Ilya Korogodsky @2,30 Uni
Lolek grasz i podajesz typy czy tylko piszesz banały typu "over u kebabów", "over w Uzbekistanie" dla podbicia statystyki postów ?Ładnie tam w tym Uzbekistanie mają godzinę temu na overka kurs 2,49 teraz patrze kurs 1,79
Co do kebabów rzeczywiście pograłem i ładnie siadło a co do Uzbekistanu podałem to w formie ciekawostki.Lolek grasz i podajesz typy czy tylko piszesz banały typu "over u kebabów", "over w Uzbekistanie" dla podbicia statystyki postów ?
W Turcji był over, w Uzbekistanie 0:0.Co do kebabów rzeczywiście pograłem i ładnie siadło a co do Uzbekistanu podałem to w formie ciekawostki.
Tego, że nie pograłem Uzbeków nie da się udowodnić wiadomo ale z racji tego, że dziś mam czas mogę Ci pokazać, że kebabki poszły za 2000złW Turcji był over, w Uzbekistanie 0:0.
Przypomina mi się kolega Kriss, który jakiś czas temu wpadł na pomysł, żeby po meczu edytować stawki w typach, które wcześniej podawał tzn. jak wygrał to grał ostro, jak przegrał to za drobne
Spokojnie, to co grasz prywatnie to mnie nie obchodzi Kiedyś był i może jeszcze jest taki dział na forum "Pochwal się swoim kuponem" to ewentualnie tam możesz wrzucić.Tego, że nie pograłem Uzbeków nie da się udowodnić wiadomo ale z racji tego, że dziś mam czas mogę Ci pokazać, że kebabki poszły za 2000zł
Ta jakby to kogoś obchodziło co i za ile jakiś niedowartościowany chłopiec obstawia. Lolek próbuje sobie powiększyć fi*teczka tylko problem w tym, że nikt rozsądnie myślący już dawno nie traktuje go poważnie.Spokojnie, to co grasz prywatnie to mnie nie obchodzi Kiedyś był i może jeszcze jest taki dział na forum "Pochwal się swoim kuponem" to ewentualnie tam możesz wrzucić.
Masz tam jakieś overki z japońskiej? bo chce pograć odwrotnieTa jakby to kogoś obchodziło co i za ile jakiś niedowartościowany chłopiec obstawia. Lolek próbuje sobie powiększyć fi*teczka tylko problem w tym, że nikt rozsądnie myślący już dawno nie traktuje go poważnie.
Tak!Masz tam jakieś overki z japońskiej? bo chce pograć odwrotnie
Alianza 1-2 chociaż over wszedł a reszta nie ,ale to i tak cieszySAN GWANN - PIETA HOTSPURS FC 1 2
ALIANZA LIMA - AYACUCHO FC 1 2.20
Alianza 2,5 po 2.20
san 2,5 1.70
ale myślę ż epowinno wejsć alianza 1,5 1.40