>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [85]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Propozycje z ATP na resztę dnia
Lorenzi @2,87
Albot- Kyrgios o10,5 1 set @2,65
Lorenzi +1,5 seta @1,7
Rodina +1,5 seta @1,7
Humbert +1,5 seta @1,65
Stakhovsky @2,34
Del Potro - Opelka o10,5 1 set @2,08

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Minsk vs Cannes siatkowka kobiet Liga Mistrzyn, typ 1 po ponad 2,50 chodzi, zaczynaja 17:00, propozycja w dziale, jest ktos w stanie napisac cos wiecej o tym spotkaniu, jakie info, oslabienia, kontuzje, spadki kursow widoczne

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Kuzmova +1,5 seta @1,95 Lvbet
Analiza prosta. Jeżeli Petra zagra to co w poprzednich dwóch meczach to o typ jestem spokojny. Petra mnóstwo błędów. Gra na jeden dwa strzały. Kuzmova dała już zarobić w meczu z Pera i fajnie tu wygląda. Ograła bertens i Kenin odwracając losy meczu. Doda jej to kopa i pewności siebie. Kvitova jakoś nie przekonuje.
⛔???? nie wykorzystała szansy w 1 secie jak wróciła z 0:3. Od 4:5 W 1 mecz się skończył.

U 0

Usunięty użytkownik 153241

Gość
Sunsine Double ważniejszy i przyjemniejszy zbliża się wielkimi krokami ????
Kuzmova@ 3.45
Młoda się posypała 8 gemow z rzędu przegrala od stanu 4/4⛔⛔

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Start 15:00 MHL Hokej
MHK SPARTAK - MHC ATLANTY over 4,5 1.60
MHK SPARTAK - MHC ATLANTY 5,5 2.10
gram 4,5 za wszystko i kończę na dzisiaj i w ogóle jak nie wejdzie
5,5 gram za końcówki na ryzyko Miłego popołudnia życzę i wieczorku
lepiej odpuścić to bo mi nic nie idzie ,ja gram żeby przegrać i mieć spokój :bow:

verno 761,6K

verno

Znawca - Hokej
Start 15:00 MHL Hokej
MHK SPARTAK - MHC ATLANTY over 4,5 1.60
MHK SPARTAK - MHC ATLANTY 5,5 2.10
gram 4,5 za wszystko i kończę na dzisiaj i w ogóle jak nie wejdzie
5,5 gram za końcówki na ryzyko Miłego popołudnia życzę i wieczorku
lepiej odpuścić to bo mi nic nie idzie ,ja gram żeby przegrać i mieć spokój :bow:
wtopiłeś i chcesz odzyskać, wmawiasz sobie że masz to w dupie a jutro będzie płacz i wyrzuty &quot;po co ja to grałem&quot; a i tak Ciebie tu zobaczymy, polecam odwiedzić odpowiednie miejsca.

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
wtopiłeś i chcesz odzyskać, wmawiasz sobie że masz to w dupie a jutro będzie płacz i wyrzuty &quot;po co ja to grałem&quot; a i tak Ciebie tu zobaczymy, polecam odwiedzić odpowiednie miejsca.
a jest szansa, że mu to wejdzie wg Ciebie? ????

K 0

kropson1988

Gość
Verdasco pierwszy set przy 0:2 @2,59 Betsafe.
Co za typ najpierw mial 40:15 przy bodajze 0:2 zeby odlamac , pozniej spoko odlamal i przy 4:5 ma 40:30 i cuduje ch.. wie co przy siatce robi sie deuce i wpieprza seta . Ehh ⛔ .
Probuje go na mecz Verdasco @2,54 Betsafe . Normalnie powinien wciagnac Bachingera no ale widze , ze lubi poodpierdzielac ale moze sie ogarnie .

S 4,7K

skazany10

Użytkownik
Kropson ktoś napisał, że Verdasco wybiera się do Azji zaraz więc uważam, że w tym sporo prawdy może być.
Nie ryzykowałbym na twoim miejscu.

K 0

kropson1988

Gość
Dobra Verdasco widze nie chce tego wygrac jeszcze jak napisalem o meczu to od razu sie polamal w drugim secie i majac 40:0 na odlamanie nie wykorzystuje szansy . Juz widze glowka chyba sie zagotowala po pierwszym secie i raczej nic z tego nie bedzie . Szkoda bylo kasy na tego goscia chociaz niby spotkanie trwa to po tym co ogladam raczej nic z tego nie bedzie .
Kropson ktoś napisał, że Verdasco wybiera się do Azji zaraz więc uważam, że w tym sporo prawdy może być.
Nie ryzykowałbym na twoim miejscu.
A widzisz kolego glupi ja bo nie sledze az tak bardzo forum i nie widzialem tego tylko gralem swoim tropem rozumowania i teraz mnie ostro pokara no trudno zycie ale dzieki za ta wskazowke .

S 4,7K

skazany10

Użytkownik
A widzisz kolego glupi ja bo nie sledze az tak bardzo forum i nie widzialem tego tylko gralem swoim tropem rozumowania i teraz mnie ostro pokara no trudno zycie ale dzieki za ta wskazowke .
Nie wiadomo jak skończy się mecz, ale polecam jednak zajrzeć czasem do działu tenisa. Mnie to dziś uratowało ????
Użytkownik Qarny napisał:
Hej. Uważam, że dzisiaj opuści turniej Verdasco.
Zaraz turniej w Dubaju, w jego mieście gdzie na codzień mieszka od kilku dobrych lat. Zawsze się spinał na Dubaj i większą kasa tam i prestiż i punkty oczywiście bo to 500tka.

K 0

kropson1988

Gość
Co za typ najpierw mial 40:15 przy bodajze 0:2 zeby odlamac , pozniej spoko odlamal i przy 4:5 ma 40:30 i cuduje ch.. wie co przy siatce robi sie deuce i wpieprza seta . Ehh ⛔ .
Probuje go na mecz Verdasco @2,54 Betsafe . Normalnie powinien wciagnac Bachingera no ale widze , ze lubi poodpierdzielac ale moze sie ogarnie .
2x ⛔ na tym spotkaniu ehh ;/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom