U
0
Start 15:00 MHL Hokej
MHK SPARTAK - MHC ATLANTY over 4,5 1.60
MHK SPARTAK - MHC ATLANTY 5,5 2.10
gram 4,5 za wszystko i kończę na dzisiaj i w ogóle jak nie wejdzie
5,5 gram za końcówki na ryzyko Miłego popołudnia życzę i wieczorku
lepiej odpuścić to bo mi nic nie idzie ,ja gram żeby przegrać i mieć spokój :bow:
nie podajesz ale nie zapisuj sie do żadnego klubuJa mam takie pytanie z 8nnej beczki do ludzi którzy grają w STS albo inne stacjonarne bo ja nigdy nie robiłem tego. A mam ochotę zagrać kupon singla albo dubla w tenisie za parę tys powiedzmy no za 5 tys zł. Pytanie jak to jest właśnie z kuponami ako czy są jakies limity i czy jak przychodzę do stacjonarnego to podaję jakieś swoje dane typu imię nazwisko pesel żeby zawrzeć zakład?
Widzę że opcja ignoruj wyłącza też posty z cytatów, chwalmy Pana! Miałem niezły mindfuck czytając Twojego posta ????wtopiłeś i chcesz odzyskać, wmawiasz sobie że masz to w dupie a jutro będzie płacz i wyrzuty "po co ja to grałem" a i tak Ciebie tu zobaczymy, polecam odwiedzić odpowiednie miejsca.
Pamiętaj że powyżej chyba 2k z groszem dostajesz na ryj dodatkowy podatek.Ja mam takie pytanie z 8nnej beczki do ludzi którzy grają w STS albo inne stacjonarne bo ja nigdy nie robiłem tego. A mam ochotę zagrać kupon singla albo dubla w tenisie za parę tys powiedzmy no za 5 tys zł. Pytanie jak to jest właśnie z kuponami ako czy są jakies limity i czy jak przychodzę do stacjonarnego to podaję jakieś swoje dane typu imię nazwisko pesel żeby zawrzeć zakład?
Myślę że warto pograć Umberta bardzo zdolny młody Francuz i gra u siebie
Urząd skarbowy może dowiedzieć się o transakcjach bankowych na kwotę równą lub większą niż 15 tysięcy euro. Dlaczego? Ponieważ banki mają obowiązek rejestrować tego typu operacje i – jeśli zachodzi podejrzenie łamania prawa – reagować i informować odpowiednie instytucje. Ta regulacja pochodzi z ustawy o przeciwdziałaniu praniu pieniędzy i finansowaniu terroryzmu.
Co ważne, nie chodzi tu tylko o jednorazowe przelewy między prywatnymi rachunkami w wysokości równej lub wyższej niż 15 tysięcy euro, ale również o serię mniejszych przelewów między tymi samymi osobami, których suma przekracza tę kwotę.
Jeśli więc 15 tysięcy euro rozbijemy na kilka przelewów, prawdopodobnie wzbudzimy czujność pracownika banku i informacja na ten temat trafi do Generalnego Inspektora Informacji Finansowej przy Ministerstwie Finansów. Stamtąd może zostać przekazana do urzędu skarbowego lub prokuratury.
Zresztą pułap 15 tysięcy euro nie jest sztywnym limitem. Każda transakcja w tej kwocie musi być rejestrowana, ale banki mogą też obniżyć poziom obowiązkowej rejestracji, np. do 10 tysięcy euro.
/by t o t a l m o n e y p l
Chyba też będę musiał z niej skorzystać bo chłop ma coś z głową na 100% ????Widzę że opcja ignoruj wyłącza też posty z cytatów, chwalmy Pana! Miałem niezły mindfuck czytając Twojego posta ????
Pamiętaj że powyżej chyba 2k z groszem dostajesz na ryj dodatkowy podatek.
Nic nie widnieje, wchodzisz jako anonim, odbierasz ewentualną wygraną też jako anonim ????Spoko Pany dzięki za info. Ale Jeszce odnośnie tych danych czy widnieje na takim kupnie jakieś dane osobowe typu nazwisko pesel?? Bo oni chyba mają odprowadzać ten podatek w przypadku wygranej
AA no właśnie..ale w przypadku dużych wygranych jak np wczoraj kolega jakiś postawił 30 tys na wygraną Bordoeux to jakby skosil anonimowo 30 tys to przecież musi być jakiś ślad że STS płaci za konkretną osobę ten podatek jaka konkretną osoba to wygrała żeby wiadomo że typ tego nie ukradł Ale w sumie w toku też tak jest bezimienie czyli trzeba mieć tylko kupon z potwierdzenie w razie czego. Dzięki za infoNic nie widnieje, wchodzisz jako anonim, odbierasz ewentualną wygraną też jako anonim ????
Wtedy Ci wystawiają papierek o takiej wygranej bo kupony się oddaje. Przynajmniej tak miałem kilka razy w totomixie jak grałem stacjonarnie. W sts też pewnie tak jestAA no właśnie..ale w przypadku dużych wygranych jak np wczoraj kolega jakiś postawił 30 tys na wygraną Bordoeux to jakby skosil anonimowo 30 tys to przecież musi być jakiś ślad że STS płaci za konkretną osobę ten podatek jaka konkretną osoba to wygrała żeby wiadomo że typ tego nie ukradł Ale w sumie w toku też tak jest bezimienie czyli trzeba mieć tylko kupon z potwierdzenie w razie czego. Dzięki za info
Ja myślę że Delbonis dzisiaj lyknie kompletnie bez formy Ramosa i Johnson ogra 37 letniego ziemniaka Lorenziego ja tego nie czaje co on tam robi w tych Stanach na hardzie w sezonie kiedy się gra na maczce to są jaja po prostu
Bani - Al Jazira 2 over 1,5 @ 2.05
Dzięki za info wszystkim teraz już mam pojęcie. Mam ochotę skroic trochę stsWtedy Ci wystawiają papierek o takiej wygranej bo kupony się oddaje. Przynajmniej tak miałem kilka razy w totomixie jak grałem stacjonarnie. W sts też pewnie tak jest
Tylko wybierz te mecze które nie będą ustawione.Dzięki za info wszystkim teraz już mam pojęcie. Mam ochotę skroic trochę sts
w niecałe 4min stracili 5goli także już można rozliczyć.