pasek
Użytkownik
Poczekaj na protokół meczowy na strone UCL.Kto wie ile Ronaldo miał celnych strzałów ?
Liczy się.No właśnie tylko czy karny liczy się jako strzał celny czy po prostu karny to karny
Poczekaj na protokół meczowy na strone UCL.Kto wie ile Ronaldo miał celnych strzałów ?
Liczy się.No właśnie tylko czy karny liczy się jako strzał celny czy po prostu karny to karny
Ja szanuje bardzo Ronaldo, no ale zawsze bedzie dla mnie nażelowanym płaczkiem. Messi przynajmniej sie zachowuje normalnie. Poza tym, Ronaldo bronią oczywiście liczby, ale jeśli chodzi o talent, to chyba nikt nie ma wątpliwości, że Messi jest po prostu nr 1.Jest dziś Królem. Messi jednak może mu jedynie korki do butów wkręcać.Tak obiektywnie to stwierdzam bo nie jestem fanem ani jednego ani drugiego.
NormalnieJa szanuje bardzo Ronaldo, no ale zawsze bedzie dla mnie nażelowanym płaczkiem. Messi przynajmniej sie zachowuje normalnie. Poza tym, Ronaldo bronią oczywiście liczby, ale jeśli chodzi o talent, to chyba nikt nie ma wątpliwości, że Messi jest po prostu nr 1.
1-3Athletico więcej ŻK @1,55 Stawka x3
No napisalem, ze go bardzo szanuje, ale pilkarzem jest jednak lepszym dla mnie Messi. Gdybym mial teraz tworzyc druzyne i moglbym wybrac do niej jednego z tej dwojki, to bez wahania wybralbym Messiego. Co do tych zachowań, to nie bede jednak wchodzil w polemike, bo musialbym szukac video z "wybrykami" Ronaldo, a nie chce mi sie teraz tego robic. Kazdy kto troche interesuje sie pilka zna doskonale obu Panów i ma wyrobione własne zdanie, którego na pewno żadne posty nie zmienią. ; )Normalnie
Tym bardziej szacun, że mimo mniejszego wg Ciebie talentu dojechał w miejsce, w którym jest, to pokazuje ile pracy go to kosztowało. Talent zawsze można zmarnować.
Olimpia Asuncion - Universidad de Concepcion 2.30
ilość goli w 1. połowie meczu więcej niż 2.5
Olimpia Asuncion - Universidad de Concepcion 2.60
ilość goli w 1. połowie meczu więcej niż 2.5[/QUOTE]
Boca - Tolima BTS @ 2,94