U
0
Usunięty użytkownik 153241
Gość
Lorenzi @ 7,75
Co tam odwalił. Po prostu był dzusiaj słabszy od Goffina pod każdym względem. W trzecim wysiadł.cytat z dnia 30 sierpnia 2019 23:16 przez mrbrightsideCo odwalil Busta to nie mam pytań. Mecz wyglada jak ustawka na 3:0 dla Goffina po tzw niby 'walce'
Ja mialem pograny set Carreno w ako. I co hiszpan ? Pablo w 1 secie przegrywa taja z 4:1 w 2 secie marnuje 3 pilk setowe tez wtaju ale to jest nic przy tym co robi w 3 secie majac 40:15 i dwie setowe przy swoim serwisie od tego mementu przegrywa 15 pilek na 16 rozegranych co konczy sie przegrana tego seta i meczucytat z dnia 30 sierpnia 2019 23:19 przez kamilcia21
Co tam odwalił. Po prostu był dzusiaj słabszy od Goffina pod każdym względem. W trzecim wysiadł.
beba sie nie zna na piłce... szkoda czasu, umówmy sie, na pudelka, lub jakieś ciuchy czy make up-y tam polecam isćcytat z dnia 30 sierpnia 2019 23:32 przez 5xharoldx5Kamilcia mam wrażenie, że poziom gry naszych drużyn z Ekstraklasy nie budzi w Tobie podziwu????
W przyszłym sezonie może Lech Poznań coś pokaże w pucharach
sorry ale nie mogłem sie powstrzymac, ogladalas ale chyba statystyki na livescorecytat z dnia 30 sierpnia 2019 21:59 przez kamilcia21
Oglądałam przez kilkanaście minut. Potem poleciałam do Bologny.
Niby słabsze kluby Serie A ale mecz piękny. Szybkie tempo, akcja za akcję, świetne widowisko.
I potem efekty są w pucharach. To jest przepaść. Moim zdaniem naszą klubową piłką rządzą nieudacznicy, matacze i złodzieje. Gdyby było inaczej już dawno było by trzęsienie ziemi.
A zamiast tego od kilkunastu lat mamy mydlenie oczu kibicom. O
Nie ma sie co oszukiwać - od samej góry po sam dół mamy do czynienia z matactwem, korupcją i brakiem kompetencji. Ale wszyscy zadowoleni, kasa się zgadza a polski kibic się nie liczy.
Sorry za spam ale to tak odnośnie meczów Korony i Bologny.
Wyobraź sobie, że też miałam. Nishikori wszedł +3,5 a tu lipa. Mogło to wyglądać na ustawkę, nie przeczę ale co tu gdybać...cytat z dnia 30 sierpnia 2019 23:29 przez mrbrightside
Ja mialem pograny set Carreno w ako. I co hiszpan ?
Nie. Po co miałabym pisać coś, co się mija z prawdą? Oglądałam przed TV wciągając kebaba. Super mecz, ale jeden minus. Błąd sędziego. Przy ręce Cionka murowany jedenastka. Moim zdaniem błąd a oglądał VAR. Nawet komentator był zdziwiony, że nie ma karnego.cytat z dnia 30 sierpnia 2019 23:38 przez zderzok
sorry ale nie mogłem sie powstrzymac, ogladalas ale chyba statystyki na livescore
Człowieku, proszę Cię przestań bo idziesz w ślady tego frustrata a chyba nie chcesz skończyć tak samo? Opanuj się.cytat z dnia 30 sierpnia 2019 23:35 przez zderzokJak Kamilcia ma 2800 reput to ja sie pytam w jakim kierunku idzie to forum?
oglądaj, a @apil64 niech gra swoją strategią..... wnioski w moim temacie, sorry ale loża szyderców musi byc ..po prostu w to nie wierzę od poczatku.....tylko to na tapeciecytat z dnia 30 sierpnia 2019 23:43 przez kamilcia21
Nie. Po co miałabym pisać coś, co się mija z prawdą? Oglądałam przed TV wciągając kebaba. Super mecz, ale jeden minus. Błąd sędziego. Przy ręce Cionka murowany jedenastka. Moim zdaniem błąd a oglądał VAR. Nawet komentator był zdziwiony, że nie ma karnego.
A co? Coś nie tak, jakiś problem mentalny?
Dobra, cisza, oglądamy Kamila, może sprawi surpraisa
straszysz mnie czy co? wyrażam swoją opinie i tyle. typy żzynałaś od robin.on - ten fakt stwierdziło minimum 4 typerów a Ty palisz głupa że nie widziałaś... chyba za to te reputy były....cytat z dnia 30 sierpnia 2019 23:46 przez kamilcia21
Człowieku, proszę Cię przestań bo idziesz w ślady tego frustrata a chyba nie chcesz skończyć tak samo? Opanuj się.
Ja uważam, że dopóki nie zmieni się sytuacja od podstaw to żaden polski klub przez najbliższe dwadzieścia lat nie przejdzie rundy przedwstępnej. Byłoby wyjście z sytuacji ale jest podstawowy problem. PZPN jest nie do ruszenia gdyż występuje pod egidą UEFA. A rząd (nie wiedzieć dlaczego) nawet nie próbuje przyjrzeć się co się wyprawia w związku nie wspominając o okręgach.cytat z dnia 30 sierpnia 2019 23:32 przez W przyszłym sezonie może Lech Poznań coś pokaże w pucharach
Tu mnie akurat rozbawiłeś ) jednak masz poczucie humoru, to dobrze, trzeba się śmiać.cytat z dnia 30 sierpnia 2019 23:49 przez zderzok
typy żzynałaś od robin.on - ten fakt stwierdziło minimum 4 typerów
taaak czy aby na pewno? więc po co były Twoje kilkukrotne wpisy typu: robin jak Ty to robisz? Ty to masz nosa, Ty to masz czutke i teog typu podbne! nie zaprzeczysz bo sie poświęce, znajdę i Cie zacytuję....umowmy się, miałem z nim zatargi, mam własne zdanie na temat grania live na gole, ale jakąs więdze miał bo siedział w określonych ligach...cytat z dnia 31 sierpnia 2019 00:01 przez kamilcia21
Tu mnie akurat rozbawiłeś ) jednak masz poczucie humoru, to dobrze, trzeba się śmiać.
A tak nawiasem - gdyby zrzynała typy od tego pana o którym wspomniałeś to już dawno by mnie na forum nie było. Z prozaicznej przyczyny - zbankrutowałabym szybko )
Wszystkich przepraszam za spam. Już się zamykam.
cytat z dnia 30 sierpnia 2019 23:11 przez sphairstikeLorenzi @ 7,75