Cieszę się kolego, że się ze mną zgadzasziga zesrana po pachy, zaraz kobita zjezdza do domui prawidlowo bo cienka jak barszcz jest
Podbija kurs na siebieCzy ktoś mi może powiedzieć co Krajinovic odpoer.... Zapomniał jak sie gra w tennis przez noc czy o co chodzi?
sie najedli po ujuSachia Vickery @2,55
10/10
Osobiście mam tą Panią pograną jeszcze przed meczem po prawie @5,00, ale dla tych którzy ją nie pograli to wklejam na forum, żeby choć trochę z tego tortu zjedli. Świątek będzie wygrywać, ale nie dziś, nie teraz, nie z gospodynią. Z 1:0 nie ma szans wyciągnąć.
Szkoda, że nie byłeś taki akytwny przy poprzednim typie no ale wiadomo polaczek.sie najedli po uju
kolego to ze zmieniles nazwe z szeffb na jakiegos lolka to nie znaczy ze ty tez sie zmieniles a ten przegrany mecz to piekna kara dla ciebie za cwaniactwo pokory wiecej to i ludzie moze cie beda szanowac wiecej tyle z mojej strony bez odbioru kolego szeffb..Szkoda, że nie byłeś taki akytwny przy poprzednim typie no ale wiadomo polaczek.
Pokora to cecha ludzi słabych lub nie wierzących w swoje umiejętności.kolego to ze zmieniles nazwe z szeffb na jakiegos lolka to nie znaczy ze ty tez sie zmieniles a ten przegrany mecz to piekna kara dla ciebie za cwaniactwo pokory wiecej to i ludzie moze cie beda szanowac wiecej tyle z mojej strony bez odbioru kolego szeffb
Lepiej rozliczaj tutaj i w temacie typ, cukiernikuPokora to cecha ludzi słabych lub nie wierzących w swoje umiejętności.