Mam nadzieję, że to sarkazm. Nie warto grać takich kursów w skokach narciarskich.Kubacki w top 3 po 1.60 to ładna promocja xD
Ten przegrany set Feda jakby to się nie skończyło moim zdaniem powoduje,że Nadal z coraz większym prawdopodobieństwem zagra w finale. Bo w ewentualnym półfinale Greka wciągnie nosem a podmęczony Fed też nie da rady na długim dystansie (jesli oczywiście wygrany z tego meczu by do niego awansował)Federer żeby mieć szanse wygrac ten turniej nie może tracić po drodze setów i wdawać się w długie pojedynki bo paliwka mu nie starczy. Mogłem zagrać zwyciestwo w turnieju Nadala mocniej a nie za kilka stówek bo te kursy były z kosmosu.A teraz juz takiego nie dostanę.Tsitsipas klasa. Wymiany z Fedem jak równy z równym. To jest przyszły nr 1. Swoją drogą 1-1 w setach a już ponad 2 h gry..
A Djokovic ? ????Ten przegrany set Feda jakby to się nie skończyło moim zdaniem powoduje,że Nadal z coraz większym prawdopodobieństwem zagra w finale. Bo w ewentualnym półfinale Greka wciągnie nosem a podmęczony Fed też nie da rady na długim dystansie (jesli oczywiście wygrany z tego meczu by do niego awansował)Federer żeby mieć szanse wygrac ten turniej nie może tracić po drodze setów i wdawać się w długie pojedynki bo paliwka mu nie starczy. Mogłem zagrać zwyciestwo w turnieju Nadala mocniej a nie za kilka stówek bo te kursy były z kosmosu.A teraz juz takiego nie dostanę.
Mając taka pulę w finale mam z czego odstawiać ???? ale na ten moment myślę,że i Djokovica Nadal ogra.Wygląda tutaj najlepiej póki co.A Djokovic ? ????
To prawda jest moc. Djokovic niby wrocil do formy, ale to juz nie jest ten robot co kiedys. Mysle, ze mecz Nadala z Djoko na ten moment turnieju to 60/40 dla Hiszpana.Mając taka pulę w finale mam z czego odstawiać ???? ale na ten moment myślę,że i Djokovica Nadal ogra.Wygląda tutaj najlepiej póki co.