2 połowa jest , spokojnieszczerze słabo to widzę ????
Ale mieli też szczęście że Tadić nie władował tam między nogami Courtois i że Neres zmarnował te setkę bo nie trafił w bramkę loba ???? na dwoje babka wróżyłaJa nie mogę uwierzyć, że Real odpadnie. Mieli trochę pecha z tą poprzeczką. Pamiętajcie, że wystarczy jeden gol i jest dogrywka. Jakoś 2,80 na ich awans uważam za przegięcie.
Fakt. Ale jak Ajax 3 strzeli to Real musi 3 strzelićJa nie mogę uwierzyć, że Real odpadnie. Mieli trochę pecha z tą poprzeczką. Pamiętajcie, że wystarczy jeden gol i jest dogrywka. Jakoś 2,80 na ich awans uważam za przegięcie.
Wtedy kartka bramkarza jak najbardziej do gry ????jak Ajax wybenie na 3-0 to bedzie po kartkach bo wszystko siadzie
Gdzie masz takie kursy?Ruski ma ponad 8 kurs. Na Casemiro ponad 4
tez mi sie wydaje ze 2 i jeden w boczna siatke a w relacji na zywo UEFA.com chyba jest ze jeden... ciekawe jak rozlicza. Maja ze strzal ten w 23 minucie vazquez oddalmam za 2.60 !!! i polecam
ja widziałem 2
a jest gdzies do zagrania?Onana kartka, pewniaczek
Harry Kane!Ajax awans
Tottenham strzeli
@2.55
Pierwszy celny w bramkarza po 10min~, drugi niecelny w siatkę zaraz przed kontuzją.tez mi sie wydaje ze 2 i jeden w boczna siatke a w relacji na zywo UEFA.com chyba jest ze jeden... ciekawe jak rozlicza. Maja ze strzal ten w 23 minucie vazquez oddal
a w 23 minucie kto oddawal strzal? bo i na livesports w komentarzach i na lajfy.com jest ze viniciusPierwszy celny w bramkarza po 10min~, drugi niecelny w siatkę zaraz przed kontuzją.
Rouen i Poitiers
To chyba ten po 10min~ ???? jako że na livesports nie widze strzału w okolicy 10'a w 23 minucie kto oddawal strzal? bo i na livesports w komentarzach i na lajfy.com jest ze vinicius
Słupek, poprzeczka
Real DW 2:2 @8.00
:bike::cash::cash:Carvajal kartka @3.75