>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [85]

Status
Zamknięty.
zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Over 2.5 w sevilli @1.80
Rewanż, niby obie ekipy ostatnio pod forma, ale Lazio się musi otworzyć, a jak Sevilla strzeli to powinno się posypać..
Bts w Madrycie @2.20 za wysoko mimo wszystko
Schalke ma wpisany wynik w logo klubu
Over 2.5 i city win @1.80

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
To MiBR wygląda gorzej niż complexity. Kolejny raz bokiem wychodzi wybór mapy zamiast strony
To nie kwestia mapy. A tragicznej gry MIBR,wszystkie wjazdy niezgrane a do tego na 17 sekund do konca rundy. AImowo tez nie istnieją. Pierwszy oficjalny mecz w tym składzie. No ja po tym co zobaczyłem nie zdziwię sie jak 0-3 bedzie

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
To nie kwestia mapy. A tragicznej gry MIBR,wszystkie wjazdy niezgrane a do tego na 17 sekund do konca rundy. AImowo tez nie istnieją. Pierwszy oficjalny mecz w tym składzie. No ja po tym co zobaczyłem nie zdziwię sie jak 0-3 bedzie
Nie będzie, 3-2 i przejdą, ale zamykali kurła kupon i nie zamknęli ???? Ciekawe czy na pierwszą parę R2 ktoś wystawi kursy w ogóle. Planowo mają zacząć 18:30, a jeszcze seedy przeliczają.

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Dlatego IMO wystarczyło oddać wybór mapy c9 i zacząć sobie po ct. Wtedy by nie było problemu z brakiem pomysłu w każdej rundzie atakując, a i te timingi których w ogóle nie mieli są prostsze broniąc.
Nie będzie, 3-2 i przejdą, ale zamykali kurła kupon i nie zamknęli ???? Ciekawe czy na pierwszą parę R2 ktoś wystawi kursy w ogóle. Planowo mają zacząć 18:30, a jeszcze seedy przeliczają.
Ostatnio na pewno miał rusek i totalbet w live

kriksus 6,2K

kriksus

Użytkownik
Gdzie można pary zobaczyć?

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Gdzie można pary zobaczyć?
Doczytałeś ostatnie zdanie?
Wg mnie Astralis dostanie C9, najwyzszy seed z wygranych vs najnizszy z wygranych, nie wiem jak musieliby to liczyc, żeby było inaczej, analogicznie MiBR zagra pewnie z CoL. No ale zobaczymy
Wg poprzedniego seedingu powinno być tak:
Astralis - C9
Liquid - NiP
NaVi - Vitality
Faze - RNG
Mibr - col
Avangar - NRG
G2 - BIG
Ence - HR

Czyli wystarczyło mieć logiczne myślenie, nic nie trzeba liczyć ????

verno 762,6K

verno

Znawca - Hokej
Tylko ja spróbuję zagrać complexity ???? ? @1.30 na MIBR po takiej gierce to żart, wiadomo że mogą zrobić 180 stopni i się przejechać po nich ale po tym co widziałem to raczej się nie stanie a @3.50 to fajny kurs nawet dając 40% szans a myślę że są sporo większe.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom