Tak, wczoraj główny typ z NBA się potwierdził, dziś mam dwa w moim odczuciu bardzo prawdopodobne rozwiązania.
Pierwsze spotkanie jakie biorę na tapetę to grających b2b Cavs, którzy zmierzą swoje siły z wypoczętymi Milwaukee. Jak często twierdzę, że zmęczenie i gra b2b w NBA nie są żadnym argumentem tak dziś mam jakieś dziwne przeczucie, że Cavaliers czeka bardzo ciężki mecz. Gospodarze grają solidny basket i dziś to potwierdzą liczę tutaj po cichu na wygraną Milwaukee, a bukmacherzy serwują nam bardzo fajny plusowy handicap. Trzeba tego spróbować ponieważ mecz na pewno będzie wyrównany, a jeśli Cavs wygrają to będzie to wygrana co najwyżej 4 punktami, a szale zwycięstwa przechylić może tylko jeden człowiek i każdy wie kto nim jest. Co jak co, ale +5,5 pkt dla Milwaukee to bardzo fajna opcja.
Milwaukee Bucks - Cleveland Cavaliers ----> Milwaukee Bucks +5,5 1,88 108-105
Stawka: 30 PLN
EW: 56,40 PLN
Betclic
Edit: No i tak jak sie spodziewałem. Milwaukee nie będzie łatwym przeciwnikiem dla nikogo w tym sezonie.
#39 ???? USA, NBA
Drugie spotkanie to te z godziny 21:30 naszego czasu, czyli LA Clippers - Detroit Pistons, w którym widzę szybką wymianę punktów i liczę, że obie ekipy postarają się o odpowiednią ich ilość. Clippers w kilku ostatnich spotkaniach pokazali, że nie są nie do ruszenia. Pistons na pewno dziś postara się skutecznie uprzykrzyć życie gospodarzą i myślę, że dzięki temu gospodarze odpowiednio wystraszą się porażki przed własną widownią co spowoduje przyśpieszenie gry i zaowocuje w dużą ilość punktów. Linia 200,5 nie jest chyba, aż tak wygórowana a obydwa zespoły zdążyły już w tym sezonie pokazać nam, że potrafią taką linię pokryć bez większych problemów. Watro spróbować.
Los Angeles Clippers - Detroit Pistons ----> Over 200,5 1,88 101-96
Edit: Zakład przegrany nieznacznie, ale tym się nie martwię. Ciszę się bardzo że mogłem obejrzeć to spotkanie. Niesamowity mecz, zabójczy start Detroit i jeszcze lepszy powrót Clippers. Odbiłem to na live stawiając +5,5 Clippers, ale nerwówkę miałem konkretną.
Griffin i Crawford zasługują na wielkie brawa, uratowali drużynę bo w pierwszej połowie gospodarze wyglądali jakby nie wiedzieli co się w ogóle dzieje.
Stawka: 30 PLN
EW: 56,40 PLN
Betclic