Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
MHL 16:00 Chaika Nizhny Novgorod vs Avto Chaika over 2.5 @2.20 Chaika over 3.5 @4 Chaika DNB @2.052;3 Chaika znowu to samo co z Tolparem, są lepsi mają więcej akcji ale nie potrafią przełożyć tego na gole i tak to się kończy.. MHL 15:00 Belye Medvedi vs Mamonty Yugry over 5.5 @2.203;1 MHL...
MHL 0-1 po 1 tercji
Spartak Moskwa vs Krasnaya Armiya
Spartak over 0.5 @1.80
Spartak over 1.5 @5.50co za łamagi, 2 razy na pustą nie trafili raz z metra raz z kilku..
W Turcji był over, w Uzbekistanie 0:0.
Przypomina mi się kolega Kriss, który jakiś czas temu wpadł na pomysł, żeby po meczu edytować stawki w typach, które wcześniej podawał tzn. jak wygrał to grał ostro, jak przegrał to za drobne
W Turcji był over, w Uzbekistanie 0:0.
Przypomina mi się kolega Kriss, który jakiś czas temu wpadł na pomysł, żeby po meczu edytować stawki w typach, które wcześniej podawał tzn. jak wygrał to grał ostro, jak przegrał to za drobne
Spokojnie, to co grasz prywatnie to mnie nie obchodzi Kiedyś był i może jeszcze jest taki dział na forum "Pochwal się swoim kuponem" to ewentualnie tam możesz wrzucić.
Spokojnie, to co grasz prywatnie to mnie nie obchodzi Kiedyś był i może jeszcze jest taki dział na forum "Pochwal się swoim kuponem" to ewentualnie tam możesz wrzucić.
Ta jakby to kogoś obchodziło co i za ile jakiś niedowartościowany chłopiec obstawia. Lolek próbuje sobie powiększyć fi*teczka tylko problem w tym, że nikt rozsądnie myślący już dawno nie traktuje go poważnie.
Ta jakby to kogoś obchodziło co i za ile jakiś niedowartościowany chłopiec obstawia. Lolek próbuje sobie powiększyć fi*teczka tylko problem w tym, że nikt rozsądnie myślący już dawno nie traktuje go poważnie.