>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

typy piłkarskie powyżej 1,5

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
najdziwniejsza liga świata ????
Wertowałem sobie - jak to mam w zwyczaju - przeróżne strony związane z piłką nożną i natknąłem się na niesamowite nowiny.
Otóż jest sobie taka liga jak nigeryjska o dumnie brzmiącej nazwie Nigerian Premier League. To, że pisane z angielska nie jest oczywiście dziwną anglofilską manierą (jak u Nas ???? ) a wynikiem długiej kolonizacji tego kraju przez Brytyjczyków i narzucenia autochtonom m.in. języka (jedyny język urzędowy w państwie zresztą).
Co jeszcze koniecznie trzeba wiedzieć o tym ciekawym miejscu?
Na pewno, że leży w tzw. Zachodniej Afryce (choć w zasadzie bliżej jej centrum niż zachodnich krańców) nad O. Atlantyckim; jest najludniejszym krajem kontynentu (130mln), ma powierzchnię niemal idealnie 3-krotnie większą od Polski, a stolicą jest (nie Lagos - tak jak mnie uczono), a Abudża (Abuja) i to od 1991 roku. Mozaika etniczna i wyznaniowa w tamtym rejonie świata nikogo nie dziwi. Warto jeszcze wiedzieć, że kraj spolaryzowany jest na islamską północ i chrześcijańskie południe co niestety wielokrotnie obfituje krwawymi tarciami (z wojnami domowymi włącznie).
Tyle rysu historyczno-socjologicznego ????
Teraz o piłce ligowej!
Spojrzałem w tabelę i myślałem, że ktoś niezorientowany popisał jakieś bzdury ????
Ale - jak się okazuje - wszystko to prawda. W tej lidze liczącej 20 drużyn i grającej systemem wiosna - jesień (czyli tak jak w Skandynawii) na 370 rozegranych do tej pory spotkań (pozostała ostatnia kolejka i to właśnie dziś ???? ) zaledwie 19 razy zwycięstwo odnieśli goście!!!!!!!! ????
Masakra ????
To nie wszystko ???? Zaledwie 16% meczów kończy się remisami, co oznacza, że 78,4% kończy się wygraną gospodarza ???? )))
To jeszcze nie koniec ????
67% piłkarskich zmagań jest wieńczonych wynikiem UNDER 2,5 ????
A końcówka sezonu mnie rozbraja po prostu:
na ostatnich 88 spotkań sezonu JEDNO zakończyło się wygraną gości ???? )))
Emocje sięgają zenitu ????
Fajnie wygląda też tabela meczów wyjazdowych. Siedem drużyn nie wygrało w tym roku ani raz na wyjeździe, a kolejne siedem uczyniło to zaledwie jednokrotnie. Mało tego. Lider tabeli wygrał na wyjeździe DWA razy ????
Nic dziwnego, ze chyba żaden bukmacher nie prowadzi w Europie tej ligi bo by poszedł z torbami.
A dziś została ostatnia kolejka i spośród 10 meczów praktycznie każdy jest o stawkę ???? 3 drużyny walczą o mistrza, a 7 o utrzymanie ????
Dla przykładu podam statystyki trzeciej aktualnie drużyny, która równie dobrze może dziś jeszcze zostać mistrzem kraju.
Otóż ENYIMBA na własnym &quot;podwórku&quot; ma bilans:
16 zwycięstw, 2 remisy, 0 porażek i bramki: 27:0 !!!
a poza domem: 1 zwycięstwo, 7 remisów, 11 porażek i gole: 4:17, a jest to trzeci wynik w kraju ????
edit: ENYIMBA MISTRZEM NIGERII!!! ????
wyniki ostatniej kolejki:
10 meczów, 9 zwycięstw gospodarzy, 1 remis ????
10 underów ????
6x wynik 1:0
3x 2:0
1x 1:1
jak od linijki ????
Najlepsze, że ja zawsze kojarzę piłkę nigeryjską jako pełną polotu, nieskrępowaną taktycznie, ofensywną ????
Od razu wspominam Jay-Jay Okochę, Nwankwo Kanu, Tijani Babangidę, Sundaya Oliseha, naszego Emanuela Olisadebe, Finidi George&#39;a itd. itp., a tu catenaccio jak w Italii jak się okazuje:pPP

Otrzymane punkty reputacji: +6
juvepany 435

juvepany

Użytkownik
BILANS DNIA: -501zł
SALDO: +1770zł
BANK: +2770zł
Dwa dni, dwie podobnie duże wtopy; co je różni?
Wczoraj to w ogóle nie powinienem wstawać z łóżka, tak byłoby dla wszystkich lepiej. Dziś natomiast czuję się totalnie oszwabiony!!!!!
No ileż można!!!
Na CZTERNAŚCIE kuponów (12 dubli, jeden singiel i 1 potrójny) 8 nie wchodzi przez jeden błąd!!!
Złapałem 14 tłustych typów, było 14 wtop, ale kursy średni (na oko) po 1,8-1,9, a nie jakieś &quot;padalce&quot;:p
Z tych 14 wtop 7 nie wchodzi przez jednego gola. I to w jaki sposób:
Botafogo, Monaco prowadziły już dwoma golami, Inter, Herediano i Arsenal Sarandi prowadzą jednym i nagle stają, Newells i Danubio (z recenzji) spokojnie mogły po tej jednej bramce strzelić.
Wystarczy powiedzieć, że w ostatnich 30min. ostatniego dzisiejszego meczu Botafogo spowodowało, że zamiast &quot;stówki&quot; do przodu jest 500 w plecy????
Aż zrobiłem sobie symulację z cyklu &quot;co by był, gdyby...&quot; ????
Gdybym był farciarzem to grając dokładnie te same mecze, również jako jeden TREBEL, 12 DUBLI i 1 SINGIEL za dokładnie tę samą stawkę, ale ułożyłbym je optymalnie na swoją korzyść to mój dzisiejszy wynik wynosiłby nie -501, a 2950PLN czyli netto: +1450PLN ????
Czyli typy nie były tragiczne tylko właśnie w tym elemencie brakuje mi tego farta szczególnie ostatnio

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
bez pogłębionej analizy
Horn - Lustenau @ 2 (2,15)✅ 0:2
Brno - Teplice @ 2 (1,91)⛔ 3:2
EWK: 411zł

Mersin - Denizli @ 1 (1,44)⛔ 0:1
Celta - Levante @ DNB 2 (2,50)✅ 0:1 :grin::grin::grin:
EWK: 360zł

edit: klasyka i to w podwójnym wymiarze; dwa tłuste typy połączone ze śmiesznymi wtopami i do tego fart w przedostatniej minucie, który daje mi w tym układzie wielkie g... ????
to się nie dzieje naprawdę, prawda?:p

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
tak dla jaj ????
Mam nadzieję, że chłopaki trochę pobiegają bo zimno się robi:p
To jest moja analiza dnia ????

Śląsk - Jagiellonia @ DW 3:2 (26,00)⛔ 0:1
stawka: 20zł
EWK: 520zł

edit: jeszcze trwa, ale po takim meczu chłopaki nawet pod prysznic nie będą musieli wchodzić ????
przeciętny Kowalski więcej daje z siebie biegnąc na autobus:p
chyba organizatorzy będą musieli oddać za bilety:p

edit2: miałem włączone to &quot;coś&quot; na jednym monitorze i zminimalizowane razem z meczem drugiej ligi austriackiej; normalnie jak na SLOW MOTION ci &quot;nasi&quot; się ruszali; koszmar, antyfutbol; nic dziwnego, że na 40-tysięczniku wiatr hula.

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
może to głupie gadanie, ale pokażę jak typowałem dzisiejsze mecze (wprawdzie &quot;na czuja&quot;) i co ostatecznie opublikowałem na forum ????
Metz, Lustenau, Teplice, Lokomotiv Moskwa, Orebro, Mersin, Fulham, Levante, Venlo, Poli Timisoara, Wil, Palermo.
Już wiadomo, że źle wybrałem.
podkreślone były wybrane przeze mnie ostatecznie
BILANS DNIA: -220zł
SALDO: +1550zł
BANK: +2550zł

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Muszę zmienić taktykę na granie singli po staremu bo pazerność mnie gubi ostatnio ????
Podaję typy na niższe ligi, może coś wejdzie ????

Portsmouth - Wycombe @ 2 (3,70) ANULOWANE
EWK:370zł

Hartlepool - Wimbledon @ 1 (2,30) ✅ 3:1
EWK: 230zł

Rochdale - Northampton @ 1 (1,91) ✅ 3:2 :grin::grin::grin: +:grin::grin::grin: takiego farta jeszcze nigdy w życiu nie miałem, serio ????
stawka:200zł
EWK: 382zł

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Żeby było wszystko jasne, ja dziś nie zdążę obstawić (nie mam w tej chwili możliwości grania przez neta), ale jakoś specjalnie nie żałuję bo mecze są wg mnie okrutnie trudne do przewidzenia.
Gdybym jednak musiał się zdecydować, to zagrałbym tak:
[wiem, że grałem na same remisy i w jednym lub dwóch miejscach wyjdą różnice, ale cóż]
[ajjj zapomniałem o moim powrocie do singli ???? ]
Arsenal - BvB @ BTS (1,50)✅ 1:2
EWK: 150zł
Celtic - Ajax @ 2 (3,00)⛔ 2:1 The Bhoys mnie zaszokowali, kilka ważnych absencji, a oni wyszli na Ajax &quot;czwórką&quot; nominalnych napastników!!! szok!!!
EWK: 300zł
OM - Napoli @ 2 (2,65)✅ 1:2
EWK: 265zł
Schalke - Chelsea @ 2 (2,25)✅ 0:3
EWK: 225zł
Mogę się grubo pomylić, ale liczę się z tym ????
edit: dlatego - po pierwsze - wolę analizować więcej niż mniej, a - po drugie - wg mnie lepiej (nawet kosztem spadku kursu) stawiać później niż wcześniej bo jednak info jest kompletnie inne.

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
A tu moja &quot;ulubiona&quot; DRUGA AUSTRIA ???? :
[taki wyjątek od reguły]
Altach - St. Polten @ 1 (1,53)✅ 3:0
Kapfenberg - Mattersburg @ 1 (1,65)✅ 3:1
Liefering - First Vienna @ (1,45)⛔ 0:2 pierwszy gol to był gong w 4.min, a drugi cios na &quot;do widzenia&quot; w 81.min.; młodzi jeszcze będą robić takie numery
EWK: 366zł
BILANS DNIA: +252zł
SALDO: +1802zł
BANK: +2802zł
edit: trochę lepiej

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
NA TO PROSZĘ BRAĆ DUŻĄ POPRAWKĘ:p
to z miłości nie dzięki analizie:p
Real - Juventus @ X2 (2,50) ???? ⛔ 2:1 Nie chcę się wyżywać na sędziach tego meczu, ale zauroczenie &quot;Królewskimi&quot; było nad wyraz widoczne. Ciekaw jestem jak sędzia liniowy dostrzegł uderzenie łokciem autorstwa Chielliniego, a był 5m od akcji i miał pełny przegląd sytuacji. W następnym meczu Realu będę szukał kursów na to, że Real będzie miał rzut karny. Ktoś kojarzy, czy często można na takie coś grać i jakiego rzędu są te kursy? Z góry dzięki.
EWK: 250zł

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
CSKA - Manchester City @ 2 (1,70)✅ 1:2
EWK: 170zł

Benfica - Olympiakos @ X2 (2,10)✅ 1:1
EWK: 210zł

Anderlecht - PSG (-1) @ EH 2 (2,20)✅ 0:5
EWK: 220zł

MU - Sociedad @ BTS (1,80)⛔ 1:0 masakra, kto oglądał ten wie, a kibice ManU chyba z 10 razy mieli zawał serca; nie spodziewałem się wygranej, ale na gola na pewno zasłużyli; Moyes stąpa po cienkim lodzie
EWK: 180zł

[trochę wczesne te typy, ale mogę nie mieć czasu później, a poza tym może być problem z logowaniem; daję sobie możliwość skorygowania tych typów nawet wieczorem, choć nie przypuszczam bym musiał; przepraszamy za utrudnienia]

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
To są moje TYPY DNIA. Kursy pewnie do rana spadną do 1,2:p
Nic odkrywczego? ???? Wiem. Ma być skutecznie ????

Anderlecht - PSG @ 2 (1,45)✅ 0:5
stawka: 200zł
EWK: 493zł

+ taki &quot;podrasowany&quot; ???? :

Bayer - Shachtar @ BTS (1,62)⛔ 4:0 nie poznaję tej drużyny; mieli raz trafić w ten prostokąt i fajrant:p
Benfica (-2) - Olympiakos @ EH 2 (1,33)✅ 1:1
Anderlecht - PSG @ 2 (1,45)✅ 0:5

AKO: 5,31
stawka: 100zł
EWK: 531zł

BILANS DNIA: +293zł
SALDO: +2095zł
BANK: +3095zł

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
odkryłem Amerykę ????
Debiutancki bet na MLS ????
Moment może nie najlepszy bo sezon zasadniczy dziś się skończy i już prawie wszystko wiadomo, ale zaryzykuję ????

Real Salt Lake (-1) - Chivas USA @ EH 1 (1,80)⛔ 2:1 prowadzili dwiema bramkami do 78.min. ehhhhhhhhhhh
EWK: 180zł

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Trabzonspor - Legia @ 1 (1,80)✅ 2:0
EWK: 180zł✅✅✅
Dynamo Kijów (-1) - Thun @ EH 1 (2,20)✅ 3:0
EWK: 220zł✅✅✅
Sheriff - Tottenham (-1) @ EH 2 (1,95)✅ 0:2
EWK: 195zł✅✅✅
Fiorentina (-1) - Pandurii @ EH 1 (1,91)✅ 3:0
EWK: 191zł✅✅✅
Pacos - Dnipro (-1) @ EH 2 (3,38)✅ 0:2
EWK: 338zł✅✅✅ :grin::grin::grin:+:grin:długo kazali czekać
Slovan - Sevilla @ 2 (2,05)⛔ 1:1 na hiszpańskie drużyny w LE poza domem to żal patrzeć; jak mnie wk... ta ich MANIANA
EWK: 205zł
Freiburg - Estoril @ 1 (1,83)⛔ 1:1 miałem ich usunąć parę godzin przed meczem bo przeszarżowałem w nocy i wiedziałem, że to zły pomysł;
nie usunąłem bo nie chciałem żebyście pomyśleli, że coś kręcę (choć mecz jeszcze się nawet nie zaczął). Jakbyście mogli to odnieście się do tego, czy usuwać mecze na długo przed startem jeśli zmienię zdanie ???? Dzięki!!!

