Cieszę się kolego, że się ze mną zgadzasziga zesrana po pachy, zaraz kobita zjezdza do domui prawidlowo bo cienka jak barszcz jest
Podbija kurs na siebie dlatego mi wystarczy i ja gramCzy ktoś mi może powiedzieć co Krajinovic odpoer.... Zapomniał jak sie gra w tennis przez noc czy o co chodzi?
sie najedli po ujuSachia Vickery @2,55
10/10
Osobiście mam tą Panią pograną jeszcze przed meczem po prawie @5,00, ale dla tych którzy ją nie pograli to wklejam na forum, żeby choć trochę z tego tortu zjedli. Świątek będzie wygrywać, ale nie dziś, nie teraz, nie z gospodynią. Z 1:0 nie ma szans wyciągnąć.
Szkoda, że nie byłeś taki akytwny przy poprzednim typie no ale wiadomo polaczek.sie najedli po uju
kolego to ze zmieniles nazwe z szeffb na jakiegos lolka to nie znaczy ze ty tez sie zmieniles a ten przegrany mecz to piekna kara dla ciebie za cwaniactwo pokory wiecej to i ludzie moze cie beda szanowac wiecej tyle z mojej strony bez odbioru kolego szeffb..Szkoda, że nie byłeś taki akytwny przy poprzednim typie no ale wiadomo polaczek.
Pokora to cecha ludzi słabych lub nie wierzących w swoje umiejętności.kolego to ze zmieniles nazwe z szeffb na jakiegos lolka to nie znaczy ze ty tez sie zmieniles a ten przegrany mecz to piekna kara dla ciebie za cwaniactwo pokory wiecej to i ludzie moze cie beda szanowac wiecej tyle z mojej strony bez odbioru kolego szeffb
Lepiej rozliczaj tutaj i w temacie typ, cukierniku bo Fokinę to mam wrażenie szybciej rozliczałeś. Już przynajmniej wiemy dzięki Tobie, jak się stawia tenisPokora to cecha ludzi słabych lub nie wierzących w swoje umiejętności.