O'Sullivan - Robertson
over 8.5 @ 1.43
Stawka 1j
W żadnym wypadku nie chce mi się wierzyć, żeby było to spotkanie jednostronne. Tym bardziej, że takich podczas tego Mastersa praktycznie było (wczoraj Murphy - Hawkins oraz Bingham - Perry, gdzie to można było być praktycznie pewnym, że to będzie szybkie spotkanie). Osa w pierwszej rundzie sporo męczył sie z Wenbo, gdzie to miał sporo szczęścia. Wygraną dopiero przypieczętował w ostatniej partii. Gdzie to na pewno nie był dobry
snooker w wykonaniu Rakiety. Ciągle mu czegoś brakuje, ale jeszcze nie ma zbyt chimerycznej swojej gry. Neil obecnie radzi sobie znacznie słabiej, ale w żadnym wypadku nie chce mi się wierzyć, żeby tutaj nie ugrał trzej frejmów. Na sztuka udała się Wenbo, więc Kangur tym bardziej powinien to osiągnąć.
Fu - Allen
over 8.5 @ 1.40
Stawka 1j
Allen sprawił spora niespodziankę w pierwszej rundzie ogrywając Johna! Nikt mu tam większych szans na zwycięstwo nie dawał, ale tamten mecz co tutaj dużo mówić zrobił ogromne wrażenie. Kto dostawał szansę na grę to już budował wygrywającego breaka! Fu również w pierwszej rundzie pokazał przede wszystkim, że umie wyjść z opresji. Przegrywał przecież nawet trzema frejmami, aby ostatecznie wygrać swój bój. W tym meczu również jest faworytem tym bardziej, że forma jego jest całkiem wysoka. Allen na pewno zyskał nieco pewności siebie, ale Fu z drugiej strony regularnie buduje wysokie breaki. Jednak w żadnym wypadku nie chce mi się wierzyć, żeby byłby to jednostronny pojedynek.