>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy z analizami. ZAPRASZAM

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
Zamiast typu #24 który był zwrot
Polska -Japonia
Japonia under [email protected]
Stawka 1j
Zgodnie w przewidywaniami przegraliśmy wszystkie jak narazie spotkania podczas tego turnieju. Najbliżej chyba było w pojedynku z Norwegia, ale i tam też musieliśmy uznać wyższość rywala. Dzisiaj natomiast Biało - Czerwoni wreszcie powinni zanotowac wygrana. Japonia jest na.pewno w naszym zasięgu,dużo będzie zależało os gry w ataku. Bowiem obrona nie wygląda tak tragicznie. I właśnie stąd mój typ. Warto zobaczyć tylko na stracone gole przez nasz zespół 24 z Rosją, 22 z Norwegia oraz 28 po.dosyc szalonym początku spotkania z Brazylia. Jeżeli obie drużyny nie zagrają tutaj radosnego handballa, czyli ustawienii na atak to ta linia bez większego problemu powinna być pokryta.

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
.Trump -Fu [email protected]
Stawka 1j
Owssem Trampek jest faworytem tego spotkania. Jednak bym nie przekreślal tutaj Fu. Warto jest tutaj zwrócić jeszcze jedna uwagę na wyniki jakie do tej pory padały. pomijam tutaj spotkanie Binghama z Perry, które jeszcze przed rozpoczęciem pojedynku vylo tak naprawdę do przewidzenia. Allen był wstanie wygrać z Johnem, który prezentuje dobra formę, Wenbo ugral pięć frejmow z Ronim oraz Wilson powalczyl z Dingiem. w związku z tym nie chce mi się również wierzyć, żeby był.to jednostronny pojedynek. Każdy tutaj chce zaprezentować się jak najlepiej. Fu ma za sobą udane tygodnie. Występ w Szkocji dał mu Jescze większego pewnie kopa. Trampek owszem lepszy zawodnik, ale bez jakieś solidnej gry. Jak dzisiaj nawet wygra to nie będzie to jakaś wysoka wygrana i pewna.

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
O&#39;Sullivan - Robertson over 8.5 @ 1.43
Stawka 1j
W żadnym wypadku nie chce mi się wierzyć, żeby było to spotkanie jednostronne. Tym bardziej, że takich podczas tego Mastersa praktycznie było (wczoraj Murphy - Hawkins oraz Bingham - Perry, gdzie to można było być praktycznie pewnym, że to będzie szybkie spotkanie). Osa w pierwszej rundzie sporo męczył sie z Wenbo, gdzie to miał sporo szczęścia. Wygraną dopiero przypieczętował w ostatniej partii. Gdzie to na pewno nie był dobry snooker w wykonaniu Rakiety. Ciągle mu czegoś brakuje, ale jeszcze nie ma zbyt chimerycznej swojej gry. Neil obecnie radzi sobie znacznie słabiej, ale w żadnym wypadku nie chce mi się wierzyć, żeby tutaj nie ugrał trzej frejmów. Na sztuka udała się Wenbo, więc Kangur tym bardziej powinien to osiągnąć.
Fu - Allen over 8.5 @ 1.40
Stawka 1j
Allen sprawił spora niespodziankę w pierwszej rundzie ogrywając Johna! Nikt mu tam większych szans na zwycięstwo nie dawał, ale tamten mecz co tutaj dużo mówić zrobił ogromne wrażenie. Kto dostawał szansę na grę to już budował wygrywającego breaka! Fu również w pierwszej rundzie pokazał przede wszystkim, że umie wyjść z opresji. Przegrywał przecież nawet trzema frejmami, aby ostatecznie wygrać swój bój. W tym meczu również jest faworytem tym bardziej, że forma jego jest całkiem wysoka. Allen na pewno zyskał nieco pewności siebie, ale Fu z drugiej strony regularnie buduje wysokie breaki. Jednak w żadnym wypadku nie chce mi się wierzyć, żeby byłby to jednostronny pojedynek.

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
Narbonne - Nice @ 1.30
Stawka 3j
Spotkanie we francuskiej Pro A. Co tutaj dużo mówić gospodarze prezentują się bardzo słabo od początku sezonu. Chyba najlepszy dowód żadnej wygranej do tej pory i aż dwanaście porażek. Mało tego ugrali jak narazie sześć setów! Chociaż warto jest przypomnieć, że byli blisko sprawienia niespodzianki podczas potyczki z Chaumont, gdzie to dla aktualnego lidera urwali dwa sety!! Jednak co tutaj dużo mówić w pozostałych spotkaniach zdecydowanie przegrywali. Nice aktualnie znajduje się na dziewiątej pozycji, na pograniczu TOP 8 i strefy spadkowej. Na pewno myśląc przede wszystkim o bezpiecznym utrzymaniu się w lidze to takie spotkania jak te muszą wygrywać. Mają również bardzo dobrą okazję, żeby zmazać plamę czterech przegranych pod rząd! Na wyjazdach jak narazie mają jedynie jedną wygrana z zespołem Nantes i śmiem twierdzić, że dzisiaj wręcz ta ekipa musi dopisac kolejne trzy punkty do swojego konta.

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
Sociedad - Barca over 2.5 @ 1.50
Stawka 1j
Patrząc na to spotkanie to jakoś nie chce mi się wierzyć, zeby tutaj nie mogłoby paść sporo bramek. Real u siebie regularnie strzela i traci bramki. Strzelali w dzieiweciu z dziesięciu ostatnich spotkań (jedynie ostatnio Sevili) nie udało się strzelić bramki, gdzie to stracili aż 4-0. Grają tutaj u siebie tym bardziej wiec przewagę na pewno będa chcieli wypracować przed rewanżem. Tym bardziej, że ter Stegen nie wystąpi. Barcelona owszem nie wygyrwa na obiekcie w Sociedad, ale tutaj zagrają w ofensywie najmocniejszym składem Messi, Suarez (dwie bramki w ostatnim meczu), Neymar, który odpoczywał oraz Rakitić. Spokojnie stać ich tutaj na strzelenie z dwóch bramek. Według mnie zapowiada się to dosyć otwarte spotkanie, gdzie jedni jak i drudzy za wszelką cenne będą chcieli strzelić bramkę.A możliwości ku temu na pewno mają.

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
Tours - Narbonne DW 3:0 @1.48
Stawka 2j
Gospodarze są zdecydowani lepsi od swoich rywali. Ciągle walczą o czołowe miejsca w PO. Dzisiaj stoją przed dobra okazja, żeby zdobyć komplet punktów, zmierza sir przecież z zdecydowanie najsłabszym zespołem w lidze! Goście przecież mają zaledwie trzy punkty na koncie i należą do głównych faworytów, aby spaść z ligi. Musiałby chyba stać się cud, żeby mogłoby się coś zmienić. Mają poważne problemy, aby ugrać seta, a co dopiero mówić o walce z tak mocnym zespołem jak Tours. Jak gospodarze zagrają na swoim poziomie i nie zlekcewaza rywala nie powinni mieć żadnych problemów, aby zanotowac zwycięstwo i to w trzech setach

Do góry Bottom