zł⛔
Możliwa wygrana:15zł

Amerykanki idą jak burza podczas tego turnieju, popełniają mało błędów własnych i bardzo dobrze grają w bloku. Jak na razie wygrywają praktycznie wszystko 3:0 iu moim zdnaiem są fawortytkami do wygrania pucharu i wywalczenia awansu do IO. Niemki graja podczas tego turnieju bardzo dobrze przegrały z Brazylią a wygrały z Kenia, Korea więc nic specjalnego i dzisiaj z Serbią z która powinna wygrać 3:0 lub 3:1 ,ponieważ Serbki grały bez Brakocevic i Malagurski które stanowią ogniwo całej drużyny Serbskiej. Niemki moim zdaniem nie mają żadnych argumentów żeby pokonać drużynę za Oceanu są w stanie maksymalnie ugrać 1 seta.
Brazylia-Serbia(+2,5seta)✅ @ 1,85 bwin gdzie u innych jest 1,60
izzi:cool: 3:2
Stawka:10zł
Możliwa wygrana:8,5zł✅

Po pierwsze po takim kursie nie spróbować to grzech. Tak na prawdę to są to obie drużyny które tak naprawdę mnie zaskoczyły słabą formą. Serbia ma problemy z kontuzjami , ale Brazylia kompletnie bez jakiegoś większego zapału wyniki mówią same za siebie 1:3 z USA 3:2 z Korea która od wszystkich dostaje baty 3:0 z Niemkami nie grały jakieś wyjątkowej siatkówki ale udało im się odnieść zwycięstwo 3:1 , ale tak naprawdę w tym meczu każde rozstrzygnięcie było możliwe. Moim zdaniem Serbie stać na urwanie choćby jednego seta Brazyli czy się uda zobaczymy, ale faworytem w tym meczu przy takim składzie Serbii jest oczywiście Brazylia.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Teraz znaczący spadek formy.
Ruch Chorzów-Cracovia Kraków 1 @ 1.61 1:1⛔
Stawka:15zł⛔
Możliwa wygrana:9,23zł
Jeszcze dzisiaj możliwe że pogram coś z Copa Del Rey, ale chce sprawdzić jaki skład Barcy ma wyjść na to spotkanie.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Gabon-Brazylia(-1,5) 2 @ 1,90✅ 0:2
Stawka:15zł
Możliwa wygrana:13,5zł✅
Brazylia w dobrym składzie jeśli do tego meczu podejdą zmotywowani to spokojnie wygraja różnicą 2 bramek.
Po tym kuponie zrobię kolejne statystki za kupony 11-20.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Listopad 11-20
Wygrane kupony: 5/10 50%
Przegrane Kupony:5/10 50%

Wygrane zdarzenia:7/12 58%
Przegrane zdarzenia:5/12 42%

Zainwestowane pieniądze:355zł
Wygrane pieniądze:330,5zł
Bilans:24,5zł⛔

Yield:6,9 %⛔

Najdłuższa passa wygranych: 2 kuponów
Najdłuższa passa przegranych: 2 kupony

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Partizan-Real Madryt 2 @ 1,40 prowadzili niestety jednym pkt przegrali⛔
USA(-2,5seta)-Argentyna @ 1,25 ✅ 3:0

Stawka:
20zł⛔
Możliwa wygrana:15zł
ZNOWU PROMOCJA W Bwinie
Włochy-Korea Południowa Czy w tym meczu bedzie tie-break NIE @ 1,10 3:0✅
Stawka:95zł
Możliwa wygrana:9,5zł✅
Chiny(+2,5seta)-Brazylia @ 1.60 bet365 3:2
Stawka:25zł
Możliwa wygrana:15zł✅
Moim zdaniem bardzo fajny hendicap. Brazylia oczywiście w tym meczu jest faworytem, ale jak na razie canarinhos spisują się na tym turnieju bardzo słabo przegrana z USA, wygrana dopiero po 5-cio setowym pojedynku z osłabioną Serbią ,wygrana z Niemcami 3:1 i wygrana tak samo dopiero w piątym secie z Koreą. Na pewno drużynę z Chin stać chociaż na urwanie jednego seta Brazylii która w końcu musi coś zacząć wygrywać za 3 pkt.
Zastanawiam się nad graniem jeszcze Serbii

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
#24 Nie ogarniam tych zakładów na bwin, mimo iż kurs słaby 20zł udało się bez problemu ugrać dlatego gram dalej to samo.
Dominikana-Niemcy Czy w tym meczu bedzie tie-break NIE @ 1,07
Stawka:100zł⛔ No to ogarnąłem niemożliwe stało się możliwe.????????????
Możliwa wygrana:7zł

