jolly_roger
Użytkownik
Gratuluję Astry. Pięknie siadło ????
Powiem Ci, że tak mi ostatnio "nie siedzą" OVER-y i BTS-y, że kompletnie na razie z nich rezygnuję. Dziś w moich taśmach po raz kolejny się potwierdziło, że gram to na siłę ????juvepany,ale zauważ też, że kluby często underowe stają się overowe. Ja jestem ciekawy jak sobie Caen poradzi w lidze bo z tego co widzę ładny futbol dla oka grają. Myślę,że Lorient uderzy od początku w Lille słabe(oglądałem wczoraj mecz z Porto) to nic specjalnego prócz 1 groźnej sytuacji nie zrobili. Tello ładnie wrzucił i cóż bramkarz bez szans. Słabo kryją, a z kontratakiem im słabo idzie. W dodatku ten mecz jest po 3 dniach od LM, więc można ciut ryzykowniej wjechać w Lorient czysty,a za trochę więcej z DNB lub podpórką.
Dziękuję bardzo. Mam kolejny dowód na to, że nie mogę grać polskich drużyn, bo albo jestem zbyt zaangażowany emocjonalnie, albo zbyt sfrustrowany ich wynikami/grą i potem mam przekłamany odbiór i głupio obstawiam.Gratuluję Astry. Pięknie siadło ????
Właśnie dlatego zrezygnowałem z typowania polskiej piłki i lig "egzotycznych" z Ameryki Płd. i Azji. Próbowałem, kombinowałem, analizowałem, ale, no właśnie, albo górę brały emocje jak w przypadku polskiej piłki albo wychodził brak wiedzy i znajomości trendów w ligach egzotycznych, gdzie jakbym nie kombinował to faworyt na własnym boisku dostaje od kelnerów, albo kelnerzy na własnym stadionie tłuką faworytów z czuba tabeli, jak nie patrzeć to tam chyba opłaca się grać jakieś underdogi, ale ja wolę bezpieczniej i mniej a częściej niż raz do syta a potem długo nic ????Dziękuję bardzo. Mam kolejny dowód na to, że nie mogę grać polskich drużyn, bo albo jestem zbyt zaangażowany emocjonalnie, albo zbyt sfrustrowany ich wynikami/grą i potem mam przekłamany odbiór i głupio obstawiam.
A Astra mogła to wygrać jeszcze wyżej ???? Fatai mnie nie zawiódł. Chłop był przez pół meczu sam na połowie Lyonu, ale walczył jak lew i nie tracił piłek, aż w końcu strzelił ????
Dzięki i pozdrawiam. Nawet gdyby się skończyło 1:0 dla Lyonu, to kurs 8,00 na Astrę było mocno zawyżony. Dobra nasza!!! ????
Dzięki wielkie ???? Czułem to w kościach ????z Astrą nieźle poleciałeś gratulacje
Kurs kompletnie "od czapy" ???? W Bayernie szpital totalny, a ci co zagrają, jeszcze nie doszli do siebie po mundialu.Znowu bardzo wysoki kurs na Wolfsburg ???? Patrząc na ich przedsezonowe spotkanie to nie wiem czemu aż tak wysoki. Uważam, że remis w tym spotkaniu niebyłby czymś nadzwyczajnym, a i za taki drakoński kurs można postawić na niespodziankę w Monachium. Powodzenia ????
Widzę, że w moim wątku KTOŚ urządził panel dyskusyjny ????Jolly-Roger
ligi egzotyczne bardzo lubie typować - przykład z wczoraj:
Millionaros - U. Cesar Vallejo 2 12,53 1:2 W
Wolfsburg tez oczywiście mam pograny
juvepany - gdzie masz @11 na DNB?
jak odpowiesz, to wtedy ja napiszę dlaczego pytałem
Witam!Zawiesiłeś temat?
Często zaglądałem. Bardzo podobała mi się lektura. Czasem poszedłem za Twoimi sugestiami w obstawianiu.
Mam nadzieję, że niedługo wrócisz do pisania.
Pozdrowienia i dużo trafionych typów.