U
0
Usunięty użytkownik 153241
Gość
Sandgren @7.50
pykcytat z dnia 27 sierpnia 2019 21:56 przez ranczo0123Crvena over 4.5 kartki @ 2.30
Graja ostro i do tego u siebie wiec musza awansowac. Jeszcze ze 2 powinni wylapac.
Tomane <3cytat z dnia 27 sierpnia 2019 21:56 przez roshiCrvena Zvezda - Young Boys
Czerwona kartka w meczu @3.25 STS
Za drobne
Ziomeczku ale jak masz takie informacje odnosnie ustawianych spotkan to przeciez nic nie stoi na przeszkodzie zebys to zglosil. Sa odpowiednie organizacje, ktore sie zajmuja takimi sprawami.cytat z dnia 27 sierpnia 2019 23:22 przez mrbrightsideThiem ma niezle wywalone ne gre w tegorocznym us open a jak ktos chce zobaczyc jak wyglada ustawiony mecz w wielkim szlemie to plecam mecz Edmund z Andujarem niech sobie gdzies sciągnie na necie i oglada do znudzenia moderatorze Ranczo polecam szczególnie Tobie
Ranczo, co Ty gadasz? Jakie organizacje? Nam to powinien zgłosić, kumplom z typów na żywo, co by człowiek trochę grosza przytulił, a dopiero później, ewentualnie, jakimś organizacjom.cytat z dnia 27 sierpnia 2019 23:38 przez ranczo0123
Ziomeczku ale jak masz takie informacje odnosnie ustawianych spotkan to przeciez nic nie stoi na przeszkodzie zebys to zglosil. Sa odpowiednie organizacje, ktore sie zajmuja takimi sprawami.
Problem polega na tym, ze to nie ja wszedzie widze spiski i ustawki tylko @mrbrightside. Jego mozesz poprosic moze Ci kopsnie jakiegos fixa ????cytat z dnia 27 sierpnia 2019 23:40 przez dracond
Ranczo, co Ty gadasz? Jakie organizacje? Nam to powinien zgłosić, kumplom z typów na żywo, co by człowiek trochę grosza przytulił, a dopiero później, ewentualnie, jakimś organizacjom.
Wiesz, problem w tym, że z moich obserwacji wynika, że on fixy widzi pod koniec spotkania albo po spotkaniu. Jakby widział przed, to może bym poprosił - zawsze można spróbowaćcytat z dnia 27 sierpnia 2019 23:42 przez ranczo0123
Problem polega na tym, ze to nie ja wszedzie widze spiski i ustawki tylko @mrbrightside. Jego mozesz poprosic moze Ci kopsnie jakiegos fixa ????
Przecież thiem praktycznie bez treningu w ostatnim czasie. Nie wiadomo było czy wystąpi. Sam mówił że nie spodziewa się zbyt wiele. Wystarczyło popatrzeć do działu. Nie wiem czy ktoś grał w jego stronę. Sam grałem over setowy bo do końca nie wierzyłem że Włoch może ogarnąć ale był też typ na wygraną Fabbiano i wygraną Włocha przynajmniej dla mnie nie jest niespodzianką.cytat z dnia 27 sierpnia 2019 23:23 przez ranverThiem rok temu taki mecz z Nadalem a w teraz leci z Fabbiano hehehe
cytat z dnia 27 sierpnia 2019 22:08 przez ranverWozniacka 2,16
no lux forma Caro lux co ona gra to jest kryminal normalnie
Można kontrę robić 1.90 na farbowanegocytat z dnia 27 sierpnia 2019 22:59 przez sphairstikeSandgren @7.50