>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [87]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość

Proszę o nie kłocenie się pomagajmy w typach wygrywać macie poczte tam piście do siebie ,a co kto do kogo ma nie interesuje mnie ,tylko żeby sobie pomagać a nie jechać po sobie nie od tego jest internet ,poto tu jesteśmy wszyscy wzieci do kupy i pomagamy innym wygrywać poto jest forum a nie od jechania po sobie 

Spokój nas uratuje i dobre typy

Pozdrawiam miłego wieczorku i weekendu 

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
cytat z dnia 26 kwietnia 2019 21:55 przez tomcioomen666

KR REYKJAVIK W - FH HAFNARFJORDUR W over 2,5 1.40

VALUR - VIKINGUR R over 2,5 1.60

ako-2.24

VALUR - VIKINGUR R over 1,5 1.20

KR REYKJAVIK W - FH HAFNARFJORDUR W over 2,5 1.40

ako-1.68

Pojedyńcze singielki kobiety 10j -valur -5j

ako 1 -5j

ako-2 -10j

Babki zrypały 2-0 1 połowa w 2 nic to troszkę boli ale już bab mam nauczkę ż eto jest różnie z nimi 

Valur dał ako piękne  ale reykawik co zrobił szkoda słow

wszystko przez baby ⛔

Dziękuje i udanej nocki namnie pora ,nie wiem kiedy jeszcze będe na pewno na hokeja MŚ nie BRAK CZASU 

Starałem się jak mogłem raz było ok raz słabsze dni 

Dziękuje jak ktoś korzystał z typów

Ostatnie typki zawaliły i to babeczki z piłki 

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
cytat z dnia 26 kwietnia 2019 23:42 przez tomcioomen666

Proszę o nie kłocenie się pomagajmy w typach wygrywać macie poczte tam piście do siebie ,a co kto do kogo ma nie interesuje mnie ,tylko żeby sobie pomagać a nie jechać po sobie nie od tego jest internet ,poto tu jesteśmy wszyscy wzieci do kupy i pomagamy innym wygrywać poto jest forum a nie od jechania po sobie 

Spokój nas uratuje i dobre typy

Pozdrawiam miłego wieczorku i weekendu 

Spoko Tomcio wszystko rozumiem. Polecam rozwiązać test "style spoleczne" nie wiem czy będzie w necie. Ja mam że szkolenia . Do czego chce nawiązać? Do tego że ja jestem wodzem i trochę błyskawica więc nie dam sobie w kaszę dmuchać oraz obronie innych. Takich jeźdźców bez głowy , narcyzow mam w zwyczaju temperowac.  Myślę że Ty biorąc ten test jesteś "przyjacielem czy towarzyszem" ( są różne interpretacje) więc nie wchodzisz w konflikty A jak ktoś Ci coś przyciupie to ignorujesz. Dobre podejście ale ja tak nie umiem. Wódz i błyskawica to inny charakter i działanie.  A ten robin3 Good mi będzie gadał jakbym był ameba.  Stary nawet nie wiesz z kim masz przyjemność.  Szkoda strzepic jezyk.  Good night all 

verno 761,6K

verno

Znawca - Hokej

NHL

Carolina Hurricanes vs New York Islanders

over 5.5

@2.20 fajny kursik imo warto dynamiczne drużynki, pierwszy mecz więc raczej dużo się będzie działo.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom