matimacosz
Użytkownik
Ktoś ogląda Jastrzębie. Oni tak słabo czy Olsztyn dobrze?
pickem mnie powstrzymuje ;p ale handi jak najbardziej, zobaczymy jaka mapa jeszczeTylko ja spróbuję zagrać complexity ???? ? @1.30 na MIBR po takiej gierce to żart, wiadomo że mogą zrobić 180 stopni i się przejechać po nich ale po tym co widziałem to raczej się nie stanie a @3.50 to fajny kurs nawet dając 40% szans a myślę że są sporo większe.
dzięki LazioSevilla Lazio
Obie strzelą 1.75 1xbet
no już myślałem, że coś wyrzucę przez okno XD 11-9 i mieli 4v3 na pistolety, nie wiem jakim cudem potem 2v4 ugrali przy 15-9over 25,5 rund @ 1.80
Movistar Riders - ex-Fragsters
uni, 19;00
podwójna
postawiles 30 tys na to? no to powodzenia bo inaczej zaboli.let's go.
piękny przykład 47k do wygrania, grając bez podatku 59.5k~, chyba lubisz rozdawać kasę ????let's go.
i tylko 18 k do wygrania bo 11 ponad zjada podatek.. imo bez sensupostawiles 30 tys na to? no to powodzenia bo inaczej zaboli.
dali we dwóch ????okej jak mibr ma tak grać, to darmowe pieniądze na complexity XD żeby we 3 nie dać rady a i tak wygrać
dwie rundy a ja już się niesamowicie uśmiałem co tutaj się dziejedali we dwóch ????
HenryG: This is gonna be a strange game, I feel it already ????dwie rundy a ja już się niesamowicie uśmiałem co tutaj się dzieje