>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Typy z dziennika nocnegobelta

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Rosja(-1,5 seta)-Serbia 1 @ 1,50⛔
Stawka:20zł⛔
Barcelona-Osasuna powyżej 11,5 rożnego⛔ 11 jednego zabrakło
Levante-Real powyżej 10,5 rożnego✅
za 10zł⛔
Później poprawię. Wyjeżdżam jutro rano i nie wiem czy znajdę czas na jakiekolwiek typowanie zobaczymy, ale na razie tylko takie coś.
Do boju Polska, ale myślę że faworyt jest jeden ITALIA:razz:

esek14 35

esek14

Użytkownik
Sorrki że zaśmiecę Ci w temacie, ale czy granie na Barce over z rożnymi to dobry pomysł. To nie jest drużyna dla, której rzut rożny to dobra sytuacja do zdobycia bramki, zawodników, którzy dobrze skaczą to oni nie mają. Oni raczej nie szukają rożnych, chyba, że rożne widzisz u drużyny przeciwnej. Ja bym się dobrze zastanowił nad tym zakładem ???? pozdrawiam!

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Masz rację esek, ale Barcelona stwarza sobie bardzo dużo sytuacji pod polem karnym i obrońcy często wybijają na rzut rożny. Ale dzięki za sugestie.
Lugano-Bern over 5,5 bramki✅
za 10zł
Novara-Inter 2⛔
Arsenal(-1,5)-Shrewsbury ✅
AKO:2,63
Wygrana 24,51
#30 na czuja
AV-Bolton poniżej 12,5 rożnego
Wolves-Millwal poniżej 12,5 rożnego
taka linia raczej nie jest do przejścia.
za 7,7zł⛔
Wygrana:16,68

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Zaczynamy grać ME kobiet.
Na pewno będzie ciekawie, bo to przecież kobietki, ale miejmy nadzieję, że system znowu nie zawali emocji. Liczę na reprezentację Polski myślę że w TOP3 się znajdziemy, a co do zwycięscy do trudno powiedzieć, ale Włochy Serbia i Rosja to te ekipy które powinny walczyć o to trofeum. Najprawdopodobniej to właśnie nam przyjdzie się spotkać w półfinale z Rosją pożyjemy zobaczymy na jutro jeden kuponik:
Holandia(-2,5seta)-Hiszpania 1
Rosja(-2,5seta)- Bułgaria
za 20zł
Możliwa wygrana:26,4✅
Na razie nie gram grubo bo to pierwsza kolejka, ale powinno obejść się bez sensacji.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Wiem że to bez sensu ale podaje typy które grałem ponieważ tu prowadzę statystykę dla niedowiarków pokaże screena
Polska(-2,5seta)-Izrael 1
Stawka: 30zł
Wygrana: 13,5zł✅
Czechy-Rumunia 1
Rosja(-2,5 seta)-
Hiszpania
Stawka:15zł⛔
Wygrana:7,56
Azerbejdżan - Chorwacja 2⛔
Stawka:20zł
Hiszpania - Bułgaria 2⛔
Stawka:20zł
#37 chciałem zagrać jako jeden kupon ale przez przypadek zagrałem dwa single.
Serbia(-2,5seta)-Ukraina
Stawka:30zł✅
Włochy(-1,5seta)-Turcja 1⛔
Stawka:30zł

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Brak czasu powoduje że gram typy w ostatniej chwili i nie mam czasu podawać ich na forum, ale teraz się sprężę bo coś ostatnio trochę ten temat zaniedbuję:
karteczki:
Real-Ajax powyżej 3,5
MU-Basel powyżej 3,5
Napoli-Villareal powyżej 4,5
za 10zł

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
No i zaczynamy sezon PLUS LIGI na początek
Politechnika Warszawska-Delecta Bydgoszcz 2 @ 2,00
Stawka: 30zł Jutro opiszę jak będę miał więcej czasu.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Ostatni chyba mój kupon z piłki oby dobrze się skończyła moja przygoda z tą dyscypliną.
Twente+Tottenham normalnie jak takie perełki nie wejdą to się załamie.
Stawka: 100zł

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Jeśli zagląda tu jakiś moderator proszę o usunięcie tego typy u góry.
Z góry wielkie dzięki nie chce mieć bałaganu w temacie chociaż ostatnio sam go trochę zaniedbuję:razz:
Lotos Trefl Sopot-Skra Bełchatów(-2,5 seta) 2 @ 1,55
Stawka: 28zł
Wczoraj zaczęła się już pierwsza kolejka Plus Ligi sensacji nie było i Delecta wygrała pewnie 3:1 widać że wzmocnienia dały jak na razie pierwsze zwycięstwo. Ale nie o tym mowa dzisiaj dojdzie do pojedynku między beniaminkiem Sopotem ,a mistrzem Polski czyli Skrą Bełchatów. Oczywiście faworyt jest tylko jeden i myślę, że ten mecz nie będzie miał jakieś wielkiej historii i pewne 3:0 dla Skry nie będzie żadnym zaskoczeniem, dlatego typy na to spotkanie to:
Lotos Trefl Sopot-Skra Bełchatów(-2,5 seta) @ 1,55 bet365
Wygra 1 seta:Skra Bełchatów @ 1,15 bet365
under 135,5pkt Unibet 2,20
Mecz o godzinie 20.00 będzie transmitowany przez Polsat Sport.

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Zaczynamy październik niedlugo pojawia się statystyki myślę ze będzie pod kreska ale mam pewna nauczkę. Teraz gram siatkówkę i tego będę się trzymał możne w tyg jakieś LM albo LE ale za jakieś grosze bo ciężko mi idzie.
Tu pojawia sie statystyki.

Do góry Bottom