Holandia-Szwajcaria over 2,5 bramki @ 1,65 0:0 ????
Stawka:20zł
Możliwa wygrana:13zł
Estonia-Irlandia 2 DNB @ 1,53✅
Możliwa wygrana:8zł✅
Dzisiaj pogram jeszcze coś z World Cup pań, ale muszę przemyśleć na co postawić.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Początek miesiąca zapowiadał się bardzo obiecująco niestety zła forma przyszła bardzo szybko i już jestem na małym minusie trzeba zacząć grać rozważnie żeby osiągnąć już w kuponach 21-30 lekki minus i wyjść z dołka.
Włochy-Serbia 1 @ 1,42 3:0✅
Japonia-Brazylia 2 @ 1,35 3:0⛔

Stawka:
20zł⛔
Możliwa wygrana:18,34zł
Niemcy(-2,5seta)-Argentyna 1 @ 1,48✅
USA(-2,5seta)-Dominikana 1 @ 1,42✅
Stawka:10zł
Możliwa wygrana:11,02zł✅

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Listopad 21-30​

Wygrane kupony: 5/10 50%
Przegrane Kupony:5/10 50%

Wygrane zdarzenia:10/15 66,7 %
Przegrane zdarzenia:5/15 33.3%

Zainwestowane pieniądze:340zł
Wygrane pieniądze:214,09
Bilans:⛔125,91

Yield:⛔37,03

Najdłuższa passa wygranych: 2 kuponów
Najdłuższa passa przegranych: 2 kupony
To jest tragedia niestety kupony które najwyżej stawkuję nie wchodzą i stąd taki minus. O minusie zadecydował jeden kupon. Muszę policzyć jeszcze jak wyglądałoby to przy płaskiej stawce, ale taktyka na następny tyg to wyjść na jakiś plus.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
USA-Włochy 1 @ 1,50✅
Dominikana-Korea Południowa 1 @ 1,42✅
Możliwa wygrana:16,95zł ✅
Mam czas ,więc napiszę analizę:
W dziale siatkówka rozpisałem już szanse każdej z drużyn na awans na IO, ale do rzeczy. USA zajmuje 2 msc i już jutro może zapewnić sobie awans jeśli tylko pokona Włochy które za 2 dni zmierzą się z Kenią i mają pewne 3 pkt które dadzą im awans, dlatego jutro nie muszą za wszelką cenę wygrać tego meczu i mogą podejść na luzie. A po kursie 1,5 to promocja. Ja biorę;)
Drugi mecz tak naprawdę już o nic, bo ani Dominikana ani Korea nie mają szans na awans a teraz walczą o jak najlepszą pozycję w tabeli końcowej.
Stawiam na Dominikanę, ponieważ forma na tym turnieju jest zdecydowanie lepsza a wygrane z takimi drużynami jak Serbia, Niemcy. Na pewno dziewczyny z Dominikany są na fali i wygrana nie będzie zaskoczeniem.
Moim zdaniem warto też zagrać hendicapy , ale to dla bardziej odważnych.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Dobra passa trwa, dlatego teraz typ z kosza za niższą stawkę:
Lotos Gdynia(-6,5pkt) @ 1,83✅
Maccabi Electra (1poł. -8,5pkt) @ 1,83⛔
Stawka:7zł⛔
Możliwa wygrana:16,53zł
Miałem tylko grać Lotos, ale mówi się trudno szkoda tylko tej serii...
Mogłem zagrać kontrę i tak bym wyszedł na swoje:razz:

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Moim zdaniem jutro warto pograć hendi na Niemcy, ale wiele ludzi mi to odradza jednak ja myślę, że jutro Niemki zostawią całe swoje zdrowie na boisku. Jednak kupon jest bardzo ryzykowny bo jeśli Chinki będą prowadzić już 2:0 lub 2:1 jest po kuponie bo wtedy Niemki nie mają szans na awans i mogą się załamać.
Chiny-Niemcy(+1,5seta)@ 1,75 za 10zł⛔
Gram na drużynę USA, bo są po prostu lepsze od Japonek moim zdaniem gospodynie tego meczu nie wygrają, ale myślę że tie-break w tym meczu jest bardzo możliwy.
Japonia-USA 2 @ 1,50 za 20zł⛔
No to ostatnie kupony z tej edycji Pucharu Świata który dla mnie raczej nie był zbyt owocny. Bardzo słaby poziom i dużo niespodzianek. Trochę żałuję że turniej nie odbywa się w Europie, bo można by było oglądać mecze na żywo a tak to zostają retransmisje albo jakieś opisy meczów i statystyki.
Po jutrzejszych rozstrzygnięciach napiszę jeszcze parę słów.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Brak pomysłu na jutrzejszy dzień, dlatego kupon za drobne.
MC-Newcastle over 3,5 kartki@ 1,90⛔
Birmingham - Peterbought over 2,5 bramki @ 1,53⛔
Stawka:5zł⛔
Możliwa wygrana:9,57zł

Do góry Bottom