https://blogabet.com/tips/volleyball/335Minsk vs Cannes siatkowka kobiet Liga Mistrzyn, typ 1 po ponad 2,50 chodzi, zaczynaja 17:00, propozycja w dziale, jest ktos w stanie napisac cos wiecej o tym spotkaniu, jakie info, oslabienia, kontuzje, spadki kursow widoczne
Buk zaplac, dzis w poszukiwaniu typow rzuca sie na mysl zagranie przeciwko Idze Swiatek w spotkaniu z van Uytvanck po 1,69 w Fortunie, oraz over 2,5 rzuturoznego Bate Borysow po 1,71 w Fortunie, w ostatnim meczu wygranym z Arsenalem nabili trzy rozne, moze dzis nastawia sie na kontry i tez zdobeda minimum trzy, jakie jeszcze propozycje?Carter Ford Wattana z snooka  ????
https://blogabet.com/tips/volleyball/335
???? nie wykorzystała szansy w 1 secie jak wróciła z 0:3. Od 4:5 W 1 mecz się skończył.Kuzmova +1,5 seta @1,95 Lvbet
Analiza prosta. Jeżeli Petra zagra to co w poprzednich dwóch meczach to o typ jestem spokojny. Petra mnóstwo błędów. Gra na jeden dwa strzały. Kuzmova dała już zarobić w meczu z Pera i fajnie tu wygląda. Ograła bertens i Kenin odwracając losy meczu. Doda jej to kopa i pewności siebie. Kvitova jakoś nie przekonuje.
Młoda się posypała 8 gemow z rzędu przegrala od stanu 4/4Sunsine Double ważniejszy i przyjemniejszy zbliża się wielkimi krokami ????
Kuzmova@ 3.45
wtopiłeś i chcesz odzyskać, wmawiasz sobie że masz to w dupie a jutro będzie płacz i wyrzuty "po co ja to grałem" a i tak Ciebie tu zobaczymy, polecam odwiedzić odpowiednie miejsca.Start 15:00 MHL Hokej
MHK SPARTAK - MHC ATLANTY over 4,5 1.60
MHK SPARTAK - MHC ATLANTY 5,5 2.10
gram 4,5 za wszystko i kończę na dzisiaj i w ogóle jak nie wejdzie
5,5 gram za końcówki na ryzyko Miłego popołudnia życzę i wieczorku
lepiej odpuścić to bo mi nic nie idzie ,ja gram żeby przegrać i mieć spokój :bow:
a jest szansa, że mu to wejdzie wg Ciebie? ????wtopiłeś i chcesz odzyskać, wmawiasz sobie że masz to w dupie a jutro będzie płacz i wyrzuty "po co ja to grałem" a i tak Ciebie tu zobaczymy, polecam odwiedzić odpowiednie miejsca.
oczywiście ale jakieś 3-0 mnie nie zdziwi.a jest szansa, że mu to wejdzie wg Ciebie? ????
Co za typ najpierw mial 40:15 przy bodajze 0:2 zeby odlamac , pozniej spoko odlamal i przy 4:5 ma 40:30 i cuduje ch.. wie co przy siatce robi sie deuce i wpieprza seta . Ehh .Verdasco pierwszy set przy 0:2 @2,59 Betsafe.
A widzisz kolego glupi ja bo nie sledze az tak bardzo forum i nie widzialem tego tylko gralem swoim tropem rozumowania i teraz mnie ostro pokara no trudno zycie ale dzieki za ta wskazowke .Kropson ktoś napisał, że Verdasco wybiera się do Azji zaraz więc uważam, że w tym sporo prawdy może być.
Nie ryzykowałbym na twoim miejscu.
Nie wiadomo jak skończy się mecz, ale polecam jednak zajrzeć czasem do działu tenisa. Mnie to dziś uratowało ????A widzisz kolego glupi ja bo nie sledze az tak bardzo forum i nie widzialem tego tylko gralem swoim tropem rozumowania i teraz mnie ostro pokara no trudno zycie ale dzieki za ta wskazowke .
2x na tym spotkaniu ehh ;/Co za typ najpierw mial 40:15 przy bodajze 0:2 zeby odlamac , pozniej spoko odlamal i przy 4:5 ma 40:30 i cuduje ch.. wie co przy siatce robi sie deuce i wpieprza seta . Ehh .
Probuje go na mecz Verdasco @2,54 Betsafe . Normalnie powinien wciagnac Bachingera no ale widze , ze lubi poodpierdzielac ale moze sie ogarnie .