piotrex007
Użytkownik
Dimitrov - Fucsovics
Typ: over 39,5 gema
Kurs: 2 w betx
Typ: over 39,5 gema
Kurs: 2 w betx
Ostatnia edycja:
5-0 Iga prowadzi w tie-breaku i przegrywa 5-7. Nie wiem co o tym myśleć...Vickery - Świątek
Typ: Vickery wygra pierwszego seta
Kurs: 2,05 w betx
No ja też miałbym bardziej mieszane uczucia, gdyby nie ten Generalnie szkoda, że nie poczekałem chwili, bo grałem przy 5:5 *0:30, a zaraz po zagraniu wzrósł do 2,55 kurs. Ważne, że się udało, choć TB kosmiczny. Mimo wszystko myślę, że teraz Iga ogarnie dwa sety i wygra.5-0 Iga prowadzi w tie-breaku i przegrywa 5-7. Nie wiem co o tym myśleć...
Oby nie. Zwłaszcza, że postawiłam na 2-1. Jak wywalę Świątek z turnieju to się zapłaczęZa 30 min będzie prysznic brala
Z drugiej strony Amerykanka mogła też być na fali po wygranym secie, a Iga załamana, bo taki przebieg TB z pewnością pozostawił w psychice pewną dozę braku pewności siebie. Ciężko stwierdzić, ale jest *0:30, po przerwie zawsze ciężko się wraca do gry, będzie ciążyło na Amerykance, że każdy stracony punkt to szanse na przełamanie. Ogólnie Iga była faworytką i mimo deszczu dalej nią będzieLiczyłam, że Amerykanka nieco będzie zasapana w kolejnym secie, a tu deszcz i dziewczyna odpocznie. Pech jakiś. Trzeba iść spać. Tylko na ile godzin włączyć nagrywanie? Może lać do rana. Porażka.