>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [94]

Status
Zamknięty.
dj_jones 12,3K

dj_jones

Użytkownik
Liga Narodow Pilka Nożna
Mołdawia Kosovo typ 2
Kurs 2.2 F fortuna
26 min
Edit: 1.1 miazdzaca przewaga w 2 pol.braklo szczescia.Moldawia kolejny remis do kolekcji...

Kosovo przewaga w kazdym punkcie pechowo stracili.
Przewaga na kazdej pozycji

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +83
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
ja sobie spróbuje Gasparyan @7,3
+1,5 seta @3,0
2:6 4:6

pierwszy gem serwisowy przegrany z 40:0 ustawił mecz :)

Serena po tej przerwie nie gra nic specjalnego. Męczy się z zawodniczkami z którymi normalnie po godzinie była by w szatni. Rosjanka agresywnie grająca, jeżeli nie będzie za dużo pomagać i zdrowie wytrzyma to może będzie niespodzianka.

Ostatnia edycja:
piotrex007 121,7K

piotrex007

Użytkownik
Vickery - Świątek
Typ: Vickery wygra pierwszego seta
Kurs: 2,05 w betx

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +145
piotrex007 121,7K

piotrex007

Użytkownik
5-0 Iga prowadzi w tie-breaku i przegrywa 5-7. Nie wiem co o tym myśleć...
No ja też miałbym bardziej mieszane uczucia, gdyby nie ten ;) Generalnie szkoda, że nie poczekałem chwili, bo grałem przy 5:5 *0:30, a zaraz po zagraniu wzrósł do 2,55 kurs. Ważne, że się udało, choć TB kosmiczny. Mimo wszystko myślę, że teraz Iga ogarnie dwa sety i wygra.

Otrzymane punkty reputacji: +33
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Liczyłam, że Amerykanka nieco będzie zasapana w kolejnym secie, a tu deszcz i dziewczyna odpocznie. Pech jakiś. Trzeba iść spać. Tylko na ile godzin włączyć nagrywanie? Może lać do rana. Porażka.

piotrex007 121,7K

piotrex007

Użytkownik
Liczyłam, że Amerykanka nieco będzie zasapana w kolejnym secie, a tu deszcz i dziewczyna odpocznie. Pech jakiś. Trzeba iść spać. Tylko na ile godzin włączyć nagrywanie? Może lać do rana. Porażka.
Z drugiej strony Amerykanka mogła też być na fali po wygranym secie, a Iga załamana, bo taki przebieg TB z pewnością pozostawił w psychice pewną dozę braku pewności siebie. Ciężko stwierdzić, ale jest *0:30, po przerwie zawsze ciężko się wraca do gry, będzie ciążyło na Amerykance, że każdy stracony punkt to szanse na przełamanie. Ogólnie Iga była faworytką i mimo deszczu dalej nią będzie ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom