>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [91]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 153241

Gość
Hiszpan ma psychikę panienki, 5/3 40/15 i przegrywa 9 piłek z rzędu:)

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
cytat z dnia 30 sierpnia 2019 23:16 przez mrbrightsideCo odwalil Busta to nie mam pytań. Mecz wyglada jak ustawka na 3:0 dla Goffina po tzw niby 'walce' 
Co tam odwalił. Po prostu był dzusiaj słabszy od Goffina pod każdym względem. W trzecim wysiadł. 

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
cytat z dnia 30 sierpnia 2019 23:19 przez kamilcia21

Co tam odwalił. Po prostu był dzusiaj słabszy od Goffina pod każdym względem. W trzecim wysiadł. 
Ja mialem pograny set Carreno w ako. I co hiszpan ? Pablo  w 1 secie przegrywa taja z 4:1 w 2 secie marnuje 3 pilk setowe  tez wtaju ale to jest nic przy tym co robi w 3 secie majac 40:15 i dwie setowe przy swoim serwisie od tego mementu przegrywa 15 pilek na 16 rozegranych co konczy sie przegrana tego seta i meczu:) 

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
cytat z dnia 30 sierpnia 2019 23:32 przez 5xharoldx5Kamilcia mam wrażenie, że poziom gry naszych drużyn z Ekstraklasy nie budzi w Tobie podziwu????
W przyszłym sezonie może Lech Poznań coś pokaże w pucharach :p
beba sie nie zna na piłce... szkoda czasu, umówmy sie,  na pudelka, lub jakieś ciuchy czy make up-y tam polecam isć

5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Oj niektóre kobiety znają się świetnie na piłce i nie tylko jeśli chodzi o męskie hobby. Kamilcia też ma sporą wiedzę, zresztą co do naszej ligi to ma sporo racji.

Otrzymane punkty reputacji: +6
zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
cytat z dnia 30 sierpnia 2019 21:59 przez kamilcia21

Oglądałam przez kilkanaście minut. Potem poleciałam do Bologny.
Niby słabsze kluby Serie A ale mecz piękny. Szybkie tempo, akcja za akcję, świetne widowisko.
I potem efekty są w pucharach. To jest przepaść. Moim zdaniem naszą klubową piłką rządzą nieudacznicy, matacze i złodzieje. Gdyby było inaczej już dawno było by trzęsienie ziemi.
A zamiast tego od kilkunastu lat mamy mydlenie oczu kibicom. O
Nie ma sie co oszukiwać - od samej góry po sam dół mamy do czynienia z matactwem, korupcją i brakiem kompetencji. Ale wszyscy zadowoleni, kasa się zgadza a polski kibic się nie liczy. 
Sorry za spam ale to tak odnośnie meczów Korony i Bologny.
sorry ale nie mogłem sie powstrzymac, ogladalas ale chyba statystyki na livescore :)

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
cytat z dnia 30 sierpnia 2019 23:29 przez mrbrightside

Ja mialem pograny set Carreno w ako. I co hiszpan ? 
Wyobraź sobie, że też miałam. Nishikori wszedł +3,5 a tu lipa. Mogło to wyglądać na ustawkę, nie przeczę ale co tu gdybać...

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
cytat z dnia 30 sierpnia 2019 23:38 przez zderzok

sorry ale nie mogłem sie powstrzymac, ogladalas ale chyba statystyki na livescore :)
Nie. Po co miałabym pisać coś, co się mija z prawdą? Oglądałam przed TV wciągając kebaba. Super mecz, ale jeden minus. Błąd sędziego. Przy ręce Cionka murowany jedenastka. Moim zdaniem błąd a oglądał VAR.  Nawet komentator był zdziwiony, że nie ma karnego. 
A co? Coś nie tak, jakiś problem mentalny? :) 
Dobra, cisza, oglądamy Kamila, może sprawi surpraisa :)

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
cytat z dnia 30 sierpnia 2019 23:35 przez zderzokJak Kamilcia ma 2800 reput to ja sie pytam w jakim kierunku idzie to forum?  :D
Człowieku, proszę Cię przestań bo idziesz w ślady tego frustrata a chyba nie chcesz skończyć tak samo? Opanuj się.

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
cytat z dnia 30 sierpnia 2019 23:43 przez kamilcia21

Nie. Po co miałabym pisać coś, co się mija z prawdą? Oglądałam przed TV wciągając kebaba. Super mecz, ale jeden minus. Błąd sędziego. Przy ręce Cionka murowany jedenastka. Moim zdaniem błąd a oglądał VAR.  Nawet komentator był zdziwiony, że nie ma karnego. 
A co? Coś nie tak, jakiś problem mentalny? :) 
Dobra, cisza, oglądamy Kamila, może sprawi surpraisa :)
oglądaj, a @apil64  niech gra swoją strategią..... wnioski w moim temacie, sorry ale loża szyderców musi byc ..po prostu w to nie wierzę od poczatku.....tylko to na tapecie

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
cytat z dnia 30 sierpnia 2019 23:46 przez kamilcia21

Człowieku, proszę Cię przestań bo idziesz w ślady tego frustrata a chyba nie chcesz skończyć tak samo? Opanuj się.
straszysz mnie czy co? wyrażam swoją opinie i tyle. typy żzynałaś od robin.on - ten fakt stwierdziło minimum 4 typerów a Ty palisz głupa że nie widziałaś... chyba za to te reputy były....

Otrzymane punkty reputacji: +14
Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
cytat z dnia 30 sierpnia 2019 23:32 przez W przyszłym sezonie może Lech Poznań coś pokaże w pucharach :p
Ja uważam, że dopóki nie zmieni się sytuacja od podstaw to żaden polski klub przez najbliższe dwadzieścia lat nie przejdzie rundy przedwstępnej. Byłoby wyjście z sytuacji ale jest podstawowy problem. PZPN jest nie do ruszenia gdyż występuje pod egidą UEFA. A rząd (nie wiedzieć dlaczego) nawet nie próbuje przyjrzeć się co się wyprawia w związku nie wspominając o okręgach.
Wolałabym, żeby przez rok wszystkie kluby czy reprezentację wykluczyli z rozgrywek ale może  w końcu wszelkie korupcje, przekręty i matactwa zostałyby ukrócone raz na zawsze. 
To podstawa aby polska piłka klubowa odbiła się od dna. Ale to wszyscy wiedzą przecież! A kibole nadal zasuwają na stadiony. Dla mnie niezrozumiałe.

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
cytat z dnia 30 sierpnia 2019 23:49 przez zderzok

typy żzynałaś od robin.on - ten fakt stwierdziło minimum 4 typerów 
Tu mnie akurat rozbawiłeś ;))   jednak masz poczucie humoru, to dobrze, trzeba się śmiać.

A tak nawiasem - gdyby zrzynała typy od tego pana o którym wspomniałeś to już dawno by mnie na forum nie było. Z prozaicznej przyczyny - zbankrutowałabym szybko :))

Wszystkich przepraszam za spam. Już się zamykam.

Camilla P. 34,5K

Camilla P.

Forum VIP
Dimitrov - Majchrzak
4-4 w 1 secie. 
Typ: Majchrzak wygra mecz 
@3,40  3/10
Dla lepszego oglądania :)
------------
1-0 w setach. Dołożymy do pieca. 
Typ: Majchrzak wygra mecz
@7,50   2/10

Ale Kamil pomimo zmęczenia zagrał ambitnie, to mu trzeba oddać. 

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
cytat z dnia 31 sierpnia 2019 00:01 przez kamilcia21

Tu mnie akurat rozbawiłeś ;))   jednak masz poczucie humoru, to dobrze, trzeba się śmiać.

A tak nawiasem - gdyby zrzynała typy od tego pana o którym wspomniałeś to już dawno by mnie na forum nie było. Z prozaicznej przyczyny - zbankrutowałabym szybko :))

Wszystkich przepraszam za spam. Już się zamykam.
taaak czy aby na pewno? więc po co były Twoje kilkukrotne wpisy typu: robin jak Ty to robisz? Ty to masz nosa, Ty to masz czutke i teog typu podbne! nie zaprzeczysz bo sie poświęce, znajdę i Cie zacytuję....umowmy się, miałem z nim zatargi, mam własne zdanie na temat grania live na gole, ale jakąs więdze miał bo siedział w określonych ligach...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom