Poprzednie mecze były na podobnym poziomie. Wygrywalismy dzięki indywidualnym umiejętnościom i stałym fragmentom. Izrael zlalismy bo w ogóle nie bronil. Dziś dobrze widać, jak wygląda nasz styl gry, a raczej że my stylu nie mamy. Przy takiej grupie na ME oczywiście pojedziemy tylko po co?cytat z dnia 6 września 2019 22:24 przez adik1992Jest szansa że "eksperci" po tym meczu wreszcie zrozumieją że nie jesteśmy potęgą a poprzednie mecze to zasługa grupy śmiechu a nie cudownej gry.
Dokładnie to samo pisałem po poprzednich wygranych meczach, gdy eksperci w studiu już widzieli nas w strefie medalowej. W marcu pisałem że jeżeli Brzeczek zostanie do Euro to będą to zmarnowane dwa lata i niestety ostatnia szansa by coś ugrać z zawodnikami tj. Lewy, Glik czy Grosicki.cytat z dnia 6 września 2019 22:30 przez sumada90
Poprzednie mecze były na podobnym poziomie. Wygrywalismy dzięki indywidualnym umiejętnościom i stałym fragmentom. Izrael zlalismy bo w ogóle nie bronil. Dziś dobrze widać, jak wygląda nasz styl gry, a raczej że my stylu nie mamy. Przy takiej grupie na ME oczywiście pojedziemy tylko po co?
Jeszcze wiele rzeczy się dowiesz , wiele idiotyzmów przeczytasz i dalej będziesz się dziwił , że jednak jeszcze wszystkiego nie wiesz. Troszkę się zawiodłem ale myślę że taki kubeł zimnej wody przyda się naszej reprezentacji. Pozdrawiam i trafnych decyzji w typowaniu .cytat z dnia 6 września 2019 22:30 przez sumada90
Poprzednie mecze były na podobnym poziomie. Wygrywalismy dzięki indywidualnym umiejętnościom i stałym fragmentom. Izrael zlalismy bo w ogóle nie bronil. Dziś dobrze widać, jak wygląda nasz styl gry, a raczej że my stylu nie mamy. Przy takiej grupie na ME oczywiście pojedziemy tylko po co?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
Stanisław Lem