jozzy22
Użytkownik
Kolejne 0:0Mi tu wychodzi maks 1 bramka w meczu ale zobaczymy.
powodzenia????
Kolejne 0:0Mi tu wychodzi maks 1 bramka w meczu ale zobaczymy.
powodzenia????
MA KASE TO RYZYKUJE pewnie był pewny meczu i dał raz się wygra kilka razy wtopi tak to działano i jakiś chłop utopił 29k na bordo w ziemniaku, skąd takie kwiatki się biorą ???? ?
ekupon tak jak i TwojeMA KASE TO RYZYKUJE pewnie był pewny meczu i dał raz się wygra kilka razy wtopi tak to działa
Pozdrawiam i miłej nocki życzę i dużo wygranych ???? ???? :]:bow:
Kosmiczne wyniki póki co na majorze. Dla mnie finał Liquid+Astralis. Czarnym koniem będzie Navi bo oni zawsze groźni. Reszta się nie liczy moim zdaniem obecnie.Szkoda complexity. Masz takiego Rickiego w teamie i nic nie zrobisz... A na tej mapce jeszcze dephh odpalił. Niektórym to nawet AUG nie pomoże ????
nie ogarniam tego ruchu complexity, przecież Rickeh to main awper jest, to go biorą do ShahzamaSzkoda complexity. Masz takiego Rickiego w teamie i nic nie zrobisz... A na tej mapce jeszcze dephh odpalił. Niektórym to nawet AUG nie pomoże ????
Liquid akurat nie zachwycili z Avangar, fakt że Kazachowie są mocno underrated, ale wciąż, Liquid nie wyglądali jak #2 seed. FaZe wyglądało dużo lepiej. Fakt, że nie mają mocnego, dedykowanego snajpera może ich zaboleć gdzieś po drodze. Overpassa po T z Avangar grali w całości bez snajperki.Kosmiczne wyniki póki co na majorze. Dla mnie finał Liquid+Astralis. Czarnym koniem będzie Navi bo oni zawsze groźni. Reszta się nie liczy moim zdaniem obecnie.
strims.world zobacz.Ma ktoś dobrego linka do Schalke-City?