holandiahapert
Użytkownik
Atlético Goianiense - Goianesia 2.25
Liczba goli w 1. połowie więcej niż 0.5
brawo za walkę.
Totki to muszą strzelić dwie bramki, a mogą nawet przegrać 10:2 ????Mam nadzieję, że Tottenham bez swoich podstawowych zawodników to dziś nie będzie mina, bo też mam ich pogranych w AKO ????
Atlético Goianiense - Goianesia 1.60
Atlético Goianiense - Goianesia 2.25
... trzeba było jej odpisać że te do wodyPadne z tych ruskich ????
Wbijam na lc i pytam czy dadzą jakąś większą ofertę na dzisiejsze Skoki w Zakopanem, to mi napisała, że proszę czekać, czekam 15 minut i nagle babka wyskakuje z tekstem "Uprzejmie proszę Pana sprecyzować jakie konkretne skoki Pana interesują." :facepalm:
Stephens vs Anastasia / ov 9.5 (1set) @ 1,90
... siedzi w 73 min... Atalanta over 5.5 korka @ 1.86 Uni
???? KROSNO + 8.5 @ 1,65 Pinnacle
pograłem dziś dubla Tsitsipas + Atalanta wygra obie połowy z ładnym kursem @ 11 i siadło więc :yes:Dzięki forumek za dubla Tsitsipas + rogi Atalanty :fistbump: Fulham dzisiaj pokaże pazury...:bandit:
to to jeszcze nic. Połasiłem się na bonus w MELBET - xero 1xbet . Dzien przed depozytem napisałem do babki aby sprawdziła czy wszystkie dane wypełnione w celu otrzymania bonusu. Odezwała się i cisza. Kompletna cisza.Padne z tych ruskich ????
Wbijam na lc i pytam czy dadzą jakąś większą ofertę na dzisiejsze Skoki w Zakopanem, to mi napisała, że proszę czekać, czekam 15 minut i nagle babka wyskakuje z tekstem "Uprzejmie proszę Pana sprecyzować jakie konkretne skoki Pana interesują." :facepalm: