U
0
Usunięty użytkownik 147020
Gość
Saskonia -3,5 1.70
nie ma za co prosze bardzo kjak mam pomagam nie to co inni
cytat z dnia 26 kwietnia 2019 21:47 przez tomcioomen666
Saskonia -3,5 1.70
nie ma za co prosze bardzo kjak mam pomagam nie to co inni
cytat z dnia 26 kwietnia 2019 22:00 przez tomcioomen666
Cska 1.90
Coś czuje żw z nimi pojadą w 4
cytat z dnia 26 kwietnia 2019 20:59 przez ziomeczek9393
Dundalk+Porto+Colo Colo @3.24
cytat z dnia 26 kwietnia 2019 21:39 przez tomcioomen666
Koszykówka
Barcelona 1.80
wszedłem dość mocno
cytat z dnia 26 kwietnia 2019 22:00 przez robin.on.
Liga mistrzów CAF, pierwszy mecz półfinałowy
WAC Casablanca - Memelodi Sundown, over 3.5 goli, @2.00, 1:1 w przerwie, stawka: x3
Ostatni typ. Wejdzie = zostanę, nie wejdzie = out. Budżet na live dziś wyczerpany.
Edit
Piękna seria.
Ps.
Ignor dziala elegancko na analfabetyzm ;-)
cytat z dnia 26 kwietnia 2019 22:57 przez zderzok
cytat z dnia 26 kwietnia 2019 22:00 przez robin.on.
Liga mistrzów CAF, pierwszy mecz półfinałowy
WAC Casablanca - Memelodi Sundown, over 3.5 goli, @2.00, 1:1 w przerwie, stawka: x3
Ostatni typ. Wejdzie = zostanę, nie wejdzie = out. Budżet na live dziś wyczerpany.
Edit
Piękna seria.
Ps.
Ignor dziala elegancko na analfabetyzm ;-)
Teren zbyt wcześnie wróciłeś. Myślę że tak kolejne 2-4 tygodnie dobrze Ci zrobią. Szkoda się męczyć. To live to loteria na gołe. Co innego taki Lyon. Gra w przewadze i cisnie. Ciśnie szczycisz tym ignorem? Daj i nie komentuj wielki znafffco
cytat z dnia 26 kwietnia 2019 23:06 przez zderzok
Krytykujesz innych A mędrca wielkiego zgrywasz. Otrzasnij się. Kursy 1.20 czasem tak. Ważne by być skutecznym. Zapraszam do mojego tematu. Twoje bez szału. Na minus. Podejmij rękawice. Zmierz się w temacie A nie jakieś insynuacje do modow o multikoncie. Sprawdźcie IP i co trzeba to będzie szybka weryfikacja. oczywiście na moją korzyść. Idź pracować do służb .ok typujemy. Szkoda czasu na perzekomarzanie ....
cytat z dnia 26 kwietnia 2019 21:08 przez adik1992
Budowlani Łódź @2,2 przy 0:1
Szkoda bo po przespaniu poczatku seta wyszly z 19:23 na 24:23 i ostatecznie przegraly 25:27
cytat z dnia 26 kwietnia 2019 23:18 przez robin.on.
cytat z dnia 26 kwietnia 2019 23:06 przez zderzok
Krytykujesz innych A mędrca wielkiego zgrywasz. Otrzasnij się. Kursy 1.20 czasem tak. Ważne by być skutecznym. Zapraszam do mojego tematu. Twoje bez szału. Na minus. Podejmij rękawice. Zmierz się w temacie A nie jakieś insynuacje do modow o multikoncie. Sprawdźcie IP i co trzeba to będzie szybka weryfikacja. oczywiście na moją korzyść. Idź pracować do służb .ok typujemy. Szkoda czasu na perzekomarzanie ....
Krisu_nh... Krytykuje Ciebie i tylko Ciebie. Jesteś nikim dla mnie a twoje marne prowokacje na nic się zdają. Wolę nie wdawać się w dyskusję z "nikim" - lepiej pogadac z administracją bo oni więcej mogą. Nie trzeba iść do służb - wystarczy poszukać Twój stary temat. IP? Hehe. Twój poziom intelektualny jest niższy niż myślałem. Cały ty. Dla mnie nie istniejesz. Nareszcie działa opcja ignoruj - jako jedyny jesteś na tej liście. Kończąc. Zajmij się sobą jeżeli jeszcze tu będzie działać twoje konto. A o tym czy ja będę miał przerwę czy też nie pozwól że zadecyduję sam lub ewentualnie administracja. Na pewno nie ty. Czas na ciebie. Bez odbioru. Nara