>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [85]

Status
Zamknięty.
abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
Tylko ja spróbuję zagrać complexity ???? ? @1.30 na MIBR po takiej gierce to żart, wiadomo że mogą zrobić 180 stopni i się przejechać po nich ale po tym co widziałem to raczej się nie stanie a @3.50 to fajny kurs nawet dając 40% szans a myślę że są sporo większe.
pickem mnie powstrzymuje ;p ale handi jak najbardziej, zobaczymy jaka mapa jeszcze

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Bolivia 20:00
Guabira - Always Ready, 2 over 1.5 goli, @3.40, stawka x2
W Bolivii jak to w Bolivii... Wszystko może się wydarzyć... W sumie dawno łamaka nie widziałem... Ale o tym może później. Always Ready imponują mi swoją grą, obserwuje ich i jestem pewien że mają potencjał i niejednego jeszcze postraszą w tym sezonie. Przypomnę tylko że jest to beniaminek. Mam nadzieję że nie dostaną w tym meczu czerwonej kartki, bo mają tendencję... Jeżeli dograją w całym składzie to jest szansa na over 1.5 goli. W zeszłym sezonie podobnie było z Royal Pari aczkolwiek do Royal myślę że im brak troche.
Cos dorzucę jeszcze
GL

edit
⛔
:cholerniezly:

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
over 25,5 rund @ 1.80
Movistar Riders - ex-Fragsters
uni, 19;00
podwójna
✅ no już myślałem, że coś wyrzucę przez okno XD 11-9 i mieli 4v3 na pistolety, nie wiem jakim cudem potem 2v4 ugrali przy 15-9 :p

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
Complexity na mirage, hmmm ciężko, bo akurat tutaj nie ma tej przewagi CT, na którą liczyłem
betsafe ma +5,5 @ 1.76

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
okej jak mibr ma tak grać, to darmowe pieniądze na complexity XD żeby we 3 nie dać rady a i tak wygrać:p

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Hokej Anglia 20:30
GUILDFORD FLAMES - MILTON KEYNES LIGHTNING 1 1.60
GUILDFORD FLAMES - MILTON KEYNES LIGHTNING -1 1 1.80
GUILDFORD FLAMES - MILTON KEYNES LIGHTNING 1 1.60
NOTTINGHAM PANTHERS - COVENTRY BLAZE 1 1.70
ako-2.72
Albo takie ako za drobne można pograć
ten singiel wydaje się w miarę dobry typ

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Teraz przegrali 3v5 i 2v4 ???? nieźle, szkoda że w nich uwierzyłem, bez typu na ten mecz by się pysznie oglądało ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom