marek611
Czasem udaje mi sie wygrac
Shapovalov @2,85
Shapovalov @2,85
wręcz przeciwniemibr -4,5 @ 2
mam jakieś dziwne przeczucie, że och pierwszy mecz to będzie spacerek
uni
e: już usunęli ;/
feteh al ahli over 2.5
1.70
grubiej
To nie kwestia mapy. A tragicznej gry MIBR,wszystkie wjazdy niezgrane a do tego na 17 sekund do konca rundy. AImowo tez nie istnieją. Pierwszy oficjalny mecz w tym składzie. No ja po tym co zobaczyłem nie zdziwię sie jak 0-3 bedzieTo MiBR wygląda gorzej niż complexity. Kolejny raz bokiem wychodzi wybór mapy zamiast strony
Nie będzie, 3-2 i przejdą, ale zamykali kurła kupon i nie zamknęli ???? Ciekawe czy na pierwszą parę R2 ktoś wystawi kursy w ogóle. Planowo mają zacząć 18:30, a jeszcze seedy przeliczają.To nie kwestia mapy. A tragicznej gry MIBR,wszystkie wjazdy niezgrane a do tego na 17 sekund do konca rundy. AImowo tez nie istnieją. Pierwszy oficjalny mecz w tym składzie. No ja po tym co zobaczyłem nie zdziwię sie jak 0-3 bedzie
Dlatego IMO wystarczyło oddać wybór mapy c9 i zacząć sobie po ct. Wtedy by nie było problemu z brakiem pomysłu w każdej rundzie atakując, a i te timingi których w ogóle nie mieli są prostsze broniąc.To nie kwestia mapy. A tragicznej gry MIBR,wszystkie wjazdy niezgrane a do tego na 17 sekund do konca rundy. AImowo tez nie istnieją. Pierwszy oficjalny mecz w tym składzie. No ja po tym co zobaczyłem nie zdziwię sie jak 0-3 bedzie
Ostatnio na pewno miał rusek i totalbet w liveNie będzie, 3-2 i przejdą, ale zamykali kurła kupon i nie zamknęli ???? Ciekawe czy na pierwszą parę R2 ktoś wystawi kursy w ogóle. Planowo mają zacząć 18:30, a jeszcze seedy przeliczają.
Gdzie można pary zobaczyć?Nie będzie, 3-2 i przejdą, ale zamykali kurła kupon i nie zamknęli ???? Ciekawe czy na pierwszą parę R2 ktoś wystawi kursy w ogóle. Planowo mają zacząć 18:30, a jeszcze seedy przeliczają.
Doczytałeś ostatnie zdanie?Gdzie można pary zobaczyć?
Pierwsze dwa mecze jak dla mnie nic ciekawego do gry, więc poczekam spokojnie ????pasek uni ma juz kursy