taka ciekawostka
Siedzę sobie i przyglądam się typom jakie gram w tym temacie od samego początku i... jedna rzecz się powtarza ????
Zagrałem tu
471 typów
1x2 oraz
DNB (+ około 20 sztuk, do których nie dopisałem wyników i teraz nie chcę wertować annałów aby je znaleźć).
Mój przeciętny zagrany kurs oscyluje w granicach
2,00 (jeszcze nie tak dawno liczyłem to precyzyjnie) więc nawet jeśli gram z asekuracją (DNB, X2 lub 1X) to nie są to "okruszki" typu 1,02.
Spośród rzeczonych
471 zdarzeń aż w
431 przypadkach myliłem się maksymalnie o jedną bramkę czyli moja skuteczność na wirtualnym
AH+1,5 wynosi
91,51% ???? [proszę nie kazać mi pisać co to AH+1,5 ???? chodzi o handicap azjatycki, tu jest to ładnie opisane ???? znam- wynik. pl/handicap-azjatycki [trzeba usunąć spację po myślniku]
To nie koniec ???? Piszę to żeby wyciągnąć korzyść na przyszłość!
Gdyby tak chcieć grać na niefaworyta właśnie takie handi to w moim przypadku wyszłoby to całkiem nieźle.
Oczywiście zaraz ktoś powie, że nie zawsze gram na NIEFAWORYTA (czyli underdoga). Racja. Liczyłem jakiś czas temu, że zdarza mi się to w co trzecim przypadku.
Tak więc teraz, biorąc pod uwagę tylko underdogów, na których kurs DNB "kręci" się w okolicy
2,00, patrzę jaki jest kurs na AH+1,5 i okazuje się, że waha się pomiędzy
1,2 a 1,3.
Dla uproszczenia będzie to na potrzeby tej "analizy" --->
1,25.
Pamiętam, że średnio co trzeci kurs gram na underdoga, a więc:
471/3 =
157.
Błędy w moim przypadku też rozkładają się w podobny sposób, czyli:
40/3 = ok.
13
Niech by przyjąć, że było (czy w przyszłości będzie) nawet
20 błędów na
157 zdarzeń to grając
za "stówkę" same single tym "systemem"
otrzymujemy:
20 * 100zł =
2000zł --->
STRATY
ale:
157 - 20 =
137 "dobrych" handi ????
1,25 * 100zł =
125zł brutto z każdej udanej gry
125zł - 100zł =
25zł netto z każdej udanej gry
25zł * 137 =
3425zł całościowa wygrana brutto
3425zł - 2000zł =
1425zł nasz zarobek ????
Oczywiście nie twierdzę, że obliczenia są superprecyzyjne, że "prognoza" uwzględnia wszystkie możliwe warianty i przede wszystkim, że taka skuteczność utrzyma się do końca świata itp.
To jest tylko taka luźna dywagacja autora ????
Mozolny acz stały zarobek
I
yield solidny między
9,00 a
10,00 na plusie ????