EWK: 183zł

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Mój taki trochę TYP DNIA ???? Uparłem się na nich i jeśli zawalą tę daleką podróż to będą mieli dużo czasu do namysłu w samolocie, a ja większość kuponów &quot;w plecy&quot; ????
Resztę też powieliłem już sto razy w moich obu wątkach, ale mam cichą nadzieję, że dadzą radę ????
Pacos - Dnipro @ 2 (1,80)✅ 0:2 NERWOWO, ALE DOBRZE, ŻE SIĘ UPIERAŁEM; PODNIEŚLI MI PULS W PIERWSZEJ, GNIETLI, A TAMCI &quot;ZERO GRY&quot;, ALE NAWET W PUSTĄ NIE TRAFIALI ???? :grin::grin::grin:+:grin:
stawka: 200zł
EWK: 380zł✅✅✅
Swansea - Kuban @ 1 (1,45)⛔ 1:1 93.MINUTA I GOL Z KARNEGO. JUŻ O TYM PISAŁEM; BRAK SŁÓW????????????
Fiorentina - Pandurii @ 1 (1,33)✅ 3:0
EWK: 192zł
Valencia - St.Gallen @ 1 (1,40)✅ 5:1
Liberec - Sevilla @ DNB 2 (1,41):-| 1:eek:ne:grin::grin::grin:
EWK: 197zł
EWK2 : 140zł✅✅✅
Trabzon - Legia @ DNB 1 (1,35)✅ 2:0
Dynamo - Thun @ 1 (1,44)✅ 3:0
EWK: 194zł✅✅✅
edit: chyba dopiero drugi raz od kiedy liczę &quot;farty i niefarty&quot; moje szczęście nie poszło na marne!!!

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
pomocne INFO?
Podobno Valencia nie bierze pod uwagę kluczowych zawodników jak Banega, Feghouli, Guardado, co moim zdaniem oznacza, że lekceważą przeciwnika i oszczędzają się na ligę!!!
Nie miało to wpływu bo Szwajcarzy przyjechali na wycieczkę i zobaczyć w końcu morze:p 5:1

Prawdopodobnie w PSV nie zagrają Bakkali, Wijnaldum, Park Ji-Sung!!!
Jak się okazuje miało to duży wpływ 0:0

Z dużym prawdopodobieństwem w Wigan nie zagra Maloney i Caldwell.
Jak się okazuje miało to duży wpływ 1:1

Raczej na pewno w Lazio nie zagrają: Candreva, Lulic, Biava i Konko.
Jak się okazuje miało to duży wpływ 0:0

W Lyonie nie zagra Umtiti, Gourcuff, B.Kone.
Jak się okazuje miało to duży wpływ, ale się wybronili 1:0

W Zulte nie będzie Verbooma, Skulasona i Leye.
Jak się okazuje miało to duży wpływ 1:3

W Sewilli nieobecni będą: Rakitic, Marin, Trochowski, M&#39;Bia, Fazio
Jak się okazuje miało to duży wpływ 1:1

To tylko część pogłosek o absencjach. Ja tylko sygnalizuję ewentualne zagrożenia; każdy może spróbować &quot;dokopać się&quot; do sedna sprawy.
Większość braków to kontuzjowani. Radzę dobrze się rozeznać ????
Oczywiście to nie znaczy, że wymienione drużyny nagle straciły szanse na dobry wynik, ale warto o tym pamiętać i dokładnie to sprawdzić.

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
mniej gadać, więcej robić ????
Chyba moja drastyczna decyzja o ograniczeniu wymiany poczty z moimi sympatycznymi współforumowiczami wychodzi wszystkim na dobre i forma wraca ????
Oczywiście nie oznacza to, że nie chcę mieć kontaktu z USERAMI, albo - broń Boże - że zwalam winę na kogoś. Winny jestem tylko ja bo nie mam wystarczająco dużo asertywności.
Z moją konsekwencją w postanowieniach też jest na bakier, ale samo założenie o ograniczeniu korespondencji chyba okazało się słuszne ????
[CHODZI O KONSULTOWANIE DŁUGAŚNYCH TAŚM PRZEDE WSZYSTKIM;
NORMALNA WYMIANA ZDAŃ JAK NAJBARDZIEJ JEST POŻĄDANA ???? ]

Popatrzcie:
12.10.2013 +3586zł✅
13.10.2013 +303zł✅
14.10.2013 +233zł✅
boom na konsultacje
15.10.2013 -401zł⛔
16.10.2013 -220zł⛔
17.10.2013 +73zł ✅(tylko dzięki gamblingowi i to rzutem na taśmę zanotowałem plusa bo szykował się kolejny gruby minus)
18.10.2013 -68zł⛔
19.10.2013 -480zł⛔ (apogeum zapytań; mój jedyny weekend na MINUS i to ogromny w całej mojej karierze tutaj)
moja decyzja
20.10.2013 -501zł⛔ (kontynuacja udanego weekendu; prawie nie spałem żeby się wyrobić ???? )
ciągle obszernie odpisuję bo nie jestem konsekwentny
21.10.2013 -220zł⛔
ograniczam ze złości do absolutnego minimum
22.10.2013 +252zł✅
23.10.2013 +293zł✅
24.10.2013 +638zł✅
Widać jaki wpływ mają solidne analizy ????
To nie jest tak, że nie wolno teraz w ogóle nic pisać ???? To nie tak ???? Ja jeśli mam jakiś pomysł na mecze w danym dniu to jak widać piszę sporo. Zwracajcie uwagę na to, co uważam o typie, czy eksperymentuję, czy piszę, że to wg mnie typ dnia, czy zaznaczam, że to dla jaj, z nudów lub bez analizy. I wszystko będzie jasne ????
Jak zauważyliście robię solidny przemiał meczów (przez to mój yield cierpi) więc skoro jakiegoś meczu nie dotykam to albo mnie on nie interesuje, albo się nie znam ???? , albo go kompletnie nie czuję, albo uważam, że jest ryzykowny, albo podchodzę do niego emocjonalnie i nie chcę wprowadzać w błąd.
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam ????
edit: Teraz o tym pomyślałem, ze jeśli jakiś mecz uważam za OKAZJĘ to będę pisał dodatkowo: &quot;mój typ dnia&quot;. Oczywiście na pozostałe też będę liczył (chyba że mają właśnie jakąś głupkowatą adnotację mówiącą, że nie jestem pewny ???? ), ale wybieram akurat tamten typ dnia jako najciekawszy do zagrania.
Będę go dodatkowo grał za 200zł (z reguły jest 100zł).
Czasem pewnie nie podam żadnego typu dnia.
Teraz już wszystko musi być jasne ????

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
BILANS DNIA: +638zł ✅
SALDO: +2733zł ✅
BANK: +3733zł
✅
Już dawno nie zamieściłem poszerzonej statystyki ani aktualnego yieldu.
Aż się boję to robić ????
Pamiętam, że powinienem i zrobię to na dniach ????

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
szczegółowe statystyki
Znów jakoś nie mogę spać więc policzyłem super dokładnie moje statystyki licząc od mojego COMEBACKU ???? (01.10.2013)
Jakiś czas temu poświęciłem całą noc na podliczenie poprzedniego sezonu (kilka stron wcześniej). Niestety obliczenia w dziwnych okolicznościach zaginęły i nie mam zdrowia robić tego jeszcze raz ????
Dlatego poniższe statystyki dotyczą więc sezonu obecnego!!!
Dodatkowo moje zapiski pozostawię na dole postu żeby mi nie zaginęły po raz kolejny i będę dzięki temu na bieżąco ????

STATYSTYKI OBECNEGO SEZONU:

LICZBA ZAGRANYCH KUPONÓW: 150

LICZBA ZAGRANYCH ZDARZEŃ: 271
  • TRAFIONE: 152 (56,09%)✅
  • NIETRAFIONE: 103 (38,01%)⛔
  • ZWROTY: 16 (5,90%):-|

ŚREDNI ZAGRANY KURS: 1,93:grin:
ŚREDNI TRAFIONY KURS: 1,74✅
ŚREDNI NIETRAFIONY KURS: 2,20⛔

YIELD: 17,61%✅✅✅
------------------------------------------------------------------------
moje notatki: