>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami Typy na propsie by Doby

dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Fajna oferta się pojawiła na forbet. Trzeba zagrać grubo, ale niezależnie od wyniku od razu pojawia się spory freebet na naszym koncie. Warunki to pograć 3x min 1.30 z oferty na Mundial. Ja gram to co poniżej, trochę wbrew sobie bo gram przeciwko naszym znów i może to uwalić dwa kupony, ale zawsze pozostaje freebet, a w grze jeszcze kupon z wczoraj, na którym też jest Argentyna. :)
Dotychczas najgrubszy kupon, także oby do przodu.

Kupon #22 MŚ
Australia - Dania / Dania ov 0.5 gola + więcej RR
Arabia S. - Meksyk / Meksyk over 3.5 RR + over 2.5 ŻK w meczu
Polska - Argentyna /
2
@2.84 - 11j forbet
Dania to zawód tego mundialu, nie wyjść z tak tragicznej grupy to tragedia.

Dania ma mecz o wszystko, tak samo jak Meksyk. Obydwie ekipy muszą ugrać win żeby liczyć na dalszy awans. Z nami Meksyk wbił 6 RR, z Argentyną co prawda 2, ale Arabia to nie Argentyna. Jakość piłkarska i doświadczenie oczywiście też po stronie Meksyku i liczę, że będą atakować co rusz. A jeśli by stracili bramkę to działa to na naszą korzyść, bo przecież nie jest to mecz, w którym Arabia musi być zdominowana. Po prostu Meksyk sporo grał skrzydłami ostatnio i liczę na to ponownie oraz na dużą ilość strzałów, co przełoży się przynajmniej na 4 rogi w ich wykonaniu, a że mecz powinien elektryzować to kartki też powinny być. I Meksykańce i Arabowie dostają kartki. W meczach drużyny z Ameryki 3 z nami (2 MEX), 5 z Argentyną (4 MEX); w meczach Arabów 5 z nami (2 Arabia), 6 z Argentyną - wszystkie ich. Jeśli będzie murowanie bramki to z faulami przyjdą kartki, a sędziuje dziś Oliver, który nie daje sobie raczej wejść na głowę.
Z tego samego gatunku mecz Australii z Danią, gdzie wg mnie to Duńczycy są lepszą drużyną i powinni dominować oraz kreować akcje cały czas. Na ten moment to Kangury mają awans więc pewnie zamurują się i będą bronić. Z Tunezją uzyskali zaledwie 2 rożne, a z Francją 1. Nie spodziewam się pogromu z ich strony w tej statystyce a raczej przewagi Danii, która nabiła 4 z Francją i 11 z Tunezją. Na gola jak pisałem wyżej też spokojnie ich stać.
Co do Argentyny parę słów padło, ale po prostu są dużo lepszą ekipą i według mnie szanse dziś mamy bardzo niewielkie. Wiadomo remis też jest dla nas dobry, ale tu Albicelestes będą nakręceni do samego początku. Obym nie miał racji, ale w buku jednak sercem grać nie można :)

PS. Dostałem już freebet na 5.5j.

Ostatnia edycja:
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
To co zaprezentowała Dania, przeszło moje najśmielsze oczekiwania, zagrali taki piach, że to jest k... tragedia. Szybko mnie wyjaśnili. Gram na odegranie, największy błąd, ale trudno. Może się odkuje. Bonus zostawiam na dalsze fazy (mam 96h na wykorzystanie go 4x 1.30). Wniosek taki, żeby unikać grania grubo na siłę.

Kupon #23 MŚ
Polska - Argentyna / 2 + więcej RR
Arabia S. - Meksyk /
Meksyk over 3.5 RR + over 2.5 ŻK w meczu
Japonia - Hiszpania / 2
@3.44 - 2j forbet

Ostatnia edycja:
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Nie za bardzo czuję te mecze dzisiejsze. Więc gram bardziej pod obserwacje, w grze jeszcze kupon #23. Ponadto mam jeszcze te 5.5j bonusowe na forbet i 3j wrócą z Fortuny za przegrany kupon przez Danię.

Kupon #24 MŚ
Chorwacja - Belgia / Chorwacja ov 0.5 gola + over 1.5 meczowy 🤦‍♂️
Kanada - Maroko / Over 1.5 gola + over 1.5 ŻK
Kostaryka - Niemcy / Niemcy ov 2.5 gola
Japonia - Hiszpania /
Hiszpania ov 0.5 gola + over 1.5 meczowy
@3.80 - 2j Betfan

Ostatnia edycja:
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Bilans po 24 zagranych kuponach:

Kupony : 5
Kupony : 14
Kupony : 5
Budżet początkowy: 50j
Budżet obecny: 65,9j
Zysk/Strata: 15,9

W grze kupony #23, #24 oraz do wykorzystania 5.5j bonusu ujęte w jednostkach dostępnych. Do statystyk odjąłem 4j za kupony #23 i #24. Dwa kupony mogą jeszcze wejść więc budżet i yield może być jeszcze większy. Mogło być dużo dużo lepiej, bo często brakowało, roga, kartki, gola albo mogłem grać bardziej zachowawczo/prosto. Zysk w dużej mierze dlatego, że jak pisałem na początku korzystam z wielu ofert/bonusów. Tragedii nie ma, walczymy dalej :)

Edit: Niestety oba kupony w łeb, w jednym Hiszpanii nie chciało się grać i odpuścili aby grać z Maroko i w łatwiejszej ścieżce, w drugim z kolei Taylor zabrał karnego i Lukaku nie trafił 4 patelni... No mocno zaskakują te Mistrzostwa, cud, że jeszcze jest plus. :D

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +813
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Zaczynamy fazę 1/8 finałów Mistrzostw Świata. Dziś pogramy 2 kupony. Jeden trochę spokojniejszy, drugi bardziej ryzykowny. Bonus niestety przepadnie, przez moje niedoczytanie regulaminu. Za głupotę się płaci, niestety.

Kupon #25 MŚ
Argentyna - Australia / 1 + więcej RR 🤦‍♂️
Francja - Polska / 1 + więcej RR
Anglia - Senegal /
1
Brazylia - Korea / Brazylia over 1.5
@4.60 - 5j forbet

Brazylia zagra już pierwszym składem, który odpoczywał w meczu z Kamerunem i te dwa gole to raczej będzie najniższy wymiar kary. Dużo lepiej zagrać tak bo na sam over 1.41 na wygraną z overem 1.39 no ale cóż, błąd buka. Argentyna i Francja to ten sam kazus - dużo lepsze drużyny od rywali, które będa utrzymywać się przy piłce i kreować kolejne sytuacje. Obydwa spotkania powinny wyglądać podobnie jak nasze spotkanie z Argentyną. Francja i Argentyna miały więcej rożnych w każdym spotkaniu, my i Kangury w każdym mniej od rywali - nie chce mi się wierzyć aby tu było inaczej. No i Anglia, która gra świetnie - pomijając mecz z USA. Z Walią znowu pełna dominacja. Senegal to wyższa półka ale według mnie i z nimi powinni sobie poradzić. Oby nie posłali mnie do domu :)
Na podobnej zasadzie poniższy kupon

Kupon #26 MŚ
Holandia - USA / Holandia ov 0.5 + over 1.5 ŻK
Argentyna - Australia / Argentyna ov 1.5
Francja - Polska / Francja over 1.5 + więcej RR

@3.46 - 2j forbet 4.92j

Zabawowo na zawodników
Kupon #27 MŚ
Gakpo celny strzał
L. Martinez celny strzał
Dembele celny strzał
Kane celny strzał

@5.724 - 0.5j forbet

Ostatnia edycja:
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Dziś gram cashback na GO+Bet, o którym mówiłem, w którymś z poprzednich postów. Za samą wpłatę dostałem już bonus 6.5j a po zagraniu, tj. po rozliczeniu poniższego kuponu dostanę freebet na kolejne 7.5j. Typy po prostu podbijam z wczoraj bo no idę w to samo. Argentyna zawiodła bardzo, no ale mam nadzieję, że dziś odegramy.

Kupon #28 MŚ (CASHBACK)
Francja - Polska / 1 + over 1.5
Anglia - Senegal / 1
Brazylia - Korea / Brazylia over 1.5

@3.46 - 15j 36.9j straty odrobione z nawiązką :)

Typów nie ma co opisywać bo dokładnie do tych betów jest opis powyżej. W razie niepowodzenia 15j wraca na konto.

Edit: Po rozliczeniu kuponu, oprócz freebeta na 7.5j dostałem dodatkowo freebety na 1j i 2.5j czyli w sumie 16.5j we freebetach od jednego buka za 1 kupon w ciągu 2 dni 🤯

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +813
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Taśma 4fun i pod lepsze oglądanie aniżeli na zysk. Wczoraj jeszcze wykorzystałem boost na Forbet, Francja i Anglia będą prowadzili do przerwy po kursie 5.00, ale oczywiście nie liczę tego do statystyk, ale z części tego zysku sobie pogram poniższego betbuildera

Kupon #29 MŚ
Japonia - Chorwacja / X2 + Chorwacja 2.5 RR + Japonia over 0.5 ŻK + over 0.5 gola
Brazylia - Korea / Gol w każdej połowie + Korea over 0.5 ŻK
Opole (K) - Bydgoszcz (K) / Over 3.5
Trefl Gdańsk - GKS Katowice / Over 3.5
@7.40 - 0.5j forbet

Ostatnia edycja:
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Dostałem kolejne freebety na mikołajki - po 1j na LVBet i Go+Bet. Poniższy kupon z LVBet, a na GO+Bet freebety łącznie na 17.5j No naprawdę solidnie. Dlatego te po 1j. będą raczej zabawowe.

Kupon #30 MŚ FREEBET
Jastrzębski Węgiel - Czarni Radom / JW under 75.5
Portugalia - Szwajcaria /
BTS + Portugalia ov 3.5 RR
Maroko - Hiszpania / BTS + Hiszpania ov 3.5 RR
@10.03 - 1j LVBet
Szybko mnie wyjaśnili:D

Ostatnia edycja:
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Mam dwa te mniejsze freebety, to spróbujemy zagrać coś na noc. Nie jestem szpecem od NHL i NBA, ale spróbować można za freebecika :)

Kupon #31 FREEBET
St. Louis Blues - NY Islanders / Over 4.5
Detroit Pistons - Miami Heat / 2 OT
Montreal Canadiens - Seattle Kraken / 2 + ov 4.5
Chicago Blackhawks - New Jersey Devils / 2 + ov 4.5

@4.09 - 1j GO+Bet już wiem czemu nie gram US Sports :D

Ostatnia edycja:
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Kupon #32 FREEBET
AZS Olsztyn - SKRA / 2
Bielsko-Biała - Barkom Lwów / Over 3.5
Pinar Karsiyaka - Telekom Bonn / 1 OT
Hamburg Towers - Hapoel Tel Awiw / 2 OT

@4.63 - 1j GO+Bet 🤦‍♂️

Ostatnia edycja:
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Kupon #33 FREEBET
Trefl - Asseco / Over 3.5
Veszprem - Wisła / Wisła under 28.5
Kiel - Nantes / 1

@4.04 - 2.5j GO+Bet 7.6j

Nie idą, te freebety, próbujemy raz jeszcze na coś innego niż piłka. Zostały dwa na 6.5 i 7.5j dziś pogram pierwszy i wrzucę tu z podparciem paru zdań :)

Ostatnia edycja:
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Wracamy do Mundialu. Dalej lecimy na freebetach, bo trzeba je wykorzystać do 12.12. Pierwszy już pograny więc lecimy.

Kupon #34 MŚ FREEBET
Chorwacja - Brazylia / Brazylia over 1.5
Anglia - Francja / BTS
Maroko - Portugalia / 2
@3.992 - 6.5j Go+Bet

Ćwierćfinały MŚ zaczniemy od pojedynku Chorwacji z Brazylią. Bardzo ciekawe starcie na początek, gdzie moim zdaniem i oczywiście bukmacherów faworytem jest ekipa Brazylii. W ostatnim ich spotkaniu mieliśmy piękne widowisko i prawdziwe Joga Bonito w ich wykonaniu. Rozbili Koreę 4-1, strzelając wszystkie gole w pierwszej połowie. W drugiej połowie trochę spuścili z tonu a Tite wpuszczał zmienników aby też złapali minuty. Typ, który proponuję grałem też właśnie w meczu z Koreą i został pokryty w zaledwie 13 minut. Nie spodziewam się, aby teraz było tak łatwo bo Chorwacja to znacznie lepsza drużyna niż Koreańczycy. Chorwaci z kolei męczyli się bardzo w meczu z Japonią i awansowali dopiero po rzutach karnych, więc mają w nogach dodatkowe 30 minut. Wiadomo, że na odpoczynek też mieli czas ale w meczu z Brazylią, to raczej oni będą bronić i biegać za piłką aniżeli rozgrywać. Spodziewam się mocnego ataku Canarinhos od samego początku spotkania podobnie jak miało to miejsce w 1/8 i niekoniecznie pokrycie typu do przerwy ale przy obecnej ich formie to spokojnie stać ich na 2 gole. Ponadto widać było, że Neymar wrócił bo bardzo dużo ataków przechodziło właśnie przez niego. Wiadomo, że to turniej i siły trzeba oszczędzać też na dalsze fazy, ale mam nadzieję, że nie zagrają minimalistycznie broniąc 1:0 (o ile tak będzie), tylko będą chcieli pewnie awansować. Ewentualna bramka Chorwatów też typu nie przekreśla, bo do wygranej również będzie potrzeba dwóch goli, a tej wykluczyć nie można. Moim zdaniem lepiej też wybrać dwa gole Brazylii aniżeli win + over bo kurs jest niższy zaledwie o 0.07 a jakieś prawdopodobieństwo istnieje, że będzie np. 2-2 czy 3-2.

Mecz Anglików z Francuzami zapowiada się według mnie najciekawiej. Bardzo fajnie dotychczas wyglądające ekipy, mocno naładowane ofensywnie. Jedni i drudzy mają na swoim koncie mecze z większą ilością bramek. Póki co Anglicy w całym turnieju zdobyli ich 12, tracąc przy tym zaledwie 2 z Iranem, potem zaliczając 3 czyste konta. Francuzi 9 goli, 4 stracone, 3 tym 3x zaliczony BTS. Nie chce mi się wierzyć, że przy tak grającym Mbappe czy Giroud w formie oraz pozostałych gwiazd obecnych Mistrzów Świata Pickford zachowa kolejne czyste konto. Z całym szacunkiem do tych ekip ale Senegal, Walia czy USA nie może się równać w kwestii potencjału w ofensywie z Trójkolorowymi. Z drugiej strony Anglicy również w formie, bardzo mocna ekipa, która też ma kim postraszyć z przodu. Kane w końcu się przełamał, Saka, Fodem czy Rash w formie. Dodajmy do tego nienajlepszą obronę Francuzów, którzy tracili gola w każdym spotkaniu dotychczas. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że parę bramek powinniśmy tu zobaczyć.

Zawsze grając na Portugalię obawiam się czy będzie im się chciało, ale po ostatnim meczu po prostu trzeba spróbować. Rozgromiona Szwajcaria 6-1 i hattrick młodziutkiego Ramosa. Maroko póki co czarny koń tych MŚ i fajnie bo takie rzeczy też są potrzebne na mundialach, ale moim zdaniem dużo w tym szczęścia. Trzeba im oddać bo grupę mieli piekielnie cieżką, ale okazało się, że Belgia swój prime ma za sobą, a z Chorwacją trochę szczęścia było choć był to wyrównany mecz. Jedynie z Kanadą naprawdę zagrali dobre spotkanie a i tam w paru momentach pachniało remisem. Z Hiszpanią, mieli po prostu dużo szczęścia. Ich bramka była cały czas oblegana przez podopiecznych Enrique, można byc rzec, że praktycznie nie powąchali piłki - wystarczy napisać, że posiadania mieli mniej niż my z Argentyną. Momentami było to wybijanie piłki na oślep byle dalej. Z rozpędzoną Portugalią to raczej nie przejdzie. Przypuszczam, że zespół z Afryki zagra to spotkanie jak poprzednie - staną nisko w obronie będą się bronić dużą liczbą graczy licząc na solidne kontry, dlatego za drobne można próbować np. Portugalia + under 3.5 @2.10. Ja jednak bardziej asekuracyjnie pobieram czysto Portugalczyków, na wypadek gdyby znów się rozstrzelali choć raczej się na to nie zanosi, biorąc pod uwagę, że w dotychczasowych meczach Marokańczyków padło zaledwie 5 bramek w regulaminowym czasie gry. Na moje w sobotę kończą udział w tym turnieju.

Ostatnia edycja:
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Gol Brazylii mi położył freebet poprzedni. Jako, że kartki się wyczyściły, a Lahoz sędziuje, próbuję kartek. To ćwierćfinał więc 4 kartki to nie tak dużo, w terażniejszym meczu poszły 4. Zobaczymy, ostatni dostępny Freebet.

Kupon #37 MŚ FREEBET
Holandia - Argentyna / Over 3.5 ŻK
Anglia - Francja /
BTS
Maroko - Portugalia / 2 🤦‍♂️ 🤦‍♂️
@4.43 - 7.5j GO+Bet

Ostatnia edycja:
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Nie poszło z Freebetami. Trudno. Próbujemy normalnie, BTS + kartki, do 3x sztuka.

Kupon #38 MŚ
Anglia - Francja / BTS + over 2.5 kartki

@2.33 - 3j forbet +4j

Ostatnia edycja:
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Wykorzystamy sobie maxizysk na skoki na forbecie

Kupon #39 MaxiZysk
Granerud - Lanisek / 1
Kos - Bresadola / 1
Zajc - Kobayashi / 1
Żyła - Fettner / 1
@9.39 - 3j forBet

Szybko Zajc... (n)

Ostatnia edycja:
dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Tasiemka na faworytów.

Kupon #40
Wisła Puławy - Vive Kielce / 2
Minas - Sada / 2
Projekt - Trefl / Over 3.5
Perugia - Trentino /1 (-1.5)
@4.00 - 1j forbet

dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Statystyki po 40 kuponach:

Kupony : 9
Kupony : 20
Kupony : 10
Budżet początkowy: 50j
Budżet obecny: 107,8j
Zysk/Strata: 57,8j
Kupon 40 póki co nie wliczony, może być minus bo wiadomo jak to z tasiemkami, zedytuje po. Ogólnie jestem zadowolony, bo mundial bardzo trudny do typowania moim zdaniem, dużo niespodzianek, ale gdyby nie promocje i zakłady bez ryzyka czy freebety to takiego wyniku nie udało by się z pewnością osiągnąć i trzeba to jasno powiedzieć. Ogrom z plusa zrobiły dwa duże kupony, które wpadły. Trzeba poprawić skuteczość na mniejszych zakładach, bo 1/4 zakładów zielonych to słaba statystyka. Lecimy dalej :)

dobi 215,9K

dobi

Znawca - Premier League
Kupon #41
LA Lakers - Detroit Pistons / B. Bogdanovic ov 17.5
Sacramento Kings - NY Knicks / J. Randle ov 23.5

@3.36 - 2j GO+Bet 4.72j

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom