>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [84]

Status
Zamknięty.
rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Ten przegrany set Feda jakby to się nie skończyło moim zdaniem powoduje,że Nadal z coraz większym prawdopodobieństwem zagra w finale. Bo w ewentualnym półfinale Greka wciągnie nosem a podmęczony Fed też nie da rady na długim dystansie (jesli oczywiście wygrany z tego meczu by do niego awansował)Federer żeby mieć szanse wygrac ten turniej nie może tracić po drodze setów i wdawać się w długie pojedynki bo paliwka mu nie starczy. Mogłem zagrać zwyciestwo w turnieju Nadala mocniej a nie za kilka stówek bo te kursy były z kosmosu.A teraz juz takiego nie dostanę.
Zverev.

C 334

copper

Użytkownik
Sorry za off top ale spotkaliście się kiedyś z taką sytuacją? Chciałem zagrać trzy zdarzenia po kursach 1,85 w ako w super bet za 500zł i poszło do akceptacji. Po czym wszystkie trzy zmienili mi na 1,50 i wyszło ponad 1000zł mniej wygranej...i pytanie czy chce zagrać.Nie były to pomyłki bukmachera i był to pierwszy kupon a nie kolejny.Gram kilkanaście lat i z takim syfem to ja się jeszcze nie spotkałem...Co to ma być? Ktoś kiedyś miał taką sytuacje? Bo dla mnie to są kpiny z klienta. A co jeszcze śmieszniejsze, jak obniżaja kursy w jedna stronę to nie podnoszą w drugą....i na zdarzenie które normalnie jest 1,85-1,85 u nich jest 1,50-1,85....To jest normalne bo może ja się czepiam..?